meri geldimi arkadslar
cnm geçenlerde geldi snei sordu oda ne oldu onn durumu diye...sen naptın tüp bebek denicektin yine ...
demetttt nasılsın tatlım yoktun uzun zamandır
nettım bozuktu anca alabildik dr yurtdişindaymış bide cok yogun anca randevu aldık istnbul tpbebkte yapcaz naspse kanlar verdik benım yumurtalıklarım az 3tane varmış bu ay beklılelım dedi ilaç verdi bidakı adette başlıycak eşiminde sprmi düşk diye genetik test istedi oda 25gun gıbı cıkıyomuş
saol canım net bozuktu gelemiyordum bide dr işlerı artık adeti beklıycez bende bu arada orucumu tutar mukabeleme gıderım bayramdan sonraya kaldı nasp bakalım busefer
bende kaçacaktım he ama eşim başladı bı sevedıgım tarz fılmı ızlemeye nette bana sus payı haha ramazanda 1 aylık ızınde[/QU
hayırlısı olsun bakalım rabbim herkeze nasp etsin tüm istiyenlere dualarımz la inşlh iyi geceler canlar bende sahur yemeyı hazırlıycam aeol sevgıyle kalın
ayy cnm benimm hayırlısı olsun cnm benm..inşllhh bu sferki tutar güzüelimnettım bozuktu anca alabildik dr yurtdişindaymış bide cok yogun anca randevu aldık istnbul tpbebkte yapcaz naspse kanlar verdik benım yumurtalıklarım az 3tane varmış bu ay beklılelım dedi ilaç verdi bidakı adette başlıycak eşiminde sprmi düşk diye genetik test istedi oda 25gun gıbı cıkıyomuş
inşllhh bu tutuck tatlım...kafanı rhat bırk..inşllh bebş gelcek..ayy ikiz olsun bi anda gelsinler aminninşlh bu mubarek ramazn ayın ürmetine bu sefer tuttar 4düncü olacak bu dualarınızı bekliyorum
seni seviyorum ben bilon mu senhadı ya ozman daha zaman var ay hadı bakalım bol bol uda edelım bu ramazan ayında hamış patlaması yaşayalım bu aydan ıtıbaren tedavıye başlayan arkadaşlarıız var sen şeyda lamıa regen ay hadı bakalım yenelım artık engellerı dualarımızla tedavı olmayan arkadaşalrımız beklemede olan arkadaşlarımız ıcınde boldua şstıyoruz
bende kaçacaktım he ama eşim başladı bı sevedıgım tarz fılmı ızlemeye nette bana sus payı haha ramazanda 1 aylık ızınde
ayy cnm benimm hayırlısı olsun cnm benm..inşllhh bu sferki tutar güzüelim
inşllhh bu tutuck tatlım...kafanı rhat bırk..inşllh bebş gelcek..ayy ikiz olsun bi anda gelsinler aminn
seni seviyorum ben bilon mu senayy hamş kalmasamda olur bu ay artık ne edlim
anam 1 ay evde heee...bende ohh ramazda biizm kız burda diyodum
haha sen bana bırak tıvınuda fılm cok oda sever öle benım sevmedıgı vurdulu kırdılı sonra ben ıkı trıp bunumu ızlıcez falaan bana sus payı olllrak hadı kankalarınla yazış ansıl ama
çok güzell yaaa..ben tv canavarıyım
pcde olsam bile illa oryada bakmm lazım..ordan ses gelemsi lazım bana
yanı yanlızken öle cnm bı ses olsun ınsana dımı
öle valla cnm neyse ben kalkım bişelr hazrlıyım kayınvaldeyi uyndırım ay tutmıck bide yemek hazırlıcam ya...o kalkmasa kendim yer namazımı kılr yatrdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?