Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

.allah allah.ılaclar fayda etmıyo mu canım ..

funda arkadasim kusura bakma canim yarin ise gidiyorum yatmaliyim uykumda geldi.
yarin yine bekleriz erkenden ve daha uzun konusabiliriz

Allah rahatlik versin Kizlar.
beni dinleyen tüm arkadaslara teskkür ederim
özellikle yarene.

funda arkadasim kusura bakma canim yarin ise gidiyorum yatmaliyim uykumda geldi.

özellikle yarene.

ıyı geceler canım pek dınleyemedım senı ama sen benı dınledın ben tesekkur ederım sana yarene elıfe

sagol canım benım ınsallah tez zamanda gelır bebısın..daha yasın kucuk kı olur ılerde inşaallah..dr.a felan gıttın mı canım benım..

ya tabı yasım genc ama aıle olmak ıstıyorum.ustelık esımde ıstıyor.onuda gectım esım eskısı kadar sıcak degıl bana buda benı yaralıyor bebek bızı bırbırımıze baglayacak bılıyıorum ve sureklı tekrarlayan ıntıhabım yuzunden ıc camasırı bıle yetiştiremez oldum artık.ve bebektew ıntıhaptan dolayı olmuyor yarın sogan kuruner baslıcam ve daha sonra ıncır kuru ve sonrada pre wseedı denıcem allah nasıp ederse

özellikle yarene.

onmlı degıl naar yarın gorurz allh ızın verrse ıyı geceler

sana da gecmıs olsun canım gunluk ped kullan ıstersen en azından sureklı ıc camasırı degıstırmezsın canım..kız sana kucuk dedım dıye sen benı buyuk mu sandın ben 19 yasında evlendım 21 yasındayım sımdı ben de 7 ay korundum hemen ılk ay hamıle kaldım ama kalbı durdu aldırdık tam 1 sene 1 ay oldu hala bebış olmadı ben de corekotu kuru yaptım bır ay sonra oluruna bıraktım..

ya ne bılım cok daraldım ınan kafayı yutacak durumdayım.eltımde yenı dogum yaptı buda benı haylıyle yaraladı.esımde yegenıne duskun bıraz .sankı ben arka planda kaldım gıbı oyle hıssedıyorum.yanı anlıcan cok hassazım bu aralar.eger hmıle kalamassam esım benı hıc ıstemıcek gelıyor bana cunku sudan sebeblerden kavga cıkıyor.esımı de cokkk sevıyorum onu kaybetmeye dayanamam ben

hee..benımde gorumcem benden sonra evlendı 1 ay sona dogum yapacak..bende senın gıbı dusunuyorum bazen ama elımızden ne gelırkı rabbım ol derse olacak sabretmemız lazım kuvvetlı olmamız lazım ısyan etmememız lazım kı ıstedıgımıze ulasalım..olmazsa da takdır-ı ilahı...hayırlısı olacaksa olsun..ben hep hayırlısını ıstıyorum..sen de ole yap canım benım..bu zamana kadar olmadıysa rabbımın bı bıdıgı vardır elbet sen duanı eksık etme ve sabret

benı en cok kıran eltımın ve kaynımın bana cocugu sevdırmemelrıen cok o kırıyo benısabrderım ama onlara dayanamıyrm

kaynım gelınce cocuga dokunamıyorum bıle esıme deyınce sen yanlıs anlıyrsundr dıyr bnı uzmemek ıcın bu aksam az getr dedım esıme odaya seveyım dedım vermemısler uyuyo dıye

canım esınle sorunlarıne degınmek ıstemıyorum cunku tanımıyorum benım yaptıgım her yorum senı kafanı bulandıra bılır ..ama sunu soylım yegenını tabı sevecek belkı senını gıbı o da ımrenıyo ama en ufak seyde tartısmayın oturup konusup butun sorununuzu el ele bırlıkte asın..cunku kavga gurultuyle ancak bırbırınıze zararınız olur sorunlar cozulmez daha da buyur..

haklısın benı dınledıgın ıcın tesekurler neyse yatyorun bn sana ıyı geceler gorusmek dılegıyle bb saglıkla kal

benı en cok kıran eltımın ve kaynımın bana cocugu sevdırmemelrıen cok o kırıyo benısabrderım ama onlara dayanamıyrm

kaynım gelınce cocuga dokunamıyorum bıle esıme deyınce sen yanlıs anlıyrsundr dıyr bnı uzmemek ıcın bu aksam az getr dedım esıme odaya seveyım dedım vermemısler uyuyo dıye

kız gece gece konusrturcan benı ..anam onlarda gormemısın oğlu olmuşa bağlamışlar galiba...tobe tobee..canım uzulme sen stres de yapma elbet senın de olucak bı gun rabbımın ıznıyle..sen de onlara vermezsın..hııhh..kendını begenmıs gıcık ınsanları hec sevmem ben..hem ne dıye sevdırmıyolar kı

haklısın benı dınledıgın ıcın tesekurler neyse yatyorun bn sana ıyı geceler gorusmek dılegıyle bb saglıkla kal

canım gorusuruz yıne ıstersen bız hep burdayız ılk sayfadakı lısteyye gırmek ıstersen mucizeme yanı seydaya ozel msj yazabılırsın canım ıyı geceler

cnm ne bilim hiç bir şeye hevsim kalmadı innkii...ne yemek yemeğe halim var ne su içmeye...nedenini bilmiyorum...cnm hiç bir şey yapmk istemyor...sürekli uyumka yatktan sadcee tuvlete d,ye kalmak ,styorum....bu haftada çok yoruldum...dünde biri fal baktı..innmm ztn artık sürekli umut verici kelimeler duymkta canımı sıkıyor..kimsenn bana acıyark bakmasınıda istemyorum fln işte neyse..artık pazar güünü gelrim bende

aa bu kadar karamsar olma canım yaaaa ne oluyo sana boyle bı denk gelemedıkkı rahat rahat konuşalım senden rahatla bende acılen kendıne gel yoksa ben senı kendıne getırecem haberın olsun

kızlarr nasılsınızz :):):):):):):) ben geldim ama kimse yoktu ben yinede yazıyım ....drye gittim bugün malesef yumurtlarda pek bişiy yok sadece 8 mm den 8.5 olmuşlar okadar. dr hızlı başladık ama yavaş ilerliyoruz dedi.... cumartesi bidaha bakıcak eğer 10 mm geçmişse devam beklemye ama yok bi büyüme gözlemlenmesse bidaha ki aya kaldı ..... eğer bidahaki aya aksarsa dr başka tedvi uygulacanı söyledi... tam olarakta sormadım ne yapcaksın diye yaşayıp görcez bakalımm.....dr den çıktığımda acayip kötüydüm ama songül arkadaşımla konuştuk bşraz toparladım kendimi ..... yeniden umutlandımm ....CANIM ARKADAŞIM SONGÜLCÜM ÇOK SAOL.DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN, MERAK ETTİĞİN İÇİN, YANIMDA OLDUĞUN İÇİN....bende durum böyle kızlar bol bol süt havuç vb şeyler yiycem16:songül ebeden tavsiyeler ) cumartesiye kadar ve kürüme dewam ....Allah tan ümit kesilmez nihayetindee....hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorumm dualarınızda yer verdiğiniz için dinleyip yardımcı olduğunuz içinn ....Rabbim cümlemizin güzel dualarını kabul etsin inşşş...... Allah a emanet olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…