Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ay evet ya ben saat 10 dan berı beklıyorum ama nasıl görmedı arkadaşım benı ya gelınce yeşil ışıgımda yanıyo

nılll naptın cnm bugun s.o da şeydanın selamı var

Aa aleykum selaamm.. ne yapayım canım ya.. Gittim , bebişin kalp sesini dinledik.. Güzel dedi hemşire.. Ona doktorumun tansiyonumu falan ölçmediğini, oysa hamilelikte tansiyonun ne kadar önemli olduğunu falan söyledim.. meğer benim doktorum onunda doktoruymuş.. Sana anlatmıştım ya.. Yoğunluğundan dolayı öyle olduğunu, kadının başını kaşıyacak vakti olmadığını söyledi..
Sonra oğlumla dolaştık azıcık geldik eve..
Sen ne yaptın bakalım.. Ben anlamadım, şeyda niye girmemiş şimdi?

sorma nerdeyse 1 ay olacak yokum işte geldim sonunda burdayım evet canım pazartesi işallah sorun olmaz gerçi biraz geç kaldım ama :44: bakalım hayırlısı

Aa kız sen ne zaman 15 haftalık oldun.. MaşaAllah MaşaAllah.. Daha dün gibi. Size dualar edişimiz.. Özellikle de meriyle sana... Şükür yaRabb'im.. Senle aramızda 5 hafta var demek..
Nerdeydin sen 1 aydır? Sen neden yoktun ki? Tatilde miydin?
Hmm.. Pazartesi mi kontrolun.. Hadi bakalım, hayır haberlerle gel..

ama tatlım can taşıyoruz yoğunluktan ıhmal edımesı bıraz cansıkıcı bılıyosun hgebelıkte tansıyon takbı cok öenmlı bence sen bı dr araştrı kendıne ay ben s.o da kalp atışndan hıc bışey anlamadım ya duydun mu dedı heee deım ertesı gun gıtcektım zaten dr a canım şeydA 11 de cıkıcem demış ben 11 gelcem anladım 4 12 mış eşi

Benimki 14 haftalıkken belli olmuştu.. Erkek bebekler erken belli ediyor kendini.. Pipiloşları ortaya çıkıyor hemen..

ay dımı benımkıde 11+6 da anladı ama demedı 16 da söledı ay sen bılıyonmu elifin dr 7 yada 8 haftada erkekge benzıyo dedı ben anlamdım ınankı kaan kocatepe bıle 12.haftada öğrenmış

hahah.. Şaşkın hamiş.. Hakkaten hamişliğine verelim senin..
Doğru söylüyorsun, tansiyon önemli.. Ama 1 seferde ortalığı velveleye vermeyeyim dedim.. Aacaba unuttularmıki.. Off ne bileyim.. Belkide değiştiririm.. Şu an araştırmalardayım.. Bakalım ne olur?
Sağlık ocağında ben çok net duydum.. 140 lardaydı atışı.. Ebemiz çok iyi yaa.. Gurbettesin sen, yalnızım deme, ben varım , ablanım ben senin, sık sık gel yanıma diyor bana.. Tansiyon takibini biz yakından yapıyoruz zaten, doktorunkini takma kafana diyor..
Ne bileyim, en azından iimi rahatlatıyor, o da yeter, Allah ondan razı olsun..

ay dımı benımkıde 11+6 da anladı ama demedı 16 da söledı ay sen bılıyonmu elifin dr 7 yada 8 haftada erkekge benzıyo dedı ben anlamdım ınankı kaan kocatepe bıle 12.haftada öğrenmış

Hadi yaa.. Erkek miymiiiş.. Aaa.. Ne doktormuş o haa... Yuh yani.. Kız 8 haftalıkken bebek bebeğe bile benzemiyor nerdeyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…