Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm geçenlerde geldi snei sordu oda ne oldu onn durumu diye...sen naptın tüp bebek denicektin yine ...

nettım bozuktu anca alabildik dr yurtdişindaymış bide cok yogun anca randevu aldık istnbul tpbebkte yapcaz naspse kanlar verdik benım yumurtalıklarım az 3tane varmış bu ay beklılelım dedi ilaç verdi bidakı adette başlıycak eşiminde sprmi düşk diye genetik test istedi oda 25gun gıbı cıkıyomuş

hadı ya ozman daha zaman var ay hadı bakalım bol bol uda edelım bu ramazan ayında hamış patlaması yaşayalım bu aydan ıtıbaren tedavıye başlayan arkadaşlarıız var sen şeyda lamıa regen ay hadı bakalım yenelım artık engellerı dualarımızla tedavı olmayan arkadaşalrımız beklemede olan arkadaşlarımız ıcınde boldua şstıyoruz

bende kaçacaktım he ama eşim başladı bı sevedıgım tarz fılmı ızlemeye nette bana sus payı haha ramazanda 1 aylık ızınde

hayırlısı olsun bakalım rabbim herkeze nasp etsin tüm istiyenlere dualarımz la inşlh iyi geceler canlar bende sahur yemeyı hazırlıycam aeol sevgıyle kalın

ayy cnm benimm hayırlısı olsun cnm benm..inşllhh bu sferki tutar güzüelim
inşlh bu mubarek ramazn ayın ürmetine bu sefer tuttar 4düncü olacak bu dualarınızı bekliyorum
inşllhh bu tutuck tatlım...kafanı rhat bırk..inşllh bebş gelcek..ayy ikiz olsun bi anda gelsinler aminn
seni seviyorum ben bilon mu sen ayy hamş kalmasamda olur bu ay artık ne edlim
bende kaçacaktım he ama eşim başladı bı sevedıgım tarz fılmı ızlemeye nette bana sus payı haha ramazanda 1 aylık ızınde

anam 1 ay evde heee...bende ohh ramazda biizm kız burda diyodum

haha sen bana bırak tıvınuda fılm cok oda sever öle benım sevmedıgı vurdulu kırdılı sonra ben ıkı trıp bunumu ızlıcez falaan bana sus payı olllrak hadı kankalarınla yazış ansıl ama

haha sen bana bırak tıvınuda fılm cok oda sever öle benım sevmedıgı vurdulu kırdılı sonra ben ıkı trıp bunumu ızlıcez falaan bana sus payı olllrak hadı kankalarınla yazış ansıl ama

çok güzell yaaa..ben tv canavarıyım
pcde olsam bile illa oryada bakmm lazım..ordan ses gelemsi lazım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…