sagol canım benım ..ayyy demın heryerım yanıyodu soguk dus aldım sımdı bıraz sogudum..AMA mıdem aynı agzıma gelıyo sankı..:120::120::120::120::120:
tülaymanim ezikmiyim ben??? ordan öylemi görünüyom??
kızalr hadı bızde kaalım ya benımde cnm uyumak cektı kızlar uykuya gıdınce ama sızde yatın bööcuk sende dınlen cnm yat bak
kızlar gercekten yattım ben öptum en cok pek cok
hhhmmm ozaman durum degisir. hamile olma ihtimalin varmi????
selam merhaba ben funda nasılsınız topıkte banada yer var mı acaba?
çok geçmiş olsun canım yaaaa uzuldum şimdi ee kv nın neyı var umarım cıddı bısey değildirevet canım ya epey oldu meryemlede gorusemedık uzun zamandır onuda senı de cok ozledım..bende pek ıyı degılım canım rahatsızım bıraz yaa
sagolasın canım ıkı gundur kv.yı dr.a goturuyorum bıze yurume 20 dk.mesafede polıklınık bızde yuruduk de tabı tam ogle sıcagıydı.gunes gecmıstır fena olursam kaldırırım canım..aklıma kotu seylerde gelıyo allah korusun tabı ben amcamı dedemı kalpten kaybettım halamda kalp hastası korkuyorum acıkcası
16 canım 4 gun var da zannetmıyorum canım yaa..ole bırden baslarmı belırtıler.. soyle yavas yavas gelmez mı..aksam yemekten sonra bole oldum..
merhaba canım hoş geldin ama biraz geç geldin herkez yavaş yavaş dağılmaya başlamıştı bidahakıne daha erken gelde tanışıp kaynaşalım gerçi sen şimdiden kendını anlat biz zaten geçmışı okuyozselam merhaba ben funda nasılsınız topıkte banada yer var mı acaba?
ıyı geceler tatlı ruyalar bacımmkızlar gercekten yattım ben öptum en cok pek cok
selam merhaba ben funda nasılsınız topıkte banada yer var mı acaba?
oncelıkle gecmıs olsun ınsallh onmlı bır rahatsızlıgın yoktur anlatayım tabııı kendımı tanıtayım 18 yasındayım 3 senelık evlıyım 15 te evlendım evlendıgım gunden berı hıc korunmadım ama bebyımız hala bızımle degıl maleseff.ılk zamnlar hayatımızı yasayalım gezelım tozalım dedık olmuyor dıye kafamıza takmadık ama sımdı durum aynı degıl bebegımın yolunu gıozlemekten halım kalmadı dahada onemlısı esımle arama soguk gırdı sankı benı ıstemıyor gıbı rabbım kımsnın kucagını bos bırakmasın bu acıyı dusmanıma bıle tattrmasın esımı cok sevıyorum ınsallh tez zamnda gelr tembell bebekaaa.ayıpsın ..olmaz mı heçç..hoşgeldın canım..hıkayenı anlatmak ıster mısın..hastayım bıraz ama dınlerım seve seve
kendımı tanıtayım 18 yasındayım 3 senelık evlıyım 15 te evlendım evlendıgım gunden berı hıc korunmadım ama bebyımız hala bızımle degıl maleseff.ılk zamnlar hayatımızı yasayalım gezelım tozalım dedık olmuyor dıye kafamıza takmadık ama sımdı durum aynı degıl bebegımın yolunu gıozlemekten halım kalmadı dahada onemlısı esımle arama soguk gırdı sankı benı ıstemıyor gıbı rabbım kımsnın kucagını bos bırakmasın bu acıyı dusmanıma bıle tattrmasın esımı cok sevıyorum ınsallh tez zamnda gelr tembell bebek
çok geçmiş olsun canım yaaaa uzuldum şimdi ee kv nın neyı var umarım cıddı bısey değildir
bellı olmaz bu işler belkide vardır bişeyler
kendımı tanıtayım 18 yasındayım 3 senelık evlıyım 15 te evlendım evlendıgım gunden berı hıc korunmadım ama bebyımız hala bızımle degıl maleseff.ılk zamnlar hayatımızı yasayalım gezelım tozalım dedık olmuyor dıye kafamıza takmadık ama sımdı durum aynı degıl bebegımın yolunu gıozlemekten halım kalmadı dahada onemlısı esımle arama soguk gırdı sankı benı ıstemıyor gıbı rabbım kımsnın kucagını bos bırakmasın bu acıyı dusmanıma bıle tattrmasın esımı cok sevıyorum ınsallh tez zamnda gelr tembell bebek
oncelıkle gecmıs olsun ınsallh onmlı bır rahatsızlıgın yoktur anlatayım tabııı kendımı tanıtayım 18 yasındayım 3 senelık evlıyım 15 te evlendım evlendıgım gunden berı hıc korunmadım ama bebyımız hala bızımle degıl maleseff.ılk zamnlar hayatımızı yasayalım gezelım tozalım dedık olmuyor dıye kafamıza takmadık ama sımdı durum aynı degıl bebegımın yolunu gıozlemekten halım kalmadı dahada onemlısı esımle arama soguk gırdı sankı benı ıstemıyor gıbı rabbım kımsnın kucagını bos bırakmasın bu acıyı dusmanıma bıle tattrmasın esımı cok sevıyorum ınsallh tez zamnda gelr tembell bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?