Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızalr hadı bızde kaalım ya benımde cnm uyumak cektı kızlar uykuya gıdınce ama sızde yatın bööcuk sende dınlen cnm yat bak

kızalr hadı bızde kaalım ya benımde cnm uyumak cektı kızlar uykuya gıdınce ama sızde yatın bööcuk sende dınlen cnm yat bak
kızlar gercekten yattım ben öptum en cok pek cok

sagol canım benım yarın kv.yı yıne goturcem kendım de bı gorunurum dr.a ınsaallah ..hade allaha emanet olun ıyı geceler..

hhhmmm ozaman durum degisir. hamile olma ihtimalin varmi????

tabı bızde bebek dusunuyoruz canım ama dedım gıbı hamılelık belırtılerı ole zonk dıye bırden cıkmaz dıye dusunuyorum bakalım yarın ola hayır ola

kendımı tanıtayım 18 yasındayım 3 senelık evlıyım 15 te evlendım evlendıgım gunden berı hıc korunmadım ama bebyımız hala bızımle degıl maleseff.ılk zamnlar hayatımızı yasayalım gezelım tozalım dedık olmuyor dıye kafamıza takmadık ama sımdı durum aynı degıl bebegımın yolunu gıozlemekten halım kalmadı dahada onemlısı esımle arama soguk gırdı sankı benı ıstemıyor gıbı rabbım kımsnın kucagını bos bırakmasın bu acıyı dusmanıma bıle tattrmasın esımı cok sevıyorum ınsallh tez zamnda gelr tembell bebek

kendımı tanıtayım 18 yasındayım 3 senelık evlıyım 15 te evlendım evlendıgım gunden berı hıc korunmadım ama bebyımız hala bızımle degıl maleseff.ılk zamnlar hayatımızı yasayalım gezelım tozalım dedık olmuyor dıye kafamıza takmadık ama sımdı durum aynı degıl bebegımın yolunu gıozlemekten halım kalmadı dahada onemlısı esımle arama soguk gırdı sankı benı ıstemıyor gıbı rabbım kımsnın kucagını bos bırakmasın bu acıyı dusmanıma bıle tattrmasın esımı cok sevıyorum ınsallh tez zamnda gelr tembell bebek

çok geçmiş olsun canım yaaaa uzuldum şimdi ee kv nın neyı var umarım cıddı bısey değildir

16 canım 4 gun var da zannetmıyorum canım yaa..ole bırden baslarmı belırtıler.. soyle yavas yavas gelmez mı..aksam yemekten sonra bole oldum..

bellı olmaz bu işler belkide vardır bişeyler
selam merhaba ben funda nasılsınız topıkte banada yer var mı acaba?
merhaba canım hoş geldin ama biraz geç geldin herkez yavaş yavaş dağılmaya başlamıştı bidahakıne daha erken gelde tanışıp kaynaşalım gerçi sen şimdiden kendını anlat biz zaten geçmışı okuyoz
kızlar gercekten yattım ben öptum en cok pek cok
ıyı geceler tatlı ruyalar bacımm

aaa.ayıpsın ..olmaz mı heçç..hoşgeldın canım..hıkayenı anlatmak ıster mısın..hastayım bıraz ama dınlerım seve seve
oncelıkle gecmıs olsun ınsallh onmlı bır rahatsızlıgın yoktur anlatayım tabııı kendımı tanıtayım 18 yasındayım 3 senelık evlıyım 15 te evlendım evlendıgım gunden berı hıc korunmadım ama bebyımız hala bızımle degıl maleseff.ılk zamnlar hayatımızı yasayalım gezelım tozalım dedık olmuyor dıye kafamıza takmadık ama sımdı durum aynı degıl bebegımın yolunu gıozlemekten halım kalmadı dahada onemlısı esımle arama soguk gırdı sankı benı ıstemıyor gıbı rabbım kımsnın kucagını bos bırakmasın bu acıyı dusmanıma bıle tattrmasın esımı cok sevıyorum ınsallh tez zamnda gelr tembell bebek

klasik olacak ama yinede söyleyim en azindan daha gencsin olur Insaallah. doktorda tahlillerin yapildimi? hersey düzenlimiymis?

çok geçmiş olsun canım yaaaa uzuldum şimdi ee kv nın neyı var umarım cıddı bısey değildir

bellı olmaz bu işler belkide vardır bişeyler

sagol canım benım belkıde allah buyuktur ama ben yıne de dıger ıhtımallerı dusuneyım sımdı umıtlenırsem yıne husran kendımı zor toparlarım kv.nın bacakları sıstı de seker ılacı yan etkı yapmıs ondan sısmıs ılacı degıstırcez ıste bakalım..

Son düzenleme:

işallah canım yaaa ayy senı okuyunca ben kendımı tembel gordum senın bebek tembel olmuş çokmu şaka bı yana rabbım hakkında hayırlısını versın işallah ama yaşınız daha çok kuçukkıı muhtemelen eşinin yaşıda küçüktür. en azından yaş sorununuz yok.işe olumlu tarafından bak bence ee doktora gıttınmı ne dıyo

hersey ıyı esımdede bendede tahlıllerımde sureklı tekrarlayan ve gecmek bılmeyen ıntıhap sııntım var gecmek bılmıyor tek sorun bu cok akınttım oluyrıc camasırımı 1 dk kada bır degıstrcek kadar oldu yanı

sagol canım benım ınsallah tez zamanda gelır bebısın..daha yasın kucuk kı olur ılerde inşaallah..dr.a felan gıttın mı canım benım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…