herkese günaydın nasılsınız kıslar söle bi baktım herkesler burda MERİ hariç
SİNEMcim geçmiş olsun ALLAHIM yanında olsun insALLAH pazartesiye güsel
haberlerle gelirsin agrilarında gecer
masALLAH herkes toplasmışş okuyamadım bile tam olarak geçmişi göz attım
bende iyiym sükür her zaman kii degişen bişiy yokk
günaydin canim seninle karsilasamadik hic bayadan beri.
anlat bakalim neler yapiyorsun? özledim kiz seni
evet canım karsılasamadık bendee özledim senii ne olsun
bende degişen bişiy yok sanırım 2 güne kadar adet olacamm ümitlerimi
yitirorum artık eylüle ne kaldı asılama olacak sanrım ALLAHIM
nasip eder de tutarsaa bakalımm belkii olur bebegimm bende anne olmayıı
herkes gibi çok istiyorum ALLAHIM DUALARI DUYARMIS VERMİYORSA BİR BELADAN KORURMUS
YADA DAUNI AHİRETE SAKLARMIS
bi takvim yapragında okudum bugün annelik duygusunu yasayamamak daaa var artık herseye hazırlıklı
olmam gerek nasibinde yoksa olmuyor demekkii
ZEYNEPPPP çok sevindim ALLAHIM analı babalı büyütsün saglıklı bir ömür nasip etsin ÖMRÜMÜZE
MAŞALLAH sizlere
canım arkadaslarım topiğin en eskılerınden biri olarak sizlerle dogum hıkayemi paylasmk ıstıyorummmm
10 temmuz da sabah saat 7 :45 de doğuma hazırlık için doğumhaneye girdimmm . nst ye bağladılar ve başıma gelip bir dünya soru sordular ve birsürü imza attırdılar
sonra dr. fahri geldi ve bana halen spinal anestezi olmak istıyormusun dedı bende evet dedım ..
hıc korkmuyordum sadece cok terlediğimi biliyordum . saat tam 9 da amelyathaneye girdimm.. anestezı uzmanı geldı ve spınal iğnemi vurdu .. bi anda bacaklarıma bir sıcaklık indi.
dr um Zeynep uyustun mu dedi bende bılmıyorum dedimm. ama ben amelyta baslayalı cok oldu dedi ben şok oldum
saat 9:22 idi dr um zeynep seni biraz sallayayım da kendıne gel dedi. hep bırlıkte amelyathanedekı 11 kısı 10 dan geri saymaya basladılar .
saat 9:23 de oğlumun sesiyle kelimeişahadet getirdimmm ..
canım oğlum ömrümmm ağlıyordu annecim ben geldim diyordu hemencecık koynuma verdıler canımm oğlummun sol gamzesi öyle guzeldi ki...
beni dikiyorlarmıs yok kesiyorlarmıs hıc umrumda degıldı .. dr bana nabzın bıle yukselmedı sana helal olsun dedı .. kuzumu 1 defa daha gosterdıler saat 9:40 da amelyt bıttı..
hemencecık odama getırdıler miss kokulumu kucgıma verdıler 3310 gram 52 cm doğdu kuzumm . Rabbim sana şükürler olsunn binlerce kezzz
hosgeldin yaren nasilsin?
iyiyım tatlım sen nasılsın nası orda havalar ya burada sıcaklar bastırdı vantrotör kankam oldu sarmaş dolaş durumdayız anlıcagın
Allahtan gece uyku zmanı serın oluyo yoksa zor olurdu
cok sükür canim iyiyim. Burda bu sabah esiyordu yani baya bi soguktu, ikindi vakti hava biraz daha isinmisti ama bulutluydu yagmur ha yagdi ha yagacak gibiydiki aksam üzere yagmur yagdiii
nasil ama havadurumu??
klasik almanya havasi
hamileliktede sicak hava zor oluyordur degilmi? Allah yardimciniz olsun.
ama kankan soguk üflüyor rahalatiyordur seni ohh bi güzel üfül üfül
hah ben ezık bılmemmkı öle alamanya havalarını falan dermışım ay ne kadar guzel benım normaldede sıcakla aram yoktur cnm ya alamanya bana göre olmalı o zman ee senın ruh halın ne durmda cnm
yaa aslında söle dıyım ben normaldede sıcagı hıc sevmem hanı extra bı zorluk olmadı kankam sağolsun gunduzde eşim getırıp göturuyo benı meşhur gunlerıme gezmelerıme işe 5 te gıttıgınden
ezme kiz kendini bari karnindaki cocuga aciezik mezik degilsin
bende sicaga gelemiyorum. sanirim ekimde tr ye gitmek isabet oldu
meshur günler???
bol bol yürüyüse cikiyorsun degilmi? dogumu kolaylastiriyormus. benim arkadasim doguma bi kac gün kala kendi isyerinde calisti hep ayaktaydi ve bana 2dogumumda cok sükür cabuk ve kolay oldu demisti
benim ruh halim bugün daha iyiyim sükür. pazarki sohbetimizden sonra gün gectikce ve namazimda dua edip gözyasi döktükce rahatliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?