cok sükür iyiyim
neler yaptin bugün
valla hiç bir şey yapmadım...karnım ağrıyodu yemek yaptım yedik benmki işe gtti ..az bişe test çözdüm bura geldim cnmm...sen neler yaptınn
kizlar ya benim agrim var nasil tarif etsem bilemiyorum.
kasiklarim degil yumoslar degil ortasi agriyor ama sanki böyle cekiyorlarmis gibi.
üsütmüs olabilirmiyim
ayyy cnm bilmmkii ben....benm ya adet zamnnda ya yumurtlıklrda ahrket olunca ağrı olo...senn batın ne zmn satın ne zmn
benim sat 7temmuzdu
batimda sanirim 2agustos olmasi lazim. yani daha erken yumurtlamak icin
agrim siddetli oldugundan bende bu yüzden ov. test yaptim ama tek cizgi.
ayy cnm bugn 9. gnn yumuşlerin gelşmeye başlmış herlde cnm benmmm
cnm benmki mesela geçn ay çok ağrıdı ben çok sevnmştim ama meğer çoğlmış ama büymemeşç.çhani oluşrken ağrımışşş...kist varknede zıprken ayaktayken bi anda otrduğumda ağrrdı cnmmgelisirken mi agri yapiyor?
yani catlarken degil öylemi:26::26:
gerci ben daha önce bukadar agri belki 1 bilemedin 2kere yasadim ama kist vardir diye düsünmüstüm ozaman.
kist olsa agri yapmazmis
tickerinde gördügüm kadariyla 4,5 -5kilo vermissin??? yani diyet iyi gidiyor Masallah
bende 5kilo verdim senin gibi. daha fazla vermeyi düsünmüyorum cünkü yüzüm kücülüyor ve güzel gözükmüyor
bi göbegimde gitseydi keske. onun icinde mekik cekmem gerekir
ben namazimi kilip geliyorum canim. burda olrsan kaldigimiz yerden devam edebiliriz
reklamlaaaarr
cnm benmki mesela geçn ay çok ağrıdı ben çok sevnmştim ama meğer çoğlmış ama büymemeşç.çhani oluşrken ağrımışşş...kist varknede zıprken ayaktayken bi anda otrduğumda ağrrdı cnmm
tabi sen doktora kontrollerinede gidiyorsun.ah ah ben ise basladigimdan beri gitmiyorum. guatr hapim bitti onuda yazdirmadim bide böyle deneyelim istedim ve gutr hapi kullanmamam zayiflamama faydasi oldu
belkide ise basladigim icin zayiflamisimdir bilemiyorum
evet biraz kilo verdim ama bu aralar aldım sanırm...yok ben vermm lazım ..yoksa no bebeiş...hiçbi kıyafetm olmuyoı ztn cnm yaaa
canim ramazanda yaklasiyor ya oruc ibadetini yaparkende haliyle iftarda insan birsey yiyemiyor bol bol su icmek istiyor sanirim ozamanda kilo kaybederiz gibime geliyor
nasilsin?
hosgeldin
nasilsin?
hosgeldin
ayyy cnm ben ramaznda daha çok kilo alom sahurda yyip yatınca öle olo..ya ne dicem sahurda şimdi ezan okuncak ya o zamn namz kılcz dimi yoksa şuanki saate görmi naz kılczzz
canim imsak vaktinde sabah namazini kilacagiz günes dogmadan önce. yani almanyada saat 2:00de (imsak) 5:40 (günes doguyor) o ara kilacaz namazi
oructa imsak vaktinden sonra basliyor yani biz gece 2 ye kadar sahur yapabiliriz 2den sonrada oruclu gene sabah namazini kilabiliriz
umarim uzun anlatmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?