haha ben saat 3ten beri burdydım nerde bu millet ebn çıknca gelonuz küsüm size bennnof saatt 10 dan berı beklıyorum kızlar ya
evet evet benm slmm vardııınılll naptın cnm bugun s.o da şeydanın selamı var
hoşgeldin bebğim şükr kavuışturana kzuumm benm yaaaaben geldimmmmmiyi akşamlar kızlarrrrr
tatlım ben 11 de çıktım eşim geldi..ay çıkmasamda olurmuşş...geldi gbi yattı yemk te yemdi trplerdydi...sabh bişe olmmış gbi dvm ettiAa aleykum selaamm.. ne yapayım canım ya.. Gittim , bebişin kalp sesini dinledik.. Güzel dedi hemşire.. Ona doktorumun tansiyonumu falan ölçmediğini, oysa hamilelikte tansiyonun ne kadar önemli olduğunu falan söyledim.. meğer benim doktorum onunda doktoruymuş.. Sana anlatmıştım ya.. Yoğunluğundan dolayı öyle olduğunu, kadının başını kaşıyacak vakti olmadığını söyledi..
Sonra oğlumla dolaştık azıcık geldik eve..
Sen ne yaptın bakalım.. Ben anlamadım, şeyda niye girmemiş şimdi?
evet 4 12 bugn 10 da gelcek haftayada 8 4..beni yalnız bırkmayın hatuncuklrr..ama tatlım can taşıyoruz yoğunluktan ıhmal edımesı bıraz cansıkıcı bılıyosun hgebelıkte tansıyon takbı cok öenmlı bence sen bı dr araştrı kendıne ay ben s.o da kalp atışndan hıc bışey anlamadım ya duydun mu dedı heee deım ertesı gun gıtcektım zaten dr a canım şeydA 11 de cıkıcem demış ben 11 gelcem anladım 4 12 mış eşi
cnmmmmmmm ebnm nasıl sevndm anlatamm yaaa...rabbm bebğini sana sağlmca tutundursun kzuzum benimm...nasıl sevndm anlatamm yaaaa..bugnki sonuçlr ne oldu kuzummmEvet canım bana ait test yapım evde Cizgiyi görnce hastnye koşum sonuc 73,79 çıktı bugün yine gitti bakalım yarn alicm sonucu ins yükselir dua edin bana
o nedemk ya senin yüznden olmuyor???..çok kzıdım..ama sanrıım sinr anında çıkn bir şey..üzlme cnım benimm...ayyy valla gelr dövrm onu hee...sen sinrlnme kzuzum ebnimm...o çok biloo...ağlyıpta o güzel gözlrini maffetme..inan bana hamile kalıdnda bebeğini kucna aldında hepsi kaybolck kuzum benimm...sabrett...selam kızlar bana akıl verin NE OLUR
basit bişi yüzünden kavga yaptık uzadıda uzadı
bana senin yüzünden olmuyo dedii ben bütün gece agladım
gözlerim sis ellerim titriyo ben naparım artık bir birimize de
zarar veriiyoruz anneme gidemiorum otur diolar istemiolar
hayat neden bu kadar acı neden evlenince kocana muhtaç bırakılıyorsun
bu acı nereye kadar giderr ne olur benim acım bana yetiyoduu destek olmas ben ne yaparım
herkese merhaba ..Burası benim ilk topiğim .. ilk arkadaslıklarım ve bebeğimn ilk teyzeleri var burda . sizinle tanısmak gercekten harika.. mucizem yaren aybukem lamia sinem buzin elif ve bircok arkadasım var burda .
bEN 10 temmuzda 3 gün sonra doğuma gireceğimm ve Allahın izniyle evladımı kucagıma alacagım inş.. benimle ilgilendiğiniz ve hamileliğim boyunca hep yanımda olduğunuz için size çok tesekkur ederimmmm
Dilerim Rabbim hepinizin o güzel gönlüne göre verir. bebiş isteyenleriniz bebişlerine kavuşur , dogum bekleyenler hayırlısı ile evlatlarını kucagına alır..
bunu hep söylemiştım ,,, bebek siz istediğiniz zamn değil kendisi gelmek istediğinde geliyoo( planlı yapınca olmadı amann yaa olmassa olmasın dediğimiz zamanda gelmişti )
Bana dua edin kolay bir doğum yapayım ve gelip size tecrubelerımı anlatayımmmsizi cokk sevıyorummmmmm
yücee rabbimmmmm seni korusunnn tatlım ömrürmüzü getr bize...ayy kzı doğum yaprken sen listeye bakk listede daha hamş kalmıyanların isimlerini geçr aklından...cnm benmm...ayy duygusala bağldım gene