ekim sonu anamm bisey kalmamis bu ayi saymazsak 3ay cik kalmis Masaallah. eltinler belcikadanmi geliyorlardi size? yoksa fransamiydi:26::26:
biraz yardimci olsan? bas harfini söylesen yeter aslinda B mi F mi?
haha anasının aslanı o teyzesı
ay bence cokk ıyı olmuş ekımde gelmen ben de eltımlere öle dıyorum cunku yazın cok zor oluyo gezmek bu yaz gelmedıer ama sanırım arası görmek ıcın gelıcekler tatlım ekım sonu
meşhur gunler cnm söle oluyo benım toplamda 5 gunum varda tum arkadaş cevremden ayrı ayrı okuldan cocukluktan akrabalarla komularımla falan falan
cnm ya ben cok yuruyuş yapamıyorum gunduz cok sıcak ee akşamlarıda eşim yook cıkamıyorum
işte onndan 1 ayda aldım 7 kg yı cnm ya
he bu arad ben sezeryan olucam tatlım yuruyusun etkısı olurmu sezeryana dermısım
yok canim sezeryana yürüyüsün etkisi olmazmis diyor ben
ama daha fazla kilo almani engeller. gerci sen hatirladigim kadariyla söylentilere paardon burada yazilanlara göre zayiftin hamile kalmadan önce boyunda varsa belli bile olmaz aldigin 7kilo.
oh cok sukur cnm benım sevındım ya nıl nasıl oldukı kk da ama gelmedı topiğe nasıl ulaşcaz
hmm kk da oldugunu nerden biliyorsun söyledimi gelecegini?
Insaallah düzelmistir nilde.
Nil Masaallah cok olgun birine benziyor yazilarindan anladigim kadariyla cabuk toparlar Insaallah
ben Insaallah ekimin ortasinda tr de olacagim 2hafta sonrada dönüyorum kismetse
haha F dan cnm benım nasıp olursa tabı sanırım aynı zamnlarda kavusuyosunuz memlekete dımı
Insaallah gelir bu saatlerde burda oluyor bazen.
gelmezse dedigin gibi yap evet konusacak birine ihtiyaci oluyor Insanin
yok cnm ben baktım yeşil ışıgı yanıyodu başka bı topikteydı
ama cıkmış arkadaşım 2 gundur konuşamadık yarın asında bı ararım onuda hatırını sorarım
bu geceden umudum bıttı
ay hemende gecıyo tr de gunler dımı
evet ya hic sorma 2hafta cok cabuk gecer. bakalim esim Allahtan gezmeyi seviyor. benim anneanneme gittikten sonra bartina arkadasina gidecez Insaallah ayarlaabilirsek sonrada k.v yanina son durak olarak.
oh oh planlar da yapılmış ay böle yazınca bı anda tatıl bıttı bak gözumde
aslinda biz tr ye akrabalarimizi esimin ailesini görelim diye gidiyoruz gitmisken eh ufak bi tatilde yapalim gözümüz kalmasin deyip esimin arkadaslarindan degisik sehirlere yerlesenlerede ufak ziyaret yapiyoruz. böylelikle tr de sehileride gezmis görmüs oluyoruz
siz tatile cikiyormusunuz
en ıyısı tatlım ya ya bızım yıllık ızınımız ramazan ayında cnm o yuzden cıkamıyoruz 1 saatık mesafede annemlerın yazlık var arada 1 2 gunluge oraya kaçıyoruz
bıde zaten ımkan olsada dr uzun yolculuk yasakladı plesanta henuz ıstenılen yerlaşmamış malesef
yazlikta cok güzel olur varya mükemmel. bizde kismet olursa ilerde silivride daire almak istiyoruz. izine ciktigimizda cocuklarla (ALLAH nasip ederse Insaallah) zor olmasin kimseyi rahatsiz etmeyelim diye kendi bakimimizi kendimiz görelim diyoruz.
nekadar cok sey istiyormusuz ya hem tüp. hemde daire
Allahim Hayirlisi ise nasip etsin Hayirlisini nasip etsin Insaallah
aaaaaaaa elıf gelmış hoşgelmışşşşşşşşşşşş
cnm ya bugece benı erken yatmaya ıkna et tamamı yarın sabah bende kahvaltı gunu var erken yatmalıyım ama bırının benı zorlamasına ıhtıyacım var görevde sana duşuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?