Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Amiiiin.. Hissedeceksin tabii inşaAllah..
İnsan kendini nasıl özel hissediyor di mi..
Rabb'im bu topikteki tüüüüüüüüüüüm arkadaşlarıma da ennnnn kısa zamanda nasip etsin inşaAllah...

nil canimm demek sensin cift cizgiyi goremeyennn...yap simdide sakla bari ben sakladim vallaa ole duruooo atmicam onu hahaha

Amiiiin.. Hissedeceksin tabii inşaAllah..
İnsan kendini nasıl özel hissediyor di mi..
Rabb'im bu topikteki tüüüüüüüüüüüm arkadaşlarıma da ennnnn kısa zamanda nasip etsin inşaAllah...

tabi kii hissetmezmiii kizz yurumem bile degistiii kaptiriverdim birden kendimi hemen,,,AMINN CANIM BENIM AMINNNN YÜCE RABBIMMM ISTEYEN HERKEZE TEZ ZAMANDA SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSINNN...

atmicam tatlimm e canim sende simdi yapp dicem ama o ilk anki heyecani vermez kiiii dimi...birdahaki bebise yaparsin tatlim sende

Anaaaaa...
Bir dahaki bebek mi ......

Rab'im bu bebişimi sağ salim, eksiksiz noksansız kolaylıkla, sağlıkla doğurmayı nasip etsin..
Sonrası isteyenlere olsun.....

onun icin demekki dr persembe gunu cagirdi demek ki haha ayy hayirlisiyla bir gorseydikkk sonrada pitpitlari duyariz ins...:))) evet 3 gun gecti canim kim cift cizgiyi grmeden doguracak kiss anlamadimmmmm

ay hadı bakamı cnm ya hbr ver mutlaka bıze nıl cıgımın hep tek cıgı cıkıyodu 5 gun gectı degerı 19 du öle öle yukseldı bıde sen dıon ya 3 gun gecmış 1000 kusur haha nılın ıfadesını duşundum bı an

Anaaaaa...

Rab'im bu bebişimi sağ salim, eksiksiz noksansız kolaylıkla, sağlıkla doğurmayı nasip etsin..

evet tatlimmmm 3.bibikkkk...
tabiki sağ salim, eksiksiz noksansız kolaylıkla, sağlıkla dogurmayi nasip etsin deee...
ben dusunuorumm allahim saglikli evlatlar nasip etsinnn 3 4 tane yaniii,,kiz ne guzell yumuk yumukk evin icinde dolanirlarr...hahaha aralarinda en fazla 3 er yass neee guzellllllllllllllllllllll:)))))
ama ben birinciyi bir dogurimdeee neyse...

Anaaaaa...

haha kuzum sınem bı tane buyutsun de bı bakalım dızekmı 3 4 dımı ay nılll sen bıde 3 yaşına kadar uyumamışın gözunde korkuyodur dımı

ciddimisinnn gunu gectiginde 19 du yaniii alla allaa demek ki bunyeden bunyeye degisiomu artik nee...belkide gec dollenmeydi nilcigin kiii...olsun ama bak simdi sagliklaa annesinin karnindaaa dogum gununu beklioorrrr...

haha seneye hatırlatcam kuzum sana

haha kuzum sınem bı tane buyutsun de bı bakalım dızekmı 3 4 dımı ay nılll sen bıde 3 yaşına kadar uyumamışın gözunde korkuyodur dımı

Ay bu sinem ne diyo.. 3-4 diyo..
MaşaAllah.. Alah şevkini kıracak şeyler yaşatmasın..

Yok anam, Songül, ben oğlumda aldım ağzımın payını..
Benimle birlikte ikiz büyüten bir akrabam vardı..
benim kadar yorulmadı çocuklarını büyütürken..
Yok ben almiim..
Ama sen düşün bence songül..
Yaren çok usluymuş.. Buda uslu olursa 3. yü düşün bence..
Senin sabrın dolmamış olur daha....

ciddimisinnn gunu gectiginde 19 du yaniii alla allaa demek ki bunyeden bunyeye degisiomu artik nee...belkide gec dollenmeydi nilcigin kiii...olsun ama bak simdi sagliklaa annesinin karnindaaa dogum gununu beklioorrrr...

Evet geç döllenmeydi ama adetimi 5 gün geçmiştim test negatif çıkıyordu, hcg 19 du..
İlginçti yani.. Bu bebişin gelişi ilginç oldu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…