Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cok cok sagol canim yaa yakinda olsan sana da önerirdim, gercekten cok iyi bi dr icime sindi yani.. bakalim önümüzdeki dönem ne göstercek.. gerci klomen kilo yapiyomus ona üzüldüm :50:

ya sorma tatlim yaaa bak mesela sen beni gördün feyste o kadar kilo fazlam yok ama son bir senede 10 kilocuk kadar aldim ya hani :17: onu ver dedi yaaa... nasil utandim yaa ama kendime cok kizdim :19::19::19: tutmadim bogazimi, biliyorum hemencik kilo aliyorum zor gidiyo geri.. npalim diyete devam etcem hazir ramazan da geliyo hem de koruncam bu ay.. bu ay verebildigim kadar kilo vermeliyim.. hem sen de deseydin ya dra, kolay degild iye.. diyetisyene felan gönderirdi hastane icinde, ödemek zorunda kalmazdin böylece.. bicok tanidigim öyle yapti ne bileyim keske elimizden bir sey gelse de kesip atsak kilolari :50:

cnm merhaba hoşgeldın cnm tur bı dr a gıdıyomuşsun ıcıne de sınmış ay cok sevındım
inşalla tez zamanda drununda tedavısıyle pko sana yenık duşucek emınım tatlım en zoru sorunsuz beklemek bak ne guzel teşhısın kesınleşmiş artık tedavıye start verılmış

cok cok sagol canim yaa yakinda olsan sana da önerirdim, gercekten cok iyi bi dr icime sindi yani.. bakalim önümüzdeki dönem ne göstercek.. gerci klomen kilo yapiyomus ona üzüldüm :50:

sade klomen olsa sanirim bi cok hap istah acici. ben guatr hapini biraktiktan sonra 5kilo vermeyi basardim. ama daha fazla vermeyi düsünmüyorum cünkü bana yakismiyor.
ama arkadaslar sayesinde yine güatr hapina baslayacagim:18::18:
birakmamam gerekiyor hapimi ve hapim bittikten sonra ben tekrar doktora gidip yazdirmadigim icin 1ay kullanmadim. ömürboyu kullanmam gerek bir hap.

oh kızlar maşalla arkadaşlarım burada ay ne mutlu oldum bı an ne olduk kızlar ramazan geldı cıktıkmı acaba yaz tatıl modundan ay ıyıkı erken acmısın mutlulugum geldı ışte

aynen bende cok mutlu oldum cok kisiyi asagida görünce:24::24::24::24:

sade klomen olsa sanirim bi cok hap istah acici. ben guatr hapini biraktiktan sonra 5kilo vermeyi basardim. ama daha fazla vermeyi düsünmüyorum cünkü bana yakismiyor.
birakmamam gerekiyor hapimi ve hapim bittikten sonra ben tekrar doktora gidip yazdirmadigim icin 1ay kullanmadim. ömürboyu kullanmam gerek bir hap.

aaaaaaaaaaa evet ama arkadaşlar kayıp oldu bı anda
cnm bak hapları unutmadım nıle su kntrolu sana hap kontrolu regene şeydaya ve bana kg kontrolu bundan sonra

:3::3: Merhabaaa.. Ne güzel gerçekten kaç kişiyiz böyle..
İyiiz canım benim, sen nasılsın.. Sıcaklarla aran nasıl?

bende iyiyim hamd olsun. ben almanyada oldugum icin öyle asiri bi sicaklik yok. bizim burda hava suan bulutlu ve öglen vakti günes vardi bi merhaba dedi kayboldu:1:
ama bende sicak havaya gelemiyorum acikcasi. sanirim kapali oldugumdan:26::26:

sizin oralar sicak sanirim

cnm bak hapları unutmadım nıle su kntrolu sana hap kontrolu regene şeydaya ve bana kg kontrolu bundan sonra

vallahi emir büyük yerden geldi seydaaaa kilo vermezsek yaren bizi keser :9::9::9::9:

evet canim vitamin haplari felan hepsi öyle ama napayim bogazimi tutmak zorundayim artik...

sen zaten 5 kilo vermek istiyodun verdin canim fazlasina gerek yok bence de, söyle yuvarlak hatli durmak lazim biraz da...
bir de anlamadim, neden arkadaslar sayesinde baslayacaksin ki??

cnm merhaba hoşgeldın cnm tur bı dr a gıdıyomuşsun ıcıne de sınmış ay cok sevındım
inşalla tez zamanda drununda tedavısıyle pko sana yenık duşucek emınım tatlım en zoru sorunsuz beklemek bak ne guzel teşhısın kesınleşmiş artık tedavıye start verılmış

cooookkk sagol canim dstegin icin, insallah yenecegim ve sonunda ben kazanacagim :72::72::72:

nılllllllll tatlım napıyosun ictınmı bakalım koca bardak suyunu artık burada kontrol var ona göre

Ay ne yapayım komşum.. Ben çok ağırlaştım ya.. Yürürken sanki yere güp güp diye basıyorum gibi geliyor.. Kendimi fil gibi hissediyorum.. O kadar ağırım sanki.. Oturup kalkmam desen öyle.. Oyyy oy.. Benki zıplaya zıplaya hareket ederdim..

Kız su içmeye çalışıyorum güya ama bugün en fazla 1- 1.5 litre içmişimdir.. O da demin kızartma yedimde ondan dolayı içtim.. Yoksa içemiyorum.. Ben o kadr su içen insandım hamişlikten önce.. Hamişlikten sonra içemiyorum, içim almıyor yaa.. Hemen midem şişiyr..

bende iyiyim hamd olsun. ben almanyada oldugum icin öyle asiri bi sicaklik yok. bizim burda hava suan bulutlu ve öglen vakti günes vardi bi merhaba dedi kayboldu:1:

valla yaaa günesi gördü mü espiriyi patlatiyoruz zaten, günesi gördüm diye :9::9::9::9: bugün iyiydi yine kac gündür yagiyo, dün kazakla oturuyoduk resmen :19::19::19: hic sevmiyorum buranin havasini..

kizlar sohbete doyum olmuyo ama gitmeliyim ütü felan islerim var.. öptüm sizi cok birazdan gero gelirim :10::10::10::10::10:

valla yaaa günesi gördü mü espiriyi patlatiyoruz zaten, günesi gördüm diye :9::9::9::9: bugün iyiydi yine kac gündür yagiyo, dün kazakla oturuyoduk resmen :19::19::19: hic sevmiyorum buranin havasini..

Aaa ne güzel, kazakla mı oturuyordunuz? Şİmdi belki size birşey ifade etmez ama hamişken çok işinize yarayacak çook..:34:

sorma cnm ya tesadufen bakım dedım aaa bı baktı erken aktıf olmuşşuz akşam yoktun cnm benım nasılsın bakalım
iyiyim sükür. evet aksam yorgundum islerimi hallettim bide artik ben aksamlari pilates yapiyoruuuuumm. göbegimi eritecemde ayiptir söylemesi biraz kilo verince göbecigim cikti ortaya. yaglari eritme zamani. nette zumba dansi buldum kadinlar o sekilde zayifliyormus:1: cok eylenceli:46::46: didemin zumba dersi. ama ben burcu ablanin pilatesini yapmaya karar verdim ve dün yaptim ve cuuupp yataga attim kendimi cünkü yoruldum baya

hmmmm ozaman psssttt aramizda kalsin daha hapimi alamadim:40::40::20::20:

iyiyim sükür. evet aksam yorgundum islerimi hallettim bide artik ben aksamlari pilates yapiyoruuuuumm. göbegimi eritecemde ayiptir söylemesi biraz kilo verince göbecigim cikti ortaya. yaglari eritme zamani. nette zumba dansi buldum kadinlar o sekilde zayifliyormus:1: cok eylenceli:46::46: didemin zumba dersi. ama ben burcu ablanin pilatesini yapmaya karar verdim ve dün yaptim ve cuuupp yataga attim kendimi cünkü yoruldum baya
Kız zumba çok zor yaa.. Yapabiliyor musun bari. Bir ara bende takmıştım kafama ama nefes nefese kalmıştım.. Ama nasıl harika yapıyorlart değilmi.. Seyretmek daha eğlenceli.. Birde müzikleri çok zevkli..

Aaa ne güzel, kazakla mı oturuyordunuz? Şİmdi belki size birşey ifade etmez ama hamişken çok işinize yarayacak çook..:34:

:9::9::9::9: bak onu bilemiyorum.. hamileyken dogrudur ama sicak daha da bunaltir yaa, bi arkadasim demisti, hamileliginin son aylari yaza denk gelmesin cok zor oluyor diye.. gerci ben artik onu düsüncek durumda degilim olsun da ne zaman olursa olsun diyorum :1: gerci almanyanin havasi iste hep ayni...

vallahi emir büyük yerden geldi seydaaaa kilo vermezsek yaren bizi keser :9::9::9::9:

evet canim vitamin haplari felan hepsi öyle ama napayim bogazimi tutmak zorundayim artik...

sen zaten 5 kilo vermek istiyodun verdin canim fazlasina gerek yok bence de, söyle yuvarlak hatli durmak lazim biraz da...

cooookkk sagol canim dstegin icin, insallah yenecegim ve sonunda ben kazanacagim :72::72::72:

haha yarenıde dr kesecek 1 ayda 7 kg alınca
bu arada pkoda neymış az bı kg bıde dr takvıyesıyle herşey yoluna gırcek ınşalla

Ay ne yapayım komşum.. Ben çok ağırlaştım ya.. Yürürken sanki yere güp güp diye basıyorum gibi geliyor.. Kendimi fil gibi hissediyorum.. O kadar ağırım sanki.. Oturup kalkmam desen öyle.. Oyyy oy.. Benki zıplaya zıplaya hareket ederdim..

Kız su içmeye çalışıyorum güya ama bugün en fazla 1- 1.5 litre içmişimdir.. O da demin kızartma yedimde ondan dolayı içtim.. Yoksa içemiyorum.. Ben o kadr su içen insandım hamişlikten önce.. Hamişlikten sonra içemiyorum, içim almıyor yaa.. Hemen midem şişiyr..

olsun cnm 1.5 lt rede ıyı hıc yoktan cnm ya halsızlıgın ıcın bence elebıte yenıden başla cnm ay ne zordur cnm ya senkı bıgınde evı havaya kaldıran ınsan ama napcan cogu gıttı azı kaldı

hapa baslamazsam tekrardan seyda beni dövecek, e yarende takib islerine bakiyor:34:
gecen yazistikta burda sagolsun kizlar morel verdiler bana topikte. cünkü hem doktoru hemde hapimi terk etmistim:19:

Hahhaa. Buda iyiiymiş hee.. Kontrol var kızlar.. Geçin hizayaaaa...:53:
eeee ben duymadim, görmedim, bilmiyorum :1::1:

ozaman ben her halimle hazirim desene:1: evde orapla oturuyorum bazen patige ihtiyacimda oluyor cünkü ayaklaim ve ellerim cogunlukla soguktur

temmuzda kazakla he ıyıymış ay ben normaldede sevmen sıcagı yaz sıcagını en guzel bahar olsun sonbahar ılk bahar tum baharlar

Back
X