Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hahah bebek doğmadan beği gördün hee oda güel cnm benm ayy ben kızlarda sarışını sevrm ama erkkte sevmm pek ....güzel bir rüya cnm benmmm

kızlar doktordan geldim şimdi bi yumurtam olgunlaşmıs 2 tane daha var pazartesiye kadar onlarda buyusun yapalım iğneyi dedi...olmaması için bi sebep yok dedi....
off beklemek çok heyecanlı...allahım bebeklerimize kavustursun bizi....doktorda gördüğüm kadınları kıskandım resmen((herkes ellerinde bebeklerinin ult fotoğraflarıyla cıkıyoallahım bzede yaşatsın o duyguyu

aa bu kadar karamsar olma canım yaaaa ne oluyo sana boyle bı denk gelemedıkkı rahat rahat konuşalım senden rahatla bende acılen kendıne gel yoksa ben senı kendıne getırecem haberın olsun
benii kendime getirsene :)ayy kızzz ben adet oldum sanırım yarın iice sökülürm ttalımm..miğdem yano pohaça yznden...ohh tam zamnnda adet oldum şükrr

cvnm hep aklımdasın valla bu ay sen sedef ve lamş var dualrımda....buzncim senide unutmadım heee...hamşlerimmm rabbm size bu yaz sıcnda kolaylık versin..bizede o sıkıntılrı yaşamayı nasip etsin

ben geldim bugn kimse yokk yarın saat 9 da burda olcam sıkıyosa gelmeyn innki küserimm sizeeee heee

aa ıyı yapmısın cnm ınan sevındım ya cunku beklemeden olmak sen ben ıcın sevındırıcı dımı ama ee şimdi bu ay tam tedavı olcak ozman gecen ay bıraz karışıktı durumlar

evet tatlım bu ay tam tedavi olcak inşllhh....ben ilçla çörek otunu da kulncam bilonm geçen ay yumurtlık vardı ama gelşmmşti..inşşlhh bu ay yumurtalık bulurzzz cnmm..ayy birde ramazndan önce adet oldum kiiim 5 gn sürrse anca yakalırm yada 2 gn borcum olur..valla beklmemmk çok güzel...bu ay kafm rahttı adet olcamı bilodum...o yzden tam gnnde geldi

evet ya bbeiş yoksa gelsın kırmızılarda yenı dönem başlasın dımı ama cnm pekala nasıl bı surec olucakkı ılaç ıçen ama takıp yapılabılcekmımalum alttn bakılıyo acaba orucu bozuyomukı ay bak ben bılmıyorum işte

valla oruç konusunda pek bir bilgm yok...ilk önce adetlyken karnımdan bakcak...sonra ilç vercek ben onu kullncam 5 gn adetn 13 günü kontole gtcem...ozamn alttan bakcak...sonra yumurtalık oluşursa ödev vero işte...sonra çatladımı diye bakcak karından..ama yumurtalık olşmzsa ikii kere alltan muayne etck cnm

Ayy hadi inşaAllah .. Rabb'im sevindirsin sizi inşaAllah..

ay hadı bkalım cnm ya ama adetın 13.gunu cok gec değilı bebem ya

yapsana kız şeyda hem ne zmandır yok ta tablomuz topikte beraberce takıp ederız olmazmı
yarın başlım ozamn cnm bennn..ii olur vall ..gerçi sıcklrda ateş farklı olr ama bakalımmmm
ay hadı bkalım cnm ya ama adetın 13.gunu cok gec değilı bebem ya

cnm adetn 3. gnüü yani salı gnü gtcemm..ilç vercek 5 günü başlıcam...perşşembe gnü ialca başlıcamm birdaki cumaya 13. gn olo ozamn yumurtalıkalr bydümü diye bakcak işte cnmm...olmadı 16 yada 17 gnü tekrr çağrcak...sonrdann da ona göre devam etcekk işte

he anladım cnm ya o gune kadar catlarsa amannn sız araya bı ödev sıkıştırırsınız zaten malum kırmızı bıtımı olcak

nılllllllllllll nılllllllllllll akşam bıze pas vermeden gıttın nılllllllllllllll

Ayyy sorma be komşum yaa.. Din yorgünluktan ne yaptığımı bilemedim..
Bütün gün araştırma hastanesindeydim.. Orada hemşire olan arkadaşıma bana randevu al dedim.. Zannediyorum ki, 2-3 gün aonraya verecekler randevuyu.. Kadın sabah 8:30 da telefon etti ki, 9:30 da burada ol diye.. Nasıl hazırlanıp gittiğimi bilemedim..
Önce Kadın Doğumda muayene.. Oradan kardiyoloji ve Psikiyatriden benim hakkımda bilgi istediler.. Kardiyolojide muayene oldum.. Oradan Psikiyatriye.. Anaaammm.. Canım çıktı bütün gün.. 5 te evdeydim..
Sonuç: Beraber hareket edecekelrmiş.. Doğum yaklaşınca kontrolleri sıklaştıracaklarmış.. Çarpıntılarım için tekrar ameliyat olmamı, 5. aydan sonra yapabildiklerini söylediler ama hamileyken yaptırmam imkansız.. Çünkü geçen yaptırdığımda berbat olmuştum.. Psikiyatri sürekli gözlem altında tutacamış beni..
Bu arada moralimde biraz bozuldu.. TİT de protein yüksek çıktı.. Ve de idrar yolu iltihabım bayağı fazlaymış.. Antibiyotik verdiler.. Zaten bir sürü ilaç kullanıyorum, birde antibiyotik çıktı.. Üzgünümm.. Kesinlikle de kullanmam gerekiyormuş, düşük olabilirmiş..
Kafam protein fazlalığına takıldı yaa.. Allah korusun preeklamsi geldi hemen aklıma.. Benim salak doktorum bana tahlil falan yapmamıştı.. Özeldeki salak doktorumdan bahsediyorum.. Bak hastaneye gittim hemen ortaya çıktı.. Kafam bayağı karışık bu günlerde.. Hele karnımdaki ağrılarım artmıştı, bundanmış.. Kimbilir ne zamandır vardı bu iltihap, doktorum doktor olsaydı en başından yakalardı..
Olay budur işte.. Yorgun.. kafası bozuuuk bir halde dolaşıyorum ortalıklarda.. Şu protein fazlalığından birşey çıkmasında.. Kafam ona takık şu an..
Sezeryan konusunda kimseye birşey diyemedim, daha ilk gidişim.. Bismillah, bunun için mi geldin demesinler diye diyamadim bi,rşey.. Ama ileriki zamanlarda konuşacağım işte..
Benden böyle.. Kızlar bazen gerçekten topiğe giriyorum ama yazmaya mecalim olmuyor hee.. Kızmayın bana..
Ama hepinizi yakından takip ediyorum, bunu bilin.. Öpüldünüz...
NOT: (Eşim evde... Çok kalamıyorum..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…