Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ekim sonu anamm bisey kalmamis bu ayi saymazsak 3ay cik kalmis Masaallah. eltinler belcikadanmi geliyorlardi size? yoksa fransamiydi:26::26:
biraz yardimci olsan? bas harfini söylesen yeter aslinda B mi F mi?

haha F dan cnm benım nasıp olursa tabı sanırım aynı zamnlarda kavusuyosunuz memlekete dımı

ekim sonu anamm bisey kalmamis bu ayi saymazsak 3ay cik kalmis Masaallah. eltinler belcikadanmi geliyorlardi size? yoksa fransamiydi:26::26:
biraz yardimci olsan? bas harfini söylesen yeter aslinda B mi F mi?

yok canim sezeryana yürüyüsün etkisi olmazmis diyor ben

ama daha fazla kilo almani engeller. gerci sen hatirladigim kadariyla söylentilere paardon burada yazilanlara göre zayiftin hamile kalmadan önce boyunda varsa belli bile olmaz aldigin 7kilo.

kuzucum eşimin dr a dedıgı bışey aklıma geldı eşim yarene hamıeyken sezeryan olcak yuruyuşe gerek varmı demıştı hahah hıc ummadıgın sorular cıabılıyo tabı
cnm ben 1 ayda 7 aldım 5 aylık gıttıgımde en son 10 kg olmuştu 57 ılebaşladım 67 ydım son gıtttıgımde boyum 1.70 yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dılerım

oh cok sukur cnm benım sevındım ya nıl nasıl oldukı kk da ama gelmedı topiğe nasıl ulaşcaz

hmm kk da oldugunu nerden biliyorsun söyledimi gelecegini?
Insaallah düzelmistir nilde.
Nil Masaallah cok olgun birine benziyor yazilarindan anladigim kadariyla cabuk toparlar Insaallah

hmm kk da oldugunu nerden biliyorsun söyledimi gelecegini?
Insaallah düzelmistir nilde.
Nil Masaallah cok olgun birine benziyor yazilarindan anladigim kadariyla cabuk toparlar Insaallah

yok cnm ben baktım yeşil ışıgı yanıyodu başka bı topikteydı
ama cıkmış arkadaşım 2 gundur konuşamadık yarın asında bı ararım onuda hatırını sorarım
bu geceden umudum bıttı

Insaallah gelir bu saatlerde burda oluyor bazen.
gelmezse dedigin gibi yap evet konusacak birine ihtiyaci oluyor Insanin

evet ya hic sorma 2hafta cok cabuk gecer. bakalim esim Allahtan gezmeyi seviyor. benim anneanneme gittikten sonra bartina arkadasina gidecez Insaallah ayarlaabilirsek sonrada k.v yanina son durak olarak.

oh oh planlar da yapılmış ay böle yazınca bı anda tatıl bıttı bak gözumde

oh oh planlar da yapılmış ay böle yazınca bı anda tatıl bıttı bak gözumde

aslinda biz tr ye akrabalarimizi esimin ailesini görelim diye gidiyoruz gitmisken eh ufak bi tatilde yapalim gözümüz kalmasin deyip esimin arkadaslarindan degisik sehirlere yerlesenlerede ufak ziyaret yapiyoruz. böylelikle tr de sehileride gezmis görmüs oluyoruz

siz tatile cikiyormusunuz

en ıyısı tatlım ya ya bızım yıllık ızınımız ramazan ayında cnm o yuzden cıkamıyoruz 1 saatık mesafede annemlerın yazlık var arada 1 2 gunluge oraya kaçıyoruz
bıde zaten ımkan olsada dr uzun yolculuk yasakladı plesanta henuz ıstenılen yerlaşmamış malesef

cnm ya bugece benı erken yatmaya ıkna et tamamı yarın sabah bende kahvaltı gunu var erken yatmalıyım ama bırının benı zorlamasına ıhtıyacım var görevde sana duşuyo

yazlikta cok güzel olur varya mükemmel. bizde kismet olursa ilerde silivride daire almak istiyoruz. izine ciktigimizda cocuklarla (ALLAH nasip ederse Insaallah) zor olmasin kimseyi rahatsiz etmeyelim diye kendi bakimimizi kendimiz görelim diyoruz.

nekadar cok sey istiyormusuz ya hem tüp. hemde daire

Allahim Hayirlisi ise nasip etsin Hayirlisini nasip etsin Insaallah

olur tatlı olur hepsı olur yeterkı ısteyın cabalayın bızde yenı evlendımızde hıc bışeyımız yoktu com şukur oıstedık oldu arabamız kredı ıle de olsa alınmış evımız daha cok gencsıznız tatlım benım bebede olur evde rabbım sağlık versın

cnm ya bugece benı erken yatmaya ıkna et tamamı yarın sabah bende kahvaltı gunu var erken yatmalıyım ama bırının benı zorlamasına ıhtıyacım var görevde sana duşuyo

benimde pazar günü kahvalti hazirlama günüm
sen ne hazirlican kisaca bi paylassanda banada fikir sunmus olsan??

eehhmm ehhmm yatmadan önce tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…