Ayyy konacak inşaAllah.. Rabb'im... Büyük Rabb'imm... Sana nasıl dua edeyimde kabul olsun bilmem ki..
O kadar çok istiyorum ki bebişinin bir an önce saan kavuşmasını.. O da bekliyor annesiii..
ama az kaldı inşaAllah... Rabb'im.. Hasbinallahu ve ni'mel vekil !!!
İnşaAllah.. Evet gebelik zehirlenmesi aama benim bir arkadaşımda komaya girdi doğumda.. Rabb'im esirgesin.. Kafama takıldı işte.. Rabb'ime havale etiim.. Hepinizide.. Kendimi de...
Ne bileyim songül yaa.. Oradakilere bile güvenim kalmadı inan.. Boşlukta gibi hissediyorum kendimi ben..
saol canım benim temiz kalpli arkadaşım :) ben kaçıcam birazdan yatıp uyuyasım war kuzum olur mu bide bişiy sorcam 0.100 negatif dimi kan testi için :?
çok doğru söylüyosun bende ilk gebeliğimde yanlış doktora gitmenin vebalini çektim 6 ay boyunca he şimdide hala onun yaptığı yanlış tedavinin etkilerini görüyorum.... Rabbim iyi ,nsanlarla karşılaştırsın inş. yanlış insanları çıkarmasın yolumuza.... Bak ne güzel Rabbim yanında ve yardımcın inş ne güzel yollar açıyo size herdaim açık olsun yolunuz inşşş......
saol canım benim temiz kalpli arkadaşım :) ben kaçıcam birazdan yatıp uyuyasım war kuzum olur mu bide bişiy sorcam 0.100 negatif dimi kan testi için :?aşk olsun cnm olurmu öle şey muck sana
çok doğru söylüyosun bende ilk gebeliğimde yanlış doktora gitmenin vebalini çektim 6 ay boyunca he şimdide hala onun yaptığı yanlış tedavinin etkilerini görüyorum.... Rabbim iyi ,nsanlarla karşılaştırsın inş. yanlış insanları çıkarmasın yolumuza.... Bak ne güzel Rabbim yanında ve yardımcın inş ne güzel yollar açıyo size herdaim açık olsun yolunuz inşşş......Ammiiiiin... Allah'ım razı olsun, canım benim..
İşte dikkatli olmak lazım.. Her doktor doktor değil..
Bu devirde kimseye tam güvenmemek gerekiyor.. Bizler doktorların ağzına bakan insanlarız..
Hepimiz hassasız.. Ama doktorlar bunun farkında değiller..
Rabb'im acısın bize.. Muhtaç etmesin onlara..
ah cnm bebım evet cok bulantı yapıyo haatta eltıme geblıkte banada gebe değilken çok kusmam ve karın grısı ıle gıttıgımde ıntıhap cıktıgında serum takmışlardı antıbıyıtık kullanmıştım
sende ılacını kullan o hallolur rahatlıkla ben dedım tatlım 300 tl cok dıye ben 40 tl ye yaptırdım ondan ıhtıyac duymmadım
cnm cook ıyı oldu araştırmmaya gıtmen kı zaten benım duşuncem hep o yöndydı benım cunku senı durumun bunu gerektırıyo cnm pekeala tansıyon seyırı nasıl bılıyosun proteın artımı oldugunda tansıyonda etkılenıyo şişliğin de yook tu sanırım dımı
cnm benım dualarım kalbım hep senınle hep bırlıte paylaşarak atlatıcaz rabbım dermansız hastalık vermesın bızımde ne olcamız bellı değil kı
cnm işte o arkadaşıın sneın özeldekı dr un gıbı olan bı dr a sahıptır senın dr un vardı ya neşe hanım arkadaşım 9 ay ona gıttı ve en sonunda albule gıdınce ben sana mudahale edemem mesulıyet almam dıyıp kızı gözyaşlarıyla gönderdı adatıptakı hıç gıtmedıgı dr hıcsorunsuz hallettı
en hep ıyılerı duşun abak nasıl senın teşhıs bulundu ıse tedavıı takıbınıde yapacakalrdır
ayy bende öyle yazdım kız çıktı sonra üzüldüm keşke demeseydim diye.hah bı kızcagız acmış topik dımı evet cnm ya negatıf 5 ustu pozıtıf malesef
ayyy tüylerim ürperdi Rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne sedyeyle hastaneye girişim doğum offfff offfff çok zor Rabbim acı halimize darda olan derman bekleyen kullarına yardım et inşşşşş ......Allah razı olsun canım benim yaa.. Biliyorumki burada hep birlikteyiz.. Rabb'im hiç birimizi başına kötü şeyler vermesin.. Tabii ki kimin başına ne geleceği belli değil..
Dün daha ilk bebeğine hamile olan bir kadın geldi hastaneye.. 6 aylıkmış.. Ama rahim tamamen açılmış, bebek doğuyormuş yani.. O da benim inceki gittiğim özel hastaneye gidiyormuş.. Oradan araştırmaya yollamışlşar onuda böyle acil olunca.. Nasıl ağlıyordu anlatamam.. Nasıl ağlıyordu.. Rabb'im esirgesin hepimizi... Bebişlerimizi... Gerçekten başımıza ne geleceği belli değil..
Rabb'im olmayanlara hayırlı gebelikler... Olanlara da hayırlı güzel hamilelikler ve doğumlar nasip etsin..
hhmm evet dün arkandan kostum yetisemedim hemen kayboldun.
nasilda kayboldun anlamadim
dur bi bakim ben nereye koydum ayakkabinin tekini ........burdamiydi....yokk......aha buldum.......ama namazdan sonra getireyim ben simdi aksami kiliyorum Insaallah tekrar burdayim
yarenin ayakkabisinda
sedef gözün aydin Insaallah bundan sonraki asamandada mutlu haberlerle gelirsin
HAHA SEDEFTE GITTI CNM YA
naptın cnm akşamdan berı bugun nasıldı ben kankamla karşılıklı oturdum yazıyorum benı ıçın yoğun bı gundu
ya kızıyorum kendıme kaç kere uyandım saate bakmak ıçın bıde gelenler cok yakınım yanı olmadı breber bıle hazırlayabılırız yok ben ılla stres yapcam kendıme
aynen canim ya bende elifle yazistiktan sonra yattim ama uyuyamadim uykum kacti bi saga bi sola dönüp durdum. herseyi kafamda yapiyorum aliyorum hazirliyorum, o yüzdende gec uyudum. sabahta erken firladim kalktim uykum olmasina ragmen tekrar uyuyamadim.
ev temizle, alisverise cik, malzeme hazirla vs. derken geldiler. cok sükür yetisti ama sanirim insan herseferinde strese giriyor
benim icinde yogun bi gündü. aslinda dogru sana yardim ederlerdi gebe oldugun icin severek yardim ederlerdi bence. öylede olsa insan yinede rahat edemiyor degilmi? onlar misafirdir ben hairlayayim ben ikram edyim ben toplayayim diye düsünüyoruz
ay evet cnm ya ee senın de mı bugundu ben yarın dıe hatırlamısın bak
ay neysekı guzel gectı lise arkadaşlarımdı benım yanı saatler yetmedı desem yerı
ay senın bı de arada alışverışınde varmışşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?