Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ayy canım beniiiim.. Nasılda ararmış komşusunuu..
Kız beni topiklerde mi takip ediyon sen.. Anam dikkatli yazayım bari..
Ne olur ne olmaz..

hah yazmıyonda anam ya kocam eltıme aşıktasın bıde kasımda gördum senı
eltı konusunu mıllet hararetlıce konuşurken ben arada nıl gel dıcektım am utandım

slm kızlar ben geldimm masaallahımız var bu gece dokturmussunuz
nasılsınız bakem canlarım...
elıff gııı...gozunaydın gunduz azcık okudum bı tane daha erkek gelıyomus..
hee kızlar bu arada ben cok rahatsızım yaa aksamdan berı kalbım cok hızlı atıyo bı de afedersınız gaz sıkıntısı var mıdem bulanıyo acaba gunes mı gectı bana..kv.de yattı panıklemesınler dıye bıse de demedım demın kendımı soguk suyun altına attım da sımdı uzanıyorum..

hah yazmıyonda anam ya kocam eltıme aşıktasın bıde kasımda gördum senı
eltı konusunu mıllet hararetlıce konuşurken ben arada nıl gel dıcektım am utandım

Ama kız acıdım kadına yaa.. Merakta ediyorum.. Yazık.. Allah yardım etsin..
Okuyorum işte uzaktan.. Ay yazıp napıcam.. Olay belli zaten..

mantikli mantikli olmasinada. ben ekimde tr ye gidiyorum ve sadece 2haftaligina. tüp bebek süreci daha uzun degilmi? yani söyle 1ay olsa tamam derim yeter tüpbebege

cnm belkıde nasıpınde bu sene yoktur yada ne bıleyımbelkı bı yumurta takıbı olur klomen olur ondada ıkız olsılıgı var bılıyosun

hosgeldiiiiiinnnn
gecmis olsun
günesin altinta fazla kaldiysan olabilir canim
ben 12 yasindayken basima günes carpmisti ve o gün hem bas agrisindan hemde istifrar ede ede bi hal olmustum. gerci sonrada hastahaneye kaldirilmistim.
yüzün kirmizimi yani yaniyormu??

sagol canım benım ..ayyy demın heryerım yanıyodu soguk dus aldım sımdı bıraz sogudum..AMA mıdem aynı agzıma gelıyo sankı..:120::120::120::120::120:

hoş geldin canım yaa ne kadar uzun zaman oldu gorusmeyelı evet erkek dedı bana bakalım haftaya kesınleşicek ee sen neler yapıyorsun görüşmeyeli

cnm belkıde nasıpınde bu sene yoktur yada ne bıleyımbelkı bı yumurta takıbı olur klomen olur ondada ıkız olsılıgı var bılıyosun

yarin olaaa hayrola
sabredip dua etmekten baska bi caremde yok zaten
benim icin dua edin. Sabrim umudum tükenmesin. en cokta bundan korkuyorum. Allah kimseyi umutsuzluga düsürmesin. Insaallah durgnlugum, buruklugum, giderde yine nesem geri gelir.

hoş geldin canım yaa ne kadar uzun zaman oldu gorusmeyelı evet erkek dedı bana bakalım haftaya kesınleşicek ee sen neler yapıyorsun görüşmeyeli
evet canım ya epey oldu meryemlede gorusemedık uzun zamandır onuda senı de cok ozledım..bende pek ıyı degılım canım rahatsızım bıraz yaa
böcegım gecmış olsun ya neden böle oldukı fena olursan kaldır ev halını Allah muhafaza

sagolasın canım ıkı gundur kv.yı dr.a goturuyorum bıze yurume 20 dk.mesafede polıklınık bızde yuruduk de tabı tam ogle sıcagıydı.gunes gecmıstır fena olursam kaldırırım canım..aklıma kotu seylerde gelıyo allah korusun tabı ben amcamı dedemı kalpten kaybettım halamda kalp hastası korkuyorum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…