Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

gelsene
yolunda heralde iiyim allaha şükür,, tablondaa hayırlıı olaaa...

aa canım ne cabuk bıttı he benım bı hafta suruyo
ayy cnm benm normlde 5 gn süyo da işte..dün az bişe kaldı..bugn tmmıyla btti bende tezldndim cnm artık 2 ya da 3 gn borcum olur..ee birde hamile kalmazsam 16 da olurum o gnde den sonra 3 gn ohh maşşlhh...ilk 2 ya da 3 gnde yumurtalık takibi yznden olur cnmm
canım bnde grumcelerım vardı memleketen geldı 15 gunden fazla bızdeydıler abartmıyorum 20 kısıydık evde artık sen dusun gerısını cnm vaktım olmadı hıc grmeye

ohh maşşlhh..yazık sana yaaa...cnm benmm..gttilermi bari

gelsene
yolunda heralde iiyim allaha şükür,, tablondaa hayırlıı olaaa...

heyttt gelomm hemen kuzum benmm....
aman he rşy yolunda olsun kuzum benmm
tablom hayırlara vesile olsun artık...

bu arada songül ben çörek otu kullnıyom yaaa şimdi sahurdan önce çörek otunu yiyim yemeğimi yiyim sonra ilacımı içim dimi ...birda iftrda nasıl olcak onuda artık yemekten sonra yiiym ben ya da şifa niyeti diyip onnlamı açsam orucumu

gtıler ama bnde btım ynı ramazan ayıda geldı oruc tutmak zor deılde susuzluk zor RABBIM sabrıda verır ınsallah

yook kuzum 5.5 aylık ay 1.5 ayda fazla olmayım ya of oldugu gıbı olsun cnm ya doğum yapmam gerken g ye geldım resmen

kız küçültme kendini.1 ay 4 hafta 24 haftalksın,bu haftanda dolunca 6.ayını tam bitiriyosun 7 den gun alıyosun yanı 7.ayın içinde olacann..25.haftandaaaaa

kız küçültme kendini.1 ay 4 hafta 24 haftalksın,bu haftanda dolunca 6.ayını tam bitiriyosun 7 den gun alıyosun yanı 7.ayın içinde olacann..25.haftandaaaaa

kuzum aya vurursan le olmuyo ay sattan hesaplanıyo ay ve hafta hesabınayrı oluyo cunku her aydan 2 gun 3 gun artıyo 1 ayda 30 gun ben ayımı satıma göre hesaplıyorum neyse ben kaçtımmkkoçiş evde muck

cnm sahurda acken yede iftarı çözemedım ışte

ttalım ilk 4 hafta sayılmıyo ya...hani adet btitmi yumrutalık oluşumu sperm geçişi hücere hali mayaoz mitoz bölnme olylarını ilk 4 hafta ddiye sayılıyor..40 haftaya kdr yolu vr hamilelğin yoksa 42 mydi???ee ozamn 9 ay değilde 10 ayda doğum yapoz

kuzum aya vurursan le olmuyo ay sattan hesaplanıyo ay ve hafta hesabınayrı oluyo cunku her aydan 2 gun 3 gun artıyo 1 ayda 30 gun ben ayımı satıma göre hesaplıyorum neyse ben kaçtımmkkoçiş evde muck

anlatcam ben sana sonra küçültme kendini
bende kaçtım artıkın by

anlatcam ben sana sonra küçültme kendini
bende kaçtım artıkın by

yok kuzum bana sabaha kaadr anlatsan değişmez muck sana
benı doğuma tam normal vaktı ıcın 3 18 gun var 3.5 aydan fazla ben 7 aylıksam eger 10.5 aydamı doğurcam ama benımdedıgım gıbı 5.5 olursa 3 ay 18 gun ekledıgımde tam beklenen doğum tarıhım ccıkıyo

gtıler ama bnde btım ynı ramazan ayıda geldı oruc tutmak zor deılde susuzluk zor RABBIM sabrıda verır ınsallah
benm suyla aram olamdından ben pek zorlanmam herelde diye şüpheleniyorum cnm
cnm sahurda acken yede iftarı çözemedım ışte

işte bende onu çözemedim cnm benm.. ozamn ben kuralı bozmm orucu onla açim ..atn haftaya perşembe bitoo..içm kıyılır azcık ama yapcak bişe yok

erva bıde senı hesaba göre 1 ayda 4 hafta var yazzmıısın ya e 9 ayla carp 4 u 36 hafta oluyo ee 10 gun ekle uzerıne 37 hafta 3 gun oluyo ee 40 hafta gebelık ne oldu 3 hafta

bende onu dıyom kuşum benım hem fıkırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…