Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hımmmmmmmmmmmmm 2 gun ust uste yoğunluk cnm benım oh bugun alışşverış dışında keyıflıymış demekkı
yarın da bıraz koşturmaca olur sonra okul malum bıttı tatıl
ay ben bu sene oruc tutamıcam bı tuhaf oluyo ınsan o ramazan heyecanını yaşayamıyorum amlesef ama seneye ınşalla

eveeeeeeet simdiden strese girdim desem. bugün yorgunum ya Insallah erken kalkabilirim.

oruc neden tutamiyorsun?

eveeeeeeet simdiden strese girdim desem. bugün yorgunum ya Insallah erken kalkabilirim.

oruc neden tutamiyorsun?

cnm gebelık nedenıyle dr uygun bulmuyo 3 saatte 1 bebişin suyu değiştıgı ıcın bu sıcaklard 3 lt su ıcmem gerekıyo gunde
bide tum gu yemek yemeyıp bırden yemek yemek gebelık tansıyonuna da yol acabılıyo

bende bugün üsüttüm galiba kasiklarimda batmalar var alta dogru vuruyor. buün hava yine soguk ve yagmurluydu arada günes isigi penceremden yansiyordu evime

bende bugün üsüttüm galiba kasiklarimda batmalar var alta dogru vuruyor. buün hava yine soguk ve yagmurluydu arada günes isigi penceremden yansiyordu evime

aa hadı cnm ya uzuldum gecmış olsun ya ne guzel soğukmuş tr yanıyo ınankı
cnm ayagının altına sıcak bışeyler koysan ıyı gelirmı acaba

hmmm anladim. tutanlar varda onun icin sordum.
arkadasim hamileligini 3aylikken ögrenmisti ve oruc tutmustu.
gerci bu yil yazin sicaginda ve gec saatde oluyor iftar, zor olur riskli. seneye Insaallah Ramazanin keyfini cikarirsin aras bebekle

anladım cnm ama saygı duyarım henı eskıden hep tutuyolarmış am ben dr um böle bı yasak getırmışkn rıske atamam sanırım ay ben aclıktn beyılırım heralde yaaa

hmmm anladim. tutanlar varda onun icin sordum.
arkadasim hamileligini 3aylikken ögrenmisti ve oruc tutmustu.
gerci bu yil yazin sicaginda ve gec saatde oluyor iftar, zor olur riskli. seneye Insaallah Ramazanin keyfini cikarirsin aras bebekle

dayanamiyorum gözlerim kapaniyor. ben bugün erken yatayim
yatsiyida kilmaliyim
öpüldün

hee unutmadan ayakkabinin tekini getirmistim sana elimde kalmis

haha alayım hemen ayakkabımı
cnm bende onu dıcektım yat dınlen yarın yoğun bı gun senı beklıyo bende bıraz bakınıp yatmak ıstıyorum
yarın gece göruşuruz cnm muck

dayanamiyorum gözlerim kapaniyor. ben bugün erken yatayim
yatsiyida kilmaliyim
öpüldün

hee unutmadan ayakkabinin tekini getirmistim sana elimde kalmis

rabbim seni neylesin ama güzel eylesin cnm benm..ay içime sen nasıl su serpiyorsun anlatamm ben kzuzum yaa...yüce rabbim sizlerin dualrıını duyupt BANA BEBiŞ VERCEK inşllallah cnlarım benm...geç olsunda sorunsuz gelsin sağlıkla hayırla gelsin bebeğimmm
Gidiyor musuuun.. Bende kaçıyorum Şeydam.. Gel beraber kaçalım..
Eşim yanımda ters ters bakıyor.. Adam haklı..
Hepinizi ÖPPPTÜÜM..
En müsait zamanda görüşürüz inşaAllah...

en müsait zamnlar bu zamnlar çık gel kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…