Kız ne duruşu.. Doktor ne dedi ki onuda desin..
Bana boyunu posunu bile demeyen doktor, duruşunu mu diyecek...
Hep sol altta atıyor.. Sanırım ayakları orada..
Başı yukarda sanırım..
Ya yaren.. Sen buradaın ama neden aşağıda hiç ismin çıkmıyor..
her zaman böyle oluyor.. Ben seni göremiyorum.. Allah Allaaahh..
Yeni yeni icatlar mı çıkarıyorsunuz?
cnm benımde hep çok aşagıdan vuruyodu hatta sağ alttan bende senın gıbı dıyodm ayakları orda dıe arada zıplıyo dıe meger tam tersıymış zaten başustude udrsa ayakaları toplanınca oraya denk gelıyomuş evladımın ay sneın dr da cok gıcık he bıde bızımkı gösterdı ultrosonla bak dedı ucunu buraya koyup kafayı göruyoruz dedı kı görduk sonra yukarı doğru çıktı gösterdı
Off hiç sorma yaa.. Hala araştırıyorum şmdi işte.. Daha iyi bir doktor ismi bulursam nuda deneyevceğim..
Sen neler yaptın bakalım bu arada?
Daha şimdi elif falan burdaydı.. Nereye gittiler?
elif bırden kayboldu ay ben ne yapayım cnm ya bugun böle yattım durdum bılıyosun elevıt benı toparlamıştı halszlımı sanırım bırakınca bıraz etkılendım cnm dr ışı cok zor ama daha 5 ayın var bul bence başka dr bak benımkıde cok yakın degıl dr serdıvan adatıp ama napcan dr ıyı kndı arabamızal yarım saate yakın suruyo otobusle gıtsem 1 saat
Ya uzaklık sorun değil artık.. Yeter ki iyi olsun.. Bu da kötü değil.. Sadece yeterli zamanı yok.. Ne yapsın.. Yan taraftaki doktor alık alık bekliyor.. Boş boş duruyor.. Bundan biri girip biri çıkıyor.. Ne bileyim yaa.. Bende ne yapacağımı şaşırdım..
Sen şanslısın maşaAllah doktor konusunda.. Benimde öyle doktorum olsa, 1 saatlik yola giderim yani..
ya ölede ttalım şöle bı durum var mesela bızım hastanede bellı bı hasta sayısı var o doldummu alamıyosun randavu 20 kışıyse o 20 olarak kalıyo anacak acıl doğum sezeryan yada kanamalı hasta vb olursa durum degışıyo e fazla hasta alamak adına kalıte duşrukten sonra o dr un ıyılıgınınde bı analamı kalmıyo öle degılmı en dandık dr bıle en azından tansıyon ölçer yada kaydını tutup kullandıgın ilecı bılırkı benım bı vıtamın alt tarfı senınkı gıbo bı ılaçta değil kg fazla aınca elevıtı bırakcan dedı onu bılıyo yada kayıt etmış göruyo dımı ama
Evet zaten burada da öyle.. Ama her hastaya 10 dakika falan vermişler.. Ona göre hasta alıyorlar.. Sonuçta para var işin ucunda.. Off.. İnşaAllah hayırlısı olur.. Değiştirmem hayırlıysa değiştirirrim.. Kafam çok karışık..
Diğer doktorlardan birine gitsem bu kadar sinir olmam.. Onlar boş.. Ama gördümya bir kere, elinde ultrason kağıdı, bizimkine soruyor.. Şimdi içimden gelmiyor onlardan birine gitmek.. Aslında birkaç isim daha aldım.. Bakalım.. Onları bir araştırayımda.. Ne yaparım bilmem artık..
olsun cnm o öle dıe dığerlerıde öle olcak degıl ya sen degıstır bence cnm senın mutl etmeyıp hassas bı ılaç konusunu bıle unutuyosa sana daha fazla zaman ayıabılcek senı tatmın edebıleck bı dr vardır elbet hatta ben cok gördum bı topik bıle acabılırsın trapzonda dr önerı falan dıe
Topik açmak aklıma gelmedi de.. Aradım varmı Trabzonda önerilen doktor diye.. Birşey bulamadım..
Buradan bana verilen isimler hep erkek.. Olmazsa artık erkek doktorun yolunu tutacağım ben yaa..
Ama birazda korkuyorum açıkçası.. Ben Furkan'da da Bolu'daki doktorları beğenmeyip,
Adapazarındaki doktora gitmiştim hep.. Neşe hanıma.. Bİliyorsun başıma gelenleri..
O zamanda onu övmüşlerdi bana.. Memnundumda aslında .. Ta ki doğuma kadar..
Boluda beğenmediğim doktorlara giden arkadaşlar, sorunsuz doğurdular..
Benim başıma gelmeyen kalmadı..
Şimdi hamile kalınca kendi kendime dedim ki.. Bunda evhamlanıp kılı kırk yarmayacağım..
Bir doktora gidip, onla devam edeceğim..Neyse o.. Ama şimdi de memnun değilim..
Off.. tükürdüğümü mü yalayacağım şimdi..
aman olsun tatlım mutlu olda tukurdunu yala oo neler dıyoz da neler yapıyoruz bence hıc araştırma benım gıbı yap gıt bı özel hastaneye al randavunu kadın bı dr a ınan cok araştırmazsan daha ıyı sonuçlar oluyo ben dr umu hıc bı önerı olmadN rastgle buldm ınankı daha ıyı olucaktır bak elift cok araştırıyodu ayanne bu şekılde yaptı cok meemnun şimdi
Haydaaaa.. Kız bendemi öyle yapsam.. Aynı hastanedeki başka doktora mı gitsem?
Dur ben bunu bir daha düşüneyim.. Hatta Furkan karar versin kime gideceğime..
Yoksa ben kuraya baş vuracağım.. İşim bu hallere de kaldı ya..
E aşkolsun bana...
haha hatta kaldır sen furkanı sor yatagından cocukta der ne oluyoruz ay bencede öle yap cnm ya
Kız bu arada bir konu var.. "KOcam eltime aşık" diye.. Bir yandanda onu okuyorum, nıtkum tutuldu he..
Birde kızın üstüne gidiyorlar.. Ay resmen salak adam ya.. Karısına yapmadığını eltisine yapıyormuş..
Yazık valla , acıdım kız.. Kızda haliyle kıskanıyor tabii.. Ayyyy.. Zınk diye kaldım hee..
Ne eltiler var...
ay bnde okudum gecen hatta sınır oldum kapadım hemen hep kıza suclamalarda gelmış benımde çok ılgımı cekmıştı ay daglara taşlara
Şİmdi cevap yazmış kız tek tek.. Millet hak veriyor kıza.. Amaan sinirlerim bozuldu he..
Songüüüll.. Anam ben bu saate kaldım.. Yarında erken kalkacağım.. Yatmaya gitsem, kızar mısın bana?
Baktım millet burada, geldim, herkes gitti.. Ne oluyor, bizim topikin aziz insanlarına yaa..
Nazar oldu herhal...
haha bende sana yatalım dıe yazdı hatta cevabını uyuklayarak beklıyodum komşum ışte ya aynı anda aynı şeylerı ıstemek bu olsa gerek yazdına göre kaçabılırım valla topik ın azız ınsanlaarı hakkında bıllgım yok ben hergece gelıorum sonra konulara bakıyorum bazen şaşıp alıyorum öle beklıcez artık kızları öptum çok çok bye
Eki Görüntüle 460599
dün dr kontrolündeydik herşey geyet yolunda şükürler olsun kuzum çok iyi teyzeleri sizlere çok slm var
kalbi dk da 166 atıyodu boyu 21 mm olmuş haftasından ilerde gidiyo şimdilik dr umdan Allah razı olsun bana çok moral veriyo
2 li tarama için 25 temmuza gün verdi Allah'ım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?