kızlar bi rüya gördüm,hemen anlatmam lazım size
rüyamda doktor kontrolune gitmişim,,bebege ultrasonla bakıyo sonra alttan bakıp bebegı çıkartıyobakmak için nasıl bişey olmuş diye ayy ssarışınn mavi gözlüüü bişeyy,,,ama bizim ailede ve eşimin ailesinde pek renklı gözlu yok,,ben sarışınım ama eşm ve eşimin tarafı esmer..neysee işte bakıyorum bebege resmını çekıyorum eşime göstermek için sonra yıne yyerıne koyuyodu bebegii ay gerçek gibiydi yalnız yaa bebeğin tipi hala gözümün önündee..ay canm yaa..öyle işte enteresan bi rüyadı anlatmak istedimm
benii kendime getirsene :)ayy kızzz ben adet oldum sanırım yarın iice sökülürm ttalımm..miğdem yano pohaça yznden...ohh tam zamnnda adet oldum şükrraa bu kadar karamsar olma canım yaaaa ne oluyo sana boyle bı denk gelemedıkkı rahat rahat konuşalım senden rahatla bende acılen kendıne gel yoksa ben senı kendıne getırecem haberın olsun
dun pembe leke geldi kizlar korktum aglamaya basladim birdenn...hemen dr aradimm illgilendi saolsun..dusuk olmadi ama yataktan kalkamioorum sabah dr gittim dedi tam goremiorum am cok az belli belirsiz sanki gordum dedi iste..degerim 4466 olmus dedi alttan muaneyi kabul etmiosun pazartesi gel ozaman gorme sansimiz var dedi..dala seklinde leke oluor ama asiri derecede deil..fazla giremiorum kizlar yatiorum surekli ayaklari dikiorum havaya..buarada canim tatli cekio uykudan uyaniorum tatli die deliriorummm sngull canim erkek demistin 3 kisi daha icinden erkek gecirioo..hayilrisi allahtan saglicakla dunyaya gelsin bebislerimiz..haber verim dedim arkadaslarim..arada bakiniorum yine..unutmayin beni aklimdasinizz.. ALLAH RIZASI ICIN dualarinizi esirgemeyin benden...
şeydaaaaaaaa napıyon cnm saatlermı değiştı eşiin
yok cnm adet oldum nişna gtti bizmkiler...karnım ağrıyodu benm gtmedim o yzden ben
aa ıyı yapmısın cnm ınan sevındım ya cunku beklemeden olmak sen ben ıcın sevındırıcı dımı ama ee şimdi bu ay tam tedavı olcak ozman gecen ay bıraz karışıktı durumlar
evet tatlım bu ay tam tedavi olcak inşllhh....ben ilçla çörek otunu da kulncam bilonm geçen ay yumurtlık vardı ama gelşmmşti..inşşlhh bu ay yumurtalık bulurzzz cnmm..ayy birde ramazndan önce adet oldum kiiim 5 gn sürrse anca yakalırm yada 2 gn borcum olur..valla beklmemmk çok güzel...bu ay kafm rahttı adet olcamı bilodum...o yzden tam gnnde geldi
evet ya bbeiş yoksa gelsın kırmızılarda yenı dönem başlasın dımı ama cnm pekala nasıl bı surec olucakkı ılaç ıçen ama takıp yapılabılcekmımalum alttn bakılıyo acaba orucu bozuyomukı ay bak ben bılmıyorum işte
kızlar doktordan geldim şimdi bi yumurtam olgunlaşmıs 2 tane daha var pazartesiye kadar onlarda buyusun yapalım iğneyi dedi...olmaması için bi sebep yok dedi....
off beklemek çok heyecanlı...allahım bebeklerimize kavustursun bizi....doktorda gördüğüm kadınları kıskandım resmen((herkes ellerinde bebeklerinin ult fotoğraflarıyla cıkıyo allahım bzede yaşatsın o duyguyu
ayyy kız bu ay acepp ateş tablosuda yapsamm mı ???
valla oruç konusunda pek bir bilgm yok...ilk önce adetlyken karnımdan bakcak...sonra ilç vercek ben onu kullncam 5 gn adetn 13 günü kontole gtcem...ozamn alttan bakcak...sonra yumurtalık oluşursa ödev vero işte...sonra çatladımı diye bakcak karından..ama yumurtalık olşmzsa ikii kere alltan muayne etck cnm
yarın başlım ozamn cnm bennn..ii olur vall ..gerçi sıcklrda ateş farklı olr ama bakalımmmmyapsana kız şeyda hem ne zmandır yok ta tablomuz topikte beraberce takıp ederız olmazmı
ay hadı bkalım cnm ya ama adetın 13.gunu cok gec değilı bebem ya
yarın başlım ozamn cnm bennn..ii olur vall ..gerçi sıcklrda ateş farklı olr ama bakalımmmm
cnm adetn 3. gnüü yani salı gnü gtcemm..ilç vercek 5 günü başlıcam...perşşembe gnü ialca başlıcamm birdaki cumaya 13. gn olo ozamn yumurtalıkalr bydümü diye bakcak işte cnmm...olmadı 16 yada 17 gnü tekrr çağrcak...sonrdann da ona göre devam etcekk işte
he anladım cnm ya o gune kadar catlarsa amannn sız araya bı ödev sıkıştırırsınız zaten malum kırmızı bıtımı olcak
nılllllllllllll nılllllllllllll akşam bıze pas vermeden gıttın nılllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?