merhaba canlarim birkac gundur gelemiordum cunku cok kanamam vardi ve dusuk baslamisti atiordu kendini bebegimm...dr.uma gidip geliordum surekli bebegim dun benden tamamen ayrildi arkadaslarim..kurtajdan sonra cok sancim oldu yarim saat boyunca agladim ama sonrasinda iyiye dondumm ve suanda dahada iyiyimm..bebegimin dunyada rizki yokmus ne diyelim..allahimm sizlere saglikli evlatlar nasip etsin,nazarlardan korusunn..benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin yuce rabbim..dusmanimin basina bile vermesin..seydam beni hamilelerin listesinden silersin canim birdahaki adet tarihimi bilmiorum kuzumm.
.
cnm inanki çokk üüzldümmm cnm benm yaaaa.rabbm tez zamnda yenisini nasip eylesn cnm benm...sağlıklı gebelik değilmş demkki cnm..üzülme cnm inn sağlıklı gebeliği vücudun dışrı atması çok ii..ben çok ağlmıştım neden diye...bebğim benm kdr güclü olmadı tutunamadı beni sevmedi ondan bundan ..şunu ettm bunu ettm fln fln işte...ama sonra bu düşkler hakkında çok makale çok yazı okudum ..dr çok konuştum sonra anladımki..ilerde sakat özrü olan bir bebk olacana böle düşmesi daha ii..tabi her şeyn taktiri allhatan.yüce rabbm bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin...
rabbimze hayırlı kul...peygamber efendimize hayırlı ümmet bizlere hayırlı evlat vatanına milletne hayırlı vatandaşlar eylesin...
hayrlıysa gelsnler bizim yanlarımza..asi olmasınlar..ii olsun..yumuşak huylu vicdan sahibi merhebet duygusu olan çocuklr olsunla cnm benmm...sen kendini yalnız bırkma ağrın sızın olmazsa gel bura...bak songülde bende hemen hemen bebklerimizi aynı anda kaybetmştik..burda kendimize geldik biz...sende ii hisdersn burda kendini...rabbm bir daha yaşatmasın cnm benm