ben bugün ramazan hazirligimi yaptim canim yani buzlugumu doyurdum
arkadaslar ve annesi sagolsunlar hep beraber yaptik. beni yoran alisveristi evet. bide arada birseyler yiyelim diye düsünüp hazirladim bir kac birsey.
yarinda kahvaltiya cagirdim. bu sefer gelenlerde benim okuyan arkadaslarim.
hımmmmmmmmmmmmm 2 gun ust uste yoğunluk cnm benım oh bugun alışşverış dışında keyıflıymış demekkı
yarın da bıraz koşturmaca olur sonra okul malum bıttı tatıl
ay ben bu sene oruc tutamıcam bı tuhaf oluyo ınsan o ramazan heyecanını yaşayamıyorum amlesef ama seneye ınşalla
eveeeeeeet simdiden strese girdim desem. bugün yorgunum ya Insallah erken kalkabilirim.
oruc neden tutamiyorsun?
bende bugün üsüttüm galiba kasiklarimda batmalar var alta dogru vuruyor. buün hava yine soguk ve yagmurluydu arada günes isigi penceremden yansiyordu evime
hmmm anladim. tutanlar varda onun icin sordum.
arkadasim hamileligini 3aylikken ögrenmisti ve oruc tutmustu.
gerci bu yil yazin sicaginda ve gec saatde oluyor iftar, zor olur riskli. seneye Insaallah Ramazanin keyfini cikarirsin aras bebekle
cnm gebelık nedenıyle dr uygun bulmuyo 3 saatte 1 bebişin suyu değiştıgı ıcın bu sıcaklard 3 lt su ıcmem gerekıyo gunde
bide tum gu yemek yemeyıp bırden yemek yemek gebelık tansıyonuna da yol acabılıyo
dayanamiyorum gözlerim kapaniyor. ben bugün erken yatayim
yatsiyida kilmaliyim
öpüldün
hee unutmadan ayakkabinin tekini getirmistim sana elimde kalmis
kızlar kımsecıkler yok nöbete arkadaş arıyorum
rabbim seni neylesin ama güzel eylesin cnm benm..ay içime sen nasıl su serpiyorsun anlatamm ben kzuzum yaa...yüce rabbim sizlerin dualrıını duyupt BANA BEBiŞ VERCEK inşllallah cnlarım benm...geç olsunda sorunsuz gelsin sağlıkla hayırla gelsin bebeğimmmAyyy konacak inşaAllah.. Rabb'im... Büyük Rabb'imm... Sana nasıl dua edeyimde kabul olsun bilmem ki..
O kadar çok istiyorum ki bebişinin bir an önce saan kavuşmasını.. O da bekliyor annesiii..
ama az kaldı inşaAllah... Rabb'im.. Hasbinallahu ve ni'mel vekil !!!
İnşaAllah.. Evet gebelik zehirlenmesi aama benim bir arkadaşımda komaya girdi doğumda.. Rabb'im esirgesin.. Kafama takıldı işte.. Rabb'ime havale etiim.. Hepinizide.. Kendimi de...
Ne bileyim songül yaa.. Oradakilere bile güvenim kalmadı inan.. Boşlukta gibi hissediyorum kendimi ben..
Gidiyor musuuun.. Bende kaçıyorum Şeydam.. Gel beraber kaçalım..
Eşim yanımda ters ters bakıyor.. Adam haklı..
Hepinizi ÖPPPTÜÜM..
En müsait zamanda görüşürüz inşaAllah...
slm kızlar nasılsınız benım kırmızılar geldı 9 temmuzda bat 9 agustos
nasilsin????
iidr meleğim sen nasılsın bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?