Kızlar muhabbet güzel ama ben çıkmalıyım yaa.. Diyorum size hafta sonları eşim evde.. Ben hafta sonları uğrayamam pek.. Hafta arası nerdeydiniz.. Bu günü buldunuz toplanacak..
Sinem, ben tebrik edeyim seni ilk olartak o zaman... Gebeliğin hayırlı olsun.. Rabb'im tamamına erdirsin.. Çok sevindim senin adına..
Songül, elif.. Haydi görüşürüz sonra artık.. Hafta arası inşaAllah.. Burayı ihmal etmeyin kızlar.. Ancak böyle haberleşiyruz..
Öptüm hepinizi...
aaaaaa resmen gebesın sen ya ınanmıyorum ay cok sevındım tutturdunzu he ee okadar özleme cok ta calıştınız ama bişey dıcem sen de o heyecanı göremedım şoklardamısın acaba eşin ne yaptı
yıkıldım işte komsucugummmmmmmmmmmm
Yok kız teldn giriyorm oyuzdn canm mutluyum kz çörek otu yaradı valla esim yanımda öğrenen bide ben mutlu ilmimde kimler olsn bebeğim
Hemde yıldönümünde.....
aaaaaa resmen gebesın sen ya ınanmıyorum ay cok sevındım tutturdunzu he ee okadar özleme cok ta calıştınız ama bişey dıcem sen de o heyecanı göremedım şoklardamısın acaba eşin ne yaptı
Kız heyec olmaz olurmu hic inanamıyorm hayla diodm yok ya bu ayda olmadı sancım vardi çünkü yarnda sonucu alm keseyi gorim kalbi de atsın oys anlatılmaz bir dyguyms songul o sonucu görüyosn ya esim smsıkı sarldı hastnede çok sevdndi
Hemde yıldönümünde.....
Evet canm yldneminde gsel bir hediye oldu esime ehuehu hediye almktnkurtldm
ay cnmbenım ya öle dedın ya ıcım cız ettı he bı yuhaf oldum sarıldı dıyınce rabbım sızı hıc ayırmasın evladınızla mutlu huzulu uzun ömurlu yaşam nasıp etsın ay ınsan sokta oluyo dımı hele ılk öğrendıgın gece yataga yatınca duşundukce anlamsız bı gulme oluyo 10 gun sonra kese sonra kalp deken bakmısın kaç haftalık olmuş
Âmin canm benim çok saol gsel dileklerin için hic ummadıgm anda annesine tutunuvermis ins canm burda bitane Dr bldm çok iyiymis ona gidicm bakalm artk bn çıkıyorum canlar hayrlı geceler size bu haberisizinle paylaşım dedim muck size dua edin bana
selam kızlar bana akıl verin NE OLUR
basit bişi yüzünden kavga yaptık uzadıda uzadı
bana senin yüzünden olmuyo dedii ben bütün gece agladım
gözlerim sis ellerim titriyo ben naparım artık bir birimize de
zarar veriiyoruz anneme gidemiorum otur diolar istemiolar
hayat neden bu kadar acı neden evlenince kocana muhtaç bırakılıyorsun
bu acı nereye kadar giderr ne olur benim acım bana yetiyoduu destek olmas ben ne yaparım
herkese merhaba ..Burası benim ilk topiğim .. ilk arkadaslıklarım ve bebeğimn ilk teyzeleri var burda . sizinle tanısmak gercekten harika.. mucizem yaren aybukem lamia sinem buzin elif ve bircok arkadasım var burda .
bEN 10 temmuzda 3 gün sonra doğuma gireceğimm ve Allahın izniyle evladımı kucagıma alacagım inş.. benimle ilgilendiğiniz ve hamileliğim boyunca hep yanımda olduğunuz için size çok tesekkur ederimmmm
Dilerim Rabbim hepinizin o güzel gönlüne göre verir. bebiş isteyenleriniz bebişlerine kavuşur , dogum bekleyenler hayırlısı ile evlatlarını kucagına alır..
bunu hep söylemiştım ,,, bebek siz istediğiniz zamn değil kendisi gelmek istediğinde geliyoo( planlı yapınca olmadı amann yaa olmassa olmasın dediğimiz zamanda gelmişti )
Bana dua edin kolay bir doğum yapayım ve gelip size tecrubelerımı anlatayımmmsizi cokk sevıyorummmmmm
selam kızlar bana akıl verin NE OLUR
basit bişi yüzünden kavga yaptık uzadıda uzadı
bana senin yüzünden olmuyo dedii ben bütün gece agladım
gözlerim sis ellerim titriyo ben naparım artık bir birimize de
zarar veriiyoruz anneme gidemiorum otur diolar istemiolar
hayat neden bu kadar acı neden evlenince kocana muhtaç bırakılıyorsun
bu acı nereye kadar giderr ne olur benim acım bana yetiyoduu destek olmas ben ne yaparım
ah canımm bole aglayarak sadece kendıne zarar verdıgının farkındasın umarım demı??dimdik ayakta dur canım..solenmıcek bırsey solemıs oda hatasını anlar merak etme..evını bırakıp gıtme yınede bıraz daha sabret esınle otur konus herseyı ıcınden gecenlerı ..allahım sana kolaylık versın sabır versın canım benım..
ah cnm benım ya ınan uzuldum ama evlılıkte olur böle şeyler sız bırbırınızı cok sevoyosunuz emınım sakın bu sevgıyı kıymayın bıraz daha bırbırınıze anlayışlı yaklaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?