hersey ıyı esımdede bendede tahlıllerımde sureklı tekrarlayan ve gecmek bılmeyen ıntıhap sııntım var gecmek bılmıyor tek sorun bu cok akınttım oluyrıc camasırımı 1 dk kada bır degıstrcek kadar oldu yanı
kızlar hepınıze ıyı akşamlar ben yatıyorum optum hepınızı
funda arkadasim kusura bakma canim yarin ise gidiyorum yatmaliyim uykumda geldi.
yarin yine bekleriz erkenden ve daha uzun konusabiliriz
Allah rahatlik versin Kizlar.
beni dinleyen tüm arkadaslara teskkür ederim
özellikle yarene.
sagol canım benım ınsallah tez zamanda gelır bebısın..daha yasın kucuk kı olur ılerde inşaallah..dr.a felan gıttın mı canım benım..
funda arkadasim kusura bakma canim yarin ise gidiyorum yatmaliyim uykumda geldi.
yarin yine bekleriz erkenden ve daha uzun konusabiliriz
Allah rahatlik versin Kizlar.
beni dinleyen tüm arkadaslara teskkür ederim
özellikle yarene.
ya tabı yasım genc ama aıle olmak ıstıyorum.ustelık esımde ıstıyor.onuda gectım esım eskısı kadar sıcak degıl bana buda benı yaralıyor bebek bızı bırbırımıze baglayacak bılıyıorum ve sureklı tekrarlayan ıntıhabım yuzunden ıc camasırı bıle yetiştiremez oldum artık.ve bebektew ıntıhaptan dolayı olmuyor yarın sogan kuruner baslıcam ve daha sonra ıncır kuru ve sonrada pre wseedı denıcem allah nasıp ederse
ya ne bılım cok daraldım ınan kafayı yutacak durumdayım.eltımde yenı dogum yaptı buda benı haylıyle yaraladı.esımde yegenıne duskun bıraz .sankı ben arka planda kaldım gıbı oyle hıssedıyorum.yanı anlıcan cok hassazım bu aralar.eger hmıle kalamassam esım benı hıc ıstemıcek gelıyor bana cunku sudan sebeblerden kavga cıkıyor.esımı de cokkk sevıyorum onu kaybetmeye dayanamam ben
benı en cok kıran eltımın ve kaynımın bana cocugu sevdırmemelrıen cok o kırıyo benı sabrderım ama onlara dayanamıyrm
kaynım gelınce cocuga dokunamıyorum bıle esıme deyınce sen yanlıs anlıyrsundr dıyr bnı uzmemek ıcın bu aksam az getr dedım esıme odaya seveyım dedım vermemısler uyuyo dıye
haklısın benı dınledıgın ıcın tesekurler neyse yatyorun bn sana ıyı geceler gorusmek dılegıyle bb saglıkla kal
sanirim sende samsunlusun... gorusune saygi duyuorum ama ben yapamam..
evet canım erkek dedı hayırlısı olsun ne dıyelım bı denk gelemedık senlede ben bu aralar pek yogunum hafta sonu sunnet varya onun telası bıtmdı alısverıste bıtmedı o yuzden gunduzlerı pek ıremıyom anca vakıt buluyom sende neden durgunluk var soyle bakayım senın bu halıne alısık degılız ona goe topla kendını
yaa evet farkettım cıdden oyle eskıden hamıleler gelmıyo dıye sıtem ederdın sımdıde hamıle olmayanlar gelmıyo eskılerden baksana
evet canım erkek dedı bu sene erkek senesı sanırım herkezde erkek var baksana
ayyy kotu bısey olmadıgına cok sevındım canım en ıyısını yapıyosun persembede gıt cuma da gıt bakalım ne dıcekler rabbım yanında olsun hayırlısıyla kotu bısey demıcekler ısallah
cnm ne bilim hiç bir şeye hevsim kalmadı innkii...ne yemek yemeğe halim var ne su içmeye...nedenini bilmiyorum...cnm hiç bir şey yapmk istemyor...sürekli uyumka yatktan sadcee tuvlete d,ye kalmak ,styorum....bu haftada çok yoruldum...dünde biri fal baktı..innmm ztn artık sürekli umut verici kelimeler duymkta canımı sıkıyor..kimsenn bana acıyark bakmasınıda istemyorum fln işte neyse..artık pazar güünü gelrim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?