Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ne güzel . dogru ya belki dogacak kiz torunlari vardir oglumuza alirdin. kinada besikkertmesi. zengin gelinimiz olurdu

ne güzel . dogru ya belki dogacak kiz torunlari vardir oglumuza alirdin. kinada besikkertmesi. zengin gelinimiz olurdu

ahahah yaaa kadının evli oldugumu duyunca bı gıdışı vardı kı sorma bekle torununu verır bana
allahım yaa akşam akşam ne guldum eve geldim bıde eşimle gulduk

toplamda 7 kılo fılan aldım ama zayıf oldugum için anca toparladım desen yerı var ama karnım bayagı buyudu yana dogru genışledım resmen

zayif olmanin avantajlari

bidahaki kontrolün nezaman Insaallah bu sefer kesinlesir veeee hazirliklara baslarsiniz. hazirliklar cok heyecan verici oluyor cok zevkli.
gerci hamilelik sürecinin her dönemi heyecanli zevkli olur da hani kiyafet alinca sunu giydiririm buraya yatiririm kismi Insaallah yakinda geleceginin sevinci oluyor.
benimkide sadece tahmin zaten. ben 8haftalig ulasamamistim. kismet olmadi

bidaha ki kontrolum çarşamba günü evet o zaman kesınleşir sanırım ama alışverış için hala erken sanırım amannn hayırlısı olsun

bende 5 dakika sonra yatayim. 10dk yi coktan astik.

tamam canım iyi geceler tatlı ruyalar

Allahim hep güldürsün bizleri Insaallah. hamileligin iyi geciyormu canim? mide bulantisi, batma vs

allaha şükür çok güzel geçiyo mide bulantısı sadece acıkınca yaşıyorum yemek yedıgım an bıtıyo artık oda azaldı ama hala devam edıyo batmada pek olmuyo çok nadır arada oluyo yanı şimdilik herşey guzel gidiyo rabbım sanada boyle bı hamılelık nasip etsın ben ilkinde çok kotu seyler yasadıgım için şimdi kendımı hamıle gıbı gormuyorum

Masaallah canim.
Amiin Insaallah. Allah razi olsun. benim ilk hamileligimde senin suanki hamileligin gibiydi. 2.hamileligimde Insaallah saglikli sorunsuz rahat ve huzurlu gecer.

nartanesi yatar

gözün aydın kuzum maşaallah allahım nazarlardan saklasın canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin insaallah
ayy.kız gece gece cok guldum yaabı keresınde de kadının bırı ben nısanlıyken anneme kızına talıbım demıs dugunde ben oynarken annemde atı alan uskudarı gectı kız nısanlı demıs o geldı aklıma yazını okuyunca

Son düzenleme:
yaaa..kızlar bu arada ben hastalandım bıraz once...moralim bozuktu elifcimin msjına epey guldum az kendıme geldım ama kv.şokta cok uzuluyoo hatta benden de cok uzuluyo bugun yıne bı arkkadasını gormus mahallede 5-6 aylık gelını 2 aylık hamıleymıs belkı sende hamılesındır dıyodu aksamdan berı ama husran oldu sonuc ..olsun.. hayırlısı allahtan.. onbır ayın sultanı ramazanda alırız guzel haberı inşaallah..
şeydacım sat 14 temmuz bat.14 ağustos sana zahmet değistirir misin canım

Allah razı olsun canlarımmm . 40 ı cıkınca fotomuzu hemen yayınlayacagız ...
anneliğe alısmak kolay da uykusuzluğa cok zor bugun kontrolumuz var bakalımmm ..
Allahım isteyenn herkese versin bekleyenlere de kolayca bır dogum nasıp etsınnn
teyzeler paşamdan sizlere süt kokulu öpücükler . bol bol maşallaha ihtıyacımız varröpüyorummm

zeynepcim hayırlı ve uzun ömürlü olsun oğluşun inş. Rabbim biz hamişlere böyle doğum hikayelerimizi sizlerle paylaşmayı nasip etsin olmayan arkadaşlarımında en kısa sürede hayırlısıyla müjde vermesini nasip etsin inş.

Ne gzl yazmışsın canım hikayeni.inan duygulandim bende boyle yazabilcemmi acabasol gamzesi var öylemi:)ne gzl Canimm gözün Aydın darısı bizim basımıza.

Kizlar ben bes gun serophone kullandım Bugun saat 3te randewum var dua edin yumurtalarım gelişmiş olsun duruma göre iğnede yapcak sanirim

kızlar bi rüya gördüm,hemen anlatmam lazım size
rüyamda doktor kontrolune gitmişim,,bebege ultrasonla bakıyo sonra alttan bakıp bebegı çıkartıyo bakmak için nasıl bişey olmuş diye ayy ssarışınn mavi gözlüüü bişeyy,,,ama bizim ailede ve eşimin ailesinde pek renklı gözlu yok,,ben sarışınım ama eşm ve eşimin tarafı esmer..neysee işte bakıyorum bebege resmını çekıyorum eşime göstermek için sonra yıne yyerıne koyuyodu bebegii ay gerçek gibiydi yalnız yaa bebeğin tipi hala gözümün önündee..ay canm yaa..öyle işte enteresan bi rüyadı anlatmak istedimm

ben onun süt kokulu öpcünü sol gamzesini yerimmm..teyzelri yesin onu balım benm yaaa....sen nasılsın ağrın zıın varmı kuzumm..uykusuz gnlerin başldı cnm allh yardımcın olsun..onun viyaklmısyla uyan.....evet 40ndan sonra ver resmleri cnm benmmm...kontrleride ii olur innşllhh cnm benmmm
Kizlar ben bes gun serophone kullandım Bugun saat 3te randewum var dua edin yumurtalarım gelişmiş olsun duruma göre iğnede yapcak sanirim

cnm benm kendini çok kasma ..çok düşnrsen ii olmaz beynden gelen fsh hormonuyla gelşyor onlar..sen ne kdr düşnrsen o hormn yan etki yapr..inşllh gelşrr...hemn iğneyi kulnnmıck...hadi baklım hayrlı haberlerle gel kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…