cok cok sagol canim yaa yakinda olsan sana da önerirdim, gercekten cok iyi bi dr icime sindi yani.. bakalim önümüzdeki dönem ne göstercek.. gerci klomen kilo yapiyomus ona üzüldüm
ya sorma tatlim yaaa bak mesela sen beni gördün feyste o kadar kilo fazlam yok ama son bir senede 10 kilocuk kadar aldim ya hanionu ver dedi yaaa... nasil utandim yaa ama kendime cok kizdim
tutmadim bogazimi, biliyorum hemencik kilo aliyorum zor gidiyo geri.. npalim diyete devam etcem hazir ramazan da geliyo hem de koruncam bu ay.. bu ay verebildigim kadar kilo vermeliyim.. hem sen de deseydin ya dra, kolay degild iye.. diyetisyene felan gönderirdi hastane icinde, ödemek zorunda kalmazdin böylece.. bicok tanidigim öyle yapti ne bileyim keske elimizden bir sey gelse de kesip atsak kilolari
![]()
cnm merhaba hoşgeldın cnm tur bı dr a gıdıyomuşsun ıcıne de sınmış ay cok sevındım
inşalla tez zamanda drununda tedavısıyle pko sana yenık duşucek emınım tatlım en zoru sorunsuz beklemek bak ne guzel teşhısın kesınleşmiş artık tedavıye start verılmış