kadina bide hamileyim deseydin kalkip gitmeyi irak kosarak kinadan ayrilirdi galiba..
kulkedısı kaçtı öptum çok çok
ahahah kız aklıma gelmedı o ama kaynanamın suratını gormelıydınbende işi esprıye vurdum benım acılen alyans almam lazım baksana goruculer gelıyo dıya ahahah ama ınan bı hoşuma gıttı sorma eve gelip hemen benımkıne anlattımgulmekten yere yattı kadına bı baksaydın zengıne fılan benzıyomu dıyo hevesını hemen kursagında bırakmasaydın bekarım deseydın de kadın acık umutlansaydı dıyo manyak
ne güzel . dogru ya belki dogacak kiz torunlari vardir oglumuza alirdin. kinada besikkertmesi. zengin gelinimiz olurdu
toplamda 7 kılo fılan aldım ama zayıf oldugum için anca toparladım desen yerı var ama karnım bayagı buyudu yana dogru genışledım resmen
bidaha ki kontrolum çarşamba günü evet o zaman kesınleşir sanırım ama alışverış için hala erken sanırım amannn hayırlısı olsunzayif olmanin avantajlari
bidahaki kontrolün nezaman Insaallah bu sefer kesinlesir veeee hazirliklara baslarsiniz. hazirliklar cok heyecan verici oluyor cok zevkli.
gerci hamilelik sürecinin her dönemi heyecanli zevkli olur da hani kiyafet alinca sunu giydiririm buraya yatiririm kismi Insaallah yakinda geleceginin sevinci oluyor.
benimkide sadece tahmin zaten. ben 8haftalig ulasamamistim. kismet olmadi
bende 5 dakika sonra yatayim. 10dk yi coktan astik.
ahahah yaaa kadının evli oldugumu duyunca bı gıdışı vardı kı sorma bekle torununu verır bana
allahım yaa akşam akşam ne guldum eve geldim bıde eşimle gulduk
Allahim hep güldürsün bizleri Insaallah. hamileligin iyi geciyormu canim? mide bulantisi, batma vs
allaha şükür çok güzel geçiyo mide bulantısı sadece acıkınca yaşıyorum yemek yedıgım an bıtıyo artık oda azaldı ama hala devam edıyo batmada pek olmuyo çok nadır arada oluyo yanı şimdilik herşey guzel gidiyo rabbım sanada boyle bı hamılelık nasip etsın ben ilkinde çok kotu seyler yasadıgım için şimdi kendımı hamıle gıbı gormuyorum
canım arkadaslarım topiğin en eskılerınden biri olarak sizlerle dogum hıkayemi paylasmk ıstıyorummmm
10 temmuz da sabah saat 7 :45 de doğuma hazırlık için doğumhaneye girdimmm . nst ye bağladılar ve başıma gelip bir dünya soru sordular ve birsürü imza attırdılar
sonra dr. fahri geldi ve bana halen spinal anestezi olmak istıyormusun dedı bende evet dedım ..
hıc korkmuyordum sadece cok terlediğimi biliyordum . saat tam 9 da amelyathaneye girdimm.. anestezı uzmanı geldı ve spınal iğnemi vurdu .. bi anda bacaklarıma bir sıcaklık indi.
dr um Zeynep uyustun mu dedi bende bılmıyorum dedimm. ama ben amelyta baslayalı cok oldu dedi ben şok oldum
saat 9:22 idi dr um zeynep seni biraz sallayayım da kendıne gel dedi. hep bırlıkte amelyathanedekı 11 kısı 10 dan geri saymaya basladılar .
saat 9:23 de oğlumun sesiyle kelimeişahadet getirdimmm ..
canım oğlum ömrümmm ağlıyordu annecim ben geldim diyordu hemencecık koynuma verdıler canımm oğlummun sol gamzesi öyle guzeldi ki...
beni dikiyorlarmıs yok kesiyorlarmıs hıc umrumda degıldı .. dr bana nabzın bıle yukselmedı sana helal olsun dedı .. kuzumu 1 defa daha gosterdıler saat 9:40 da amelyt bıttı..
hemencecık odama getırdıler miss kokulumu kucgıma verdıler 3310 gram 52 cm doğdu kuzumm . Rabbim sana şükürler olsunn binlerce kezzz
çok sağol canım yaaa valla bu gün moralim süper. akşam kına vardı istemeyerek giyindim hiç bi kıyafetın içine sıgamıyorum koca göbeğim çok belli oluyoneyse gittik kınaya kv yle
yanımdakı sandalye boştu kadının bitanesı yanıma geldi sorular sormaya başladı nerde oturuyon falan fılan derken evlimi bekarmı oldugumu sordu evliyim deyınce kalkıp gıttı yanımdan ahaha benı almaktan vazgectı kadının hevesını kursagına dızdım ama benım moralim bi yerıne geldiki sorma demekkı koca gobegıme ragmen hala gıderım varmış baksana
canım arkadaslarım topiğin en eskılerınden biri olarak sizlerle dogum hıkayemi paylasmk ıstıyorummmm
10 temmuz da sabah saat 7 :45 de doğuma hazırlık için doğumhaneye girdimmm . nst ye bağladılar ve başıma gelip bir dünya soru sordular ve birsürü imza attırdılar
sonra dr. fahri geldi ve bana halen spinal anestezi olmak istıyormusun dedı bende evet dedım ..
hıc korkmuyordum sadece cok terlediğimi biliyordum . saat tam 9 da amelyathaneye girdimm.. anestezı uzmanı geldı ve spınal iğnemi vurdu .. bi anda bacaklarıma bir sıcaklık indi.
dr um Zeynep uyustun mu dedi bende bılmıyorum dedimm. ama ben amelyta baslayalı cok oldu dedi ben şok oldum
saat 9:22 idi dr um zeynep seni biraz sallayayım da kendıne gel dedi. hep bırlıkte amelyathanedekı 11 kısı 10 dan geri saymaya basladılar .
saat 9:23 de oğlumun sesiyle kelimeişahadet getirdimmm ..
canım oğlum ömrümmm ağlıyordu annecim ben geldim diyordu hemencecık koynuma verdıler canımm oğlummun sol gamzesi öyle guzeldi ki...
beni dikiyorlarmıs yok kesiyorlarmıs hıc umrumda degıldı .. dr bana nabzın bıle yukselmedı sana helal olsun dedı .. kuzumu 1 defa daha gosterdıler saat 9:40 da amelyt bıttı..
hemencecık odama getırdıler miss kokulumu kucgıma verdıler 3310 gram 52 cm doğdu kuzumm . Rabbim sana şükürler olsunn binlerce kezzz
Allah razı olsun canlarımmm . 40 ı cıkınca fotomuzu hemen yayınlayacagız ...
anneliğe alısmak kolay da uykusuzluğa cok zor bugun kontrolumuz var bakalımmm ..
Allahım isteyenn herkese versin bekleyenlere de kolayca bır dogum nasıp etsınnn
teyzeler paşamdan sizlere süt kokulu öpücükler . bol bol maşallaha ihtıyacımız varröpüyorummm
ben onun süt kokulu öpcünü sol gamzesini yerimmm..teyzelri yesin onu balım benm yaaa....sen nasılsın ağrın zıın varmı kuzumm..uykusuz gnlerin başldı cnm allh yardımcın olsun..onun viyaklmısyla uyan.....evet 40ndan sonra ver resmleri cnm benmmm...kontrleride ii olur innşllhh cnm benmmmAllah razı olsun canlarımmm . 40 ı cıkınca fotomuzu hemen yayınlayacagız ...
anneliğe alısmak kolay da uykusuzluğa cok zor bugun kontrolumuz var bakalımmm ..
Allahım isteyenn herkese versin bekleyenlere de kolayca bır dogum nasıp etsınnn
teyzeler paşamdan sizlere süt kokulu öpücükler . bol bol maşallaha ihtıyacımız varröpüyorummm
Kizlar ben bes gun serophone kullandım Bugun saat 3te randewum var dua edin yumurtalarım gelişmiş olsun duruma göre iğnede yapcak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?