Ayy canım beniiiim.. Nasılda ararmış komşusunuu..
Kız beni topiklerde mi takip ediyon sen.. Anam dikkatli yazayım bari..
Ne olur ne olmaz..
Kız bize iyi geceler yokmu..
Ben diyorum, sen beni artık sevmiyon..
nartanesı eif ervaaaaaaaaa neler oluyo orda o alıntı bu alıntı aaaa gec bıttı
yaramazlık yok
eray demesene kıızımeymen o gerçi istedıgını diyebilirsin sen serbest
hah yazmıyonda anam ya kocam eltıme aşıktasın bıde kasımda gördum senı
eltı konusunu mıllet hararetlıce konuşurken ben arada nıl gel dıcektım am utandım
of ıyı geceer bıle demedım sana gıtme dıe cnm bende dedım aynı 20 hafta dıe haha
mantikli mantikli olmasinada. ben ekimde tr ye gidiyorum ve sadece 2haftaligina. tüp bebek süreci daha uzun degilmi? yani söyle 1ay olsa tamam derim yeter tüpbebege
slm kızlar ben geldimm masaallahımız var bu gece dokturmussunuz
nasılsınız bakem canlarım...
elıff gııı...gozunaydın gunduz azcık okudum bı tane daha erkek gelıyomus..
hee kızlar bu arada ben cok rahatsızım yaa aksamdan berı kalbım cok hızlı atıyo bı de afedersınız gaz sıkıntısı var mıdem bulanıyo acaba gunes mı gectı bana..kv.de yattı panıklemesınler dıye bıse de demedım demın kendımı soguk suyun altına attım da sımdı uzanıyorum..
Ayyyh.. Gidemedim bir türlü..
Ama şimdi gittim..
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.................
ama ama ama ben yapmadim yaramazlik. diger ikisi benim yaptigimi yapiyor. bende yapmayin benim yaptigim dogru degil diyorum. dinlemiyorlar
hosgeldiiiiiinnnn
gecmis olsun
günesin altinta fazla kaldiysan olabilir canim
ben 12 yasindayken basima günes carpmisti ve o gün hem bas agrisindan hemde istifrar ede ede bi hal olmustum. gerci sonrada hastahaneye kaldirilmistim.
yüzün kirmizimi yani yaniyormu??
slm kızlar ben geldimm masaallahımız var bu gece dokturmussunuz
nasılsınız bakem canlarım...
elıff gııı...gozunaydın gunduz azcık okudum bı tane daha erkek gelıyomus..
hee kızlar bu arada ben cok rahatsızım yaa aksamdan berı kalbım cok hızlı atıyo bı de afedersınız gaz sıkıntısı var mıdem bulanıyo acaba gunes mı gectı bana..kv.de yattı panıklemesınler dıye bıse de demedım demın kendımı soguk suyun altına attım da sımdı uzanıyorum..
sagol canım benım ..ayyy demın heryerım yanıyodu soguk dus aldım sımdı bıraz sogudum..AMA mıdem aynı agzıma gelıyo sankı..:120::120::120::120::120:
cnm belkıde nasıpınde bu sene yoktur yada ne bıleyımbelkı bı yumurta takıbı olur klomen olur ondada ıkız olsılıgı var bılıyosun
evet canım ya epey oldu meryemlede gorusemedık uzun zamandır onuda senı de cok ozledım..bende pek ıyı degılım canım rahatsızım bıraz yaahoş geldin canım yaa ne kadar uzun zaman oldu gorusmeyelı evet erkek dedı bana bakalım haftaya kesınleşicek ee sen neler yapıyorsun görüşmeyeli
böcegım gecmış olsun ya neden böle oldukı fena olursan kaldır ev halını Allah muhafaza
hah ah cnm benım ezdılermı senı
kız abt ne zman gebe olmayasın hatta gebe olasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?