Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy cnm hakket b, görşüpte muhppet edmyzo benmkii 8 4 zor olo bu hafta ..yarında nete lira atmm lazım ..yavşldı iice..yarın son gnü inşllh unutmm ttalımmm

cnmm benmm yaaa...Allahım korusun onu..cnm benmm..rabbim onu kucnda sağlıkla göstermey, nasp etsn kuzummm

mrb ben de bugn idrar sızlamasından üroloji dra gttm tahlil sonucumda kum ya da taç döküyor olablrsn ultrasolnla bakalım dedi dr.ultrasonda kum taş çıkmadı ama 3,5cmlik sol yumurtalığımda kistim çıktı.ben de çocuk çok istiyorum 17 aydır.dra sürekli gidiyorum ama hep bir engel çıkıyo.bi yara var dedi çok büyük.yakılmasın lazım dedi yaktırdım.3ay bekleyeleim tedavi için dedi bekledim.ondan önce dr 1sene olmadan tedavi yapamayız dedi.1 seneyi geçti yarayı yaktrdım 3 ay daha geçti.sonra rahim filmi çekelim ona göre uygulama yapcam.tüpler kapalıysa tedavinin anlamı yok dedi.tamam dedim.1ay olmak üzere rahim filmi çekildi temiz çıktı çok şükür.evlendkten sonra öğrendiğim hashimato tiroidi hastalığım var bideömür boyu ilaç kullancam.normale döndü hormonlarım ilk hapa başladığımda.dr onda sorun yok dedi.tam bu ay hastalığımn 3.günü gtcektm tedavye başlıcaktık.şimdide kist engel olcak tedavisi doğum kontrol hapıyla oluo sanırım kardeşime öle olmuştu.1ay d.k hapı içmişti geçmişti.yarın kadın doğumcuma gitcem.o nedicek kist için bakalım.bebek tedavim kesin yine ertelencek.aylardır drlardaım ama birtürlü tedaviye başlayamadık.çok üzülüyorum artık budurma.allahın bi bildiği var belki deondan engeller çıkıo.hayrlısı elbette ama ben de çok istyirom artık anne olmak bunları kimseyle paylaşamıyorum oyüzden bukadar uzunca yazdım rahatladım kısmen de olsa.cvp vercek arkdşlara teşekkür ederim

CNM YA aLLAH YARDIMCIN OLSUN TATLIM YA AMA HERŞEYDE HAYIR VARDIR GEBEYKEN YAŞASAN DAHA TEHLIKELI DURUMLAR

Ayy Allah razı olsun canım benim.. Sende olmasan, bu topik ne olacak yaa..
Vee diğer kızlar.. Nasılsınız bakalım.. Nasıl gidiyor hayat?

HAHA BEKCI DIYE BANA DENIR SANIRIM DIMI CNM SENDE HERAKŞAM BURDASIN SANIRIM IKIMIZ GÖTURCEZZ BU IŞI 11 YADA 12 DEN SONRA SEYDADA GELCEK CNM EŞİNİN SAATLERI DEGIŞTI AY BUGUN GARIP BI GUNDU HEM KK DA KASIM TOPİĞİ AÇIKTI HEM TEMIZIK YAPTIM DINLENME MOLALARINDA YAZDIM FALN tabı daha az önc ışım bıttı o ayrı ama oturunca anladım yorumuşum ama dun tum gun yattım desem yerı hıc vakıt gecmedı bana ya iş guc olmadan zaman bıtmıyo komsum

teşekkür ederm cnm valla üstümde bişiler dolanıo sanki.bunda da var hayır öle teselli oluyorum artık ama çok da üzülüyorum elimde değil=(

evet tatlım haklısın tabı yanı ınsan ılk ıstedıgı ayda bıle beklıyo sabırsızlanıyo ama rabbım hayırlı zzamanda versın oda önemlı bı tedavını gör hem bıraz rahatlarsın da

Songül ben o kadar ağırlaştım ki, azıcık bir iş yapıyorum, bir ağrı giriyor orama burama, hemen gelip yatıyorum.. Ya bugün mutfak dolaplarımın içini boşaltıp , silip yerleştirdim.. Deli gibi yoruldum.. Bacaklarım beni taşımıyordu.. Camlarım silinecek.. Hergün 2 cam silebilirim ancak herhalde.. Ağrılar bırakmıyor ki yapayım.. Anacım temizlik yapmamdanda durulmuyor ki..
Seninkide iyiymiş hee.. Hem iş yap hem yazış.. Ayy ayyy.. Sosyal komşum beniiim...

ha ışte tatlım aslında benımkıde o hesap bende kapamadım dınlenme molalarında kızlarla yazıştım hanı ağrım olmuyo ama yoruluyorum daha cabuk yemekten sonrada buzdolabı sıldım temızledım o zaten 1 saat suruyo malum bugun pazar vardı pazar da yaptı o arada ayyyyyyyyyyyy ama şu ana belım agrıyo komsum ya

kizlarrrrrrrrrrr nabersinizz ayy bisi dicemmm ben dayanamadim deger artmismi die dr gittimmmm degerim 1490,20 olmuss cok artmamismi kizlar yaaa

sınem artık keseyı görcek kıvaa gelmışın kuzum ya adetın 2 3 gun gecmış degerın 1000 lerde daha ne ıstıyon sen bılıyomu benım ıl komşum cıft cızgı göremeden doğuracak

Kız azmı azmı derdin 2 gün önce.. Şimdi çokmu çokmu.. Çıkmış ya işte.. Boşver gerisini sen.. Hadi gözünaydın...

haha ay canim napim ilk ya ne bilim heyecan iste sancim vardi dayanamadim gittim olcturdum valla...acilde olcturdum dedim gunum gecti test yaptircam sonucu almaya gittigimde de gozunuz aydin bos gelmeseydiniz dedi adam guldum birdennn ahahaha...eee sizin bibikler nasilll annecikleriii uslu duruolar dimi ayy bizde o kipirdamalarini hissetcez ins yaaa...allahim yardimcimiz olsun..guzel ALLAHIM saglikli hamilelik gecirmemizi nasip etsin..(amin)

sınem artık keseyı görcek kıvaa gelmışın kuzum ya adetın 2 3 gun gecmış degerın 1000 lerde daha ne ıstıyon sen bılıyomu benım ıl komşum cıft cızgı göremeden doğuracak

Yaa vallaha hee.. Kız iyi aklıma getirdin.. Bir ara gidip test alayımda çift çizgiyi göreyim..
Ben gerçekten göremedim çift çizgiyi.. Yapmıştımda tek çizgi çıkmıştı..
Sonrada öylece kaldı..

sınem naptın cnm benım dayanamayıp yaptın mı hcg sedef sen naptın oldunmu muayne cnm

oldum canm benim...yumoşlarımın artması için hap verdi 5 gün kullancam serophene diye biseydi galiba...sonra bide catlatma iğnesi verdi.cumartesi tekrar yumoşlarıma bakıp ona göre iğne yapcak galiba

onun icin demekki dr persembe gunu cagirdi demek ki haha ayy hayirlisiyla bir gorseydikkk sonrada pitpitlari duyariz ins...:))) evet 3 gun gecti canim kim cift cizgiyi grmeden doguracak kiss anlamadimmmmm

oh maşalla cnm benım ay bızımkıler abısı olsular senınkının dımı biz kıpır kıpırız ay bı aan senınde oğlun olcak gıbı geldı gercı çörekotundan gebe kalanların hepsının erkek yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…