Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm benm benm koca işte olunca girom yoksa hep onla duryom ben..ee napon bttim tatl cnmm

nartanem nur tanemmmm nasılsınn

böcümmmmmmmmm naon aşada gel yanaş bana

yok kuzum burdyım bennn sen nerdesnnn

aaa kızıyorum ama heee...neşeli olcazki genç kalcz hayattan zevk alcaz..hormonlrını topla yerden bakm..ay ben yumurtalık takibi için gttm ya ..yumurtalık gelşcekmi diye baktrdığımda gelşmezse az bişe ağlarım..sonra taktiri ilahi der yoluma bakrım artık ne ypim...sende ağlanma sızlnma bakm..bardeğın dolu tarfını gör ve kocamn gülmse..kendine ii davran sevecen ol başını okşa :D

burdayim tatlim ne olsun iste sitede geziniyorum, sorunumla ilgili topikleri okuyorum vs... evet tatil bitti ya hem de cok cabuk :50: ama güzel gecti, hem de dra gittim.. ve ögrendim ki bende pko varmis :50::50::50: aslinda 16 yasimdan beri biliyorum oldugunu ama dra dedigimde yok sende öyle bir sey demisti :19::19::19::19: ben de gelince o dra degil baska bi dra gittim hem de türk ve coooook memnun kaldim acikcasi.. 1ay korunup klomene baslicaz :32: bende böyle simdilik gelismeler..

sen nasilsin?? yumurta atkibi mi yaptiriyorsun?? bu arada sinemkilic diye bi arkadasimiz düsük yapmis yaa cok üzüldüm.. coktandir bekliyor muydu o da??

canım kardeşlerim nolur dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepiniz için tek tek duacıyım inş....ben bu akşamlık kaçıorum yani zorundayım aslında bu sene mukabeleyi ben aldım... sabah erken kalkıp evimi falan toplamam lazım bide yarın için yiyecek bişiyler... ramazana girmeden oturalım bi ... işn bu mübarek günler bizede iyilikler güzellikler getirir.... hepiniz Rabbime emanetsiniz inş yarın daha güzel hbrlerle görüşürzzzzz...:5::5::5::5::5::5::5::5:

Allahim kabul etsin simdiden mukabeleni. Okuyacginiz kurani Kerim Hürmetine Rabbim saglikli bir Hamilelik nasip etsin sana Insaallah ve sonrada Hayirli evladini kucagina aldigin günleride göstersin Rabbim .

İyi sayılırım komşum, nasıl olayım.. Tansiyon dalgalanmaları yaşıyorum arada sırada.. Kramplarım, 4. aydan beri beni hiç bırakmıyorlar.. Boş vakitlerimde de panik ataklarımla falan uğraşıyorum işte.. Öyle böyle geçior günlerim..
Karnımda ağrılarım azaldı.. İşe yaramıştır sanırım ilaç. Haftaya bir tahlil yapacağım bakalım ne alamdeyim.. Sağlık ocağında yaptıracağım eğer hala iltihap görünürse, tekrar TIP a gideceğim.. Ayy o arkadaşım kimyager benim.. Kan tahlilleri yapılan yerde. Korkuttu nbeni yaa.. İltihabım bayağı bayağı fazlaymış.. Seni yatırarak tedavi edecekler diye korktum dedi..
Bende merakla bekliyorum bakalım ilaç yaradımı biraz.. Ama zaten 5 günlüktü.. Ne kadar yarar bilmem..
Su içemiyorum yaa... Suuuuuu..
Benim en başından beri başlıvca sorunum bu... Su içemiyoruuum.. Canım hiiiç istemiyor..
Ne yapacağım bilmem..
ervanin dedigine katiliyorum büyük bir bardaga suyu doldur yaninda bulundur herzaman elinde olsun bitiremedigin vakit üstnü kapatirsin ama yinede hemen görebilecegin yakinlikta olsun :34:

ebe 21.haftanda gel dedi bana, napsam perşembe gunu bi gitsemmi zaten hemencik karşımda benım saglık ocağı.. suyuda yeni içmeye başladım çok, eskıden içiyom sanıyodum ama içmiyomuşum:) 3litreye kadar içmek lazımmışş..bid e bu iltihap olayı benim hepp ara ara olurdu zaten ya evlenmeden öncede yanii..ama hamilelikde sapıttı iicee..
canim saglik ocagi yakinindaysa yine görün. ben pek anlamam ama yine görünmekte fayda var. bekarken iltihap icin tedavi görüyormuydun??

merhaba arkadaslar...
ne cok gecmiş birikmiştr kimbilir ama henüz bakamadım hiç...

evime haftasonu döndüm..ama netim kesilmişti onu actrmak falan hafta içine kaldı..
ee en az 20gündr grilmeyen ev kapalı da olsa bir düzene sokmak temzlemk oldukça zorladı..

KV şükür ki daha iyi..
yanına bir kadın bulduk sabah 8 akşam 6 beraber kalacaklar her işini yapacak..
hafta da en az 3 gece de birlikte kalacaklar..
birsüre böle gitsin bakalım..sonrası ne olur bilinmez:50::50::50:

bana gelirsek oldukça iyiyim:nazar::nazar::nazar:
biraz fazlauykuluyum günde en az 15 saat uyuyorum...

pazartesi gittim doktora ondan önceki neredeyse 1ay önceydi..
4hafta sonra gel dedi öle yaptım..
aralarda da gitsem gelir bilgi verrdim size..
ama bnde bişe bilmiyordum..ama iyi haberlerle geldim..

geçenay hiçbirsey belli degilken bu ay neredeyse bir bebek gördüm usg de:nazar::nazar::nazar:
şaşırıp kaldım nasıl bir mucize bu Allah ım...
bebeğin yeri artık gayet iyi..sanırım tehlikem geçiyor..
suyuda iyi dedi dr..kıpır kıpırdı zaten:nazar:...

14.haftamda olmam gerekirsen 13+2 çıktım yani artık 2 hafta geriden gelmiyor..
neredeyse yakalayacak satımı miniğim:16:

eşim cinsiyetini çok merak ediyor..ben okadar değilim...
artık doktoruma da kendisi sordu..bir tahmin yapsanız diye..
doktorum 16hafta dolsun söleyelim dese de elinden kurtulamadı..

kıza benziyor dedi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tabiki 2-3hafta sonra tam emin olacagız..
2li test için kan verdim cuma çıkıcak..İnşallah bir sorun olmaz...

buarada bana ilişki hala yasak..progestana devam...demir ilacına devam...
kan ilacıda verdi:43::43::43::43:
troid ilacımda 50likten 25liğe indi..
hala ilaçlarla başım dertte:37::37::37:
5kg verdim ve öle duruyorum henüz kilo almadım..

başka anlatmadığım kaldımı acaba:9:sizlernde başını sisirdim..
destan yazar gibi yazdım sanırım...
gerçi pazartesi akşam şeydaya da anlattım bunları belki bahsetmiştir sizlere..

Herkesi çok özledim ama...iyiki varsınız tektek öpüyorum herkesi:54::54::54::54:

basimiz sismedi kiz hosgeldiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.
uzun zaman sonra gelmene cok sevindim. cok güzel haberlerle gelmissin canim Masaallah Subhanallah. kayinvalidene sükür iyilesmis gecmis olsun tekrardan.
çıkmadan bir haber daha vereyim bari:52::52::52:

5yıldır tedavi gören,2başarısız tüp bebek deneyen eltim doğal yoldan hamile kaldı...
hemde benden hemen sonraa:52::52::52:

kv çok dua et eltine senn duan kabul olur demişti..vallahi bukadar çabuk olacağını bilememiştim:49:

pabucum dama atıldı taze hamiş o ama ben yine de seviniyorum onun için:49::49::49:

hergece hepinize.Lamia,Seyda,bUZİN,Nartanesi,Suay,Pampik,Demet,Dilber,Nesli,Serran,Zeynep bak şimdi unuttuklarım varsa affetsin beni,hazırlıksız bir yazıya giriştim..:26::26::26:

herkese tüm arkadaşlarıma,tüm isteyenlere dua ediyorum ve biliyorum Rabb im sizlere de yaşatacak bu duyguyu:16:
Allah razi olsun arkadasim üzel dualarin icin. Rabbim dua eden etmeyen tüm arkadaslarimdan razi olsun. bende o tesirli dualarini bekliyorum:34:. eltinide tebrik ederim Hayirli olsun Insaallah beraberce güzel bir hamilelik gcirirsiniz. ne güzel abla kardes gibi :46::49::49:
sanırım gelen giden olmayacak...
benden bugünlük bu kadar..

öptüm:54:

sanirim genelde aksamlari cogaliyoruz gece kuslari gibi:27:

kiiisssss nartanesiiiii beni niye hic görmüyorsun?? küsüştük mü yoksa??? :26::26::26::26:

burdayim tatlim ne olsun iste sitede geziniyorum, sorunumla ilgili topikleri okuyorum vs... evet tatil bitti ya hem de cok cabuk :50: ama güzel gecti, hem de dra gittim.. ve ögrendim ki bende pko varmis :50::50::50: aslinda 16 yasimdan beri biliyorum oldugunu ama dra dedigimde yok sende öyle bir sey demisti :19::19::19::19: ben de gelince o dra degil baska bi dra gittim hem de türk ve coooook memnun kaldim acikcasi.. 1ay korunup klomene baslicaz :32: bende böyle simdilik gelismeler..

sen nasilsin?? yumurta atkibi mi yaptiriyorsun?? bu arada sinemkilic diye bi arkadasimiz düsük yapmis yaa cok üzüldüm.. coktandir bekliyor muydu o da??

ayy cnm benmhadi bakalım hayrlısı olsun inşlhh..çok okuyupta kendini yorma hiç...ii işte sana yumurta uyrıcısı vercek..adetn 3. gnü gtcen sonra ilcı vercek 5 gn kullncan 14.gn yumurtlıklrına bakılckk cnm..

evet bende yumurta takibi yapılıyo gecen ay bi çok yumurta oluştu ama büyümedi..bende gidom ama artık kendimi rabbime teslim ettm.. o yzden olur yada olmaz artık takmıyorum cnm benm

cnm benm benm koca işte olunca girom yoksa hep onla duryom ben..ee napon bttim tatl cnmm

nartanem nur tanemmmm nasılsınn

böcümmmmmmmmm naon aşada gel yanaş bana
cok sükür mucizemmmmm iyiyim. gecmise daldim okuyorum. cevap vereyim derken topikte kizlar cogalmis birden Masaallah bereketlendi
kiiisssss nartanesiiiii beni niye hic görmüyorsun?? küsüştük mü yoksa??? :26::26::26::26:

gördüm gördüm kiz niye küsücez? anca gelebildim. gecmisi okudum cevap verdim ve kosa kosa geldiiiim burdayim nefes nefes icinde kaldim:9:

ayy cnm benmhadi bakalım hayrlısı olsun inşlhh..çok okuyupta kendini yorma hiç...ii işte sana yumurta uyrıcısı vercek..adetn 3. gnü gtcen sonra ilcı vercek 5 gn kullncan 14.gn yumurtlıklrına bakılckk cnm..

evet bende yumurta takibi yapılıyo gecen ay bi çok yumurta oluştu ama büyümedi..bende gidom ama artık kendimi rabbime teslim ettm.. o yzden olur yada olmaz artık takmıyorum cnm benm

anladim canim sagol bakalim iste insallah ise yarar.. senin de mi pko vardi?? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum?? dedigin gibi elbet olacak ama umarim cok bekletmezler yaa... kizlar dogurdular hepsi masallah aradan secilip kaldik iste :31: cok dua ediyorum hem de heüimiz icin, insallah gidip gelmelerinin en güzel sonucunu alrsin canim benim :16:

cok sükür mucizemmmmm iyiyim. gecmise daldim okuyorum. cevap vereyim derken topikte kizlar cogalmis birden Masaallah bereketlendi

gördüm gördüm kiz niye küsücez? anca gelebildim. gecmisi okudum cevap verdim ve kosa kosa geldiiiim burdayim nefes nefes icinde kaldim:9:

he aman öyle olsun.. niye yordun kendini kusum yaa :1: nerdeydin ki geldin öyle hemencik??? ya bizim burdaki kres acik biliyo musun?? haftaya tatil olcakmis cok sasirdim.. okullarla birlikte kapanmiyor muymu??

Hadi bakalim yeni doktorun hayirli olsun canim. Insaallah bundan sonra yeni ve güzel dönemin basliyor :emir_bebek:

evet gelen gidenmz olo bu ara :Dmaşşlhh maşşlhh

anladim canim sagol bakalim iste insallah ise yarar.. senin de mi pko vardi?? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum?? dedigin gibi elbet olacak ama umarim cok bekletmezler yaa... kizlar dogurdular hepsi masallah aradan secilip kaldik iste :31: cok dua ediyorum hem de heüimiz icin, insallah gidip gelmelerinin en güzel sonucunu alrsin canim benim :16:

evet cnm bende de pko var adam üstne basa basa kilo ver diyoo..artık utnıyorum gtmyey...işteeeevet bekletmesinler ama yapck bir şey yok cnm...allahım sabr versin cnm ne diyelimmkiii...olsun onlar doğurdulr biz daha haytımızı yaşıyoruz :D

he aman öyle olsun.. niye yordun kendini kusum yaa :1: nerdeydin ki geldin öyle hemencik??? ya bizim burdaki kres acik biliyo musun?? haftaya tatil olcakmis cok sasirdim.. okullarla birlikte kapanmiyor muymu??

ben alinti yaparken altta
senin
elifin
böcegimin
mucizemin
ismini görünce hemen gecmisteki yazilanlara cevap yazayim dedim acele ettim yani o manada kostum yoruldum:34:

anaokuluna bagli canim
devlet okullari genelde daha az tatil yapiyor kiliseye bagli okullarla kiyaslarsak.
benim calistigim yer devlete ait ve yaz tatilinde 1hafta kapatiyoruz oda son haftasi.
bi yandan ögretmenler icin iyi cünkü böylelikle tatil haklarini istedikleri zamana ayarlaya biliyorlar

Hadi bakalim yeni doktorun hayirli olsun canim. Insaallah bundan sonra yeni ve güzel dönemin basliyor :emir_bebek:

cok cok sagol canim yaa yakinda olsan sana da önerirdim, gercekten cok iyi bi dr icime sindi yani.. bakalim önümüzdeki dönem ne göstercek.. gerci klomen kilo yapiyomus ona üzüldüm :50:

evet cnm bende de pko var adam üstne basa basa kilo ver diyoo..artık utnıyorum gtmyey...işteeeevet bekletmesinler ama yapck bir şey yok cnm...allahım sabr versin cnm ne diyelimmkiii...olsun onlar doğurdulr biz daha haytımızı yaşıyoruz :D

ya sorma tatlim yaaa bak mesela sen beni gördün feyste o kadar kilo fazlam yok ama son bir senede 10 kilocuk kadar aldim ya hani :17: onu ver dedi yaaa... nasil utandim yaa ama kendime cok kizdim :19::19::19: tutmadim bogazimi, biliyorum hemencik kilo aliyorum zor gidiyo geri.. npalim diyete devam etcem hazir ramazan da geliyo hem de koruncam bu ay.. bu ay verebildigim kadar kilo vermeliyim.. hem sen de deseydin ya dra, kolay degild iye.. diyetisyene felan gönderirdi hastane icinde, ödemek zorunda kalmazdin böylece.. bicok tanidigim öyle yapti ne bileyim keske elimizden bir sey gelse de kesip atsak kilolari :50:

oh kızlar maşalla arkadaşlarım burada ay ne mutlu oldum bı an ne olduk kızlar ramazan geldı cıktıkmı acaba yaz tatıl modundan ay ıyıkı erken acmısın mutlulugum geldı ışte

ben alinti yaparken altta
senin
elifin
böcegimin
mucizemin
ismini görünce hemen gecmisteki yazilanlara cevap yazayim dedim acele ettim yani o manada kostum yoruldum:34:

anaokuluna bagli canim
devlet okullari genelde daha az tatil yapiyor kiliseye bagli okullarla kiyaslarsak.
benim calistigim yer devlete ait ve yaz tatilinde 1hafta kapatiyoruz oda son haftasi.
bi yandan ögretmenler icin iyi cünkü böylelikle tatil haklarini istedikleri zamana ayarlaya biliyorlar

hmmm anladim canim acikladigin icin tesekkür ederim, ben de diyordum neden az tatil yapiyorlar, yani istedigin zaman kullaniyorsan cok iyi..

şeydaaaaaaa bnımmı kafa karıştı eşinin mı iş saatı degıttı yoksa eşinmı yok normalde 11 den sonra gelmen gerekıyodu bugun buralardaymışsın

Back
X