Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

tatlım sen bılıyomusun benım ablamın 6 ay olammaıştı bebsı akıntısı vardı senın gıbı dr o ay fıtıl ve antıboıyotık verdı ve o ay hamıle kaldı o akıntı spermelrı etkısız hale getırebılıyomuş kullan bacım sen

ayy cnm benm yaa..kafam çok karışıktı innkii..olmadı cumaya kdr kullnıyım..geçer ztnn....asıl çalışma yumşler bydkten sonra olcekk..kullnm ben iisimii

sedef ne yapıyosun cnm bata ne kadar kaldı özelde 1 saat ıcınde cıkıyo ortlama s.o da aynı gun ıcınde

canım iftardan sonra bi uyku basıyo internete fln bakasım gelmiyo:)yeni gördüm yazını...bat 30 yada 31 teemuz canım ama 29unda kanda gebelik test yaptırcam..yada yaptırmasammı adetimi beklesem napıyım sence????

canım iftardan sonra bi uyku basıyo internete fln bakasım gelmiyo:)yeni gördüm yazını...bat 30 yada 31 teemuz canım ama 29unda kanda gebelik test yaptırcam..yada yaptırmasammı adetimi beklesem napıyım sence????

cnm istedn gbi yap kanda gebelk testi 21 gn bile belli olo..zamnlı döllnmyse eğer..inşllh dölnnmştir..cnm benm bbeş habrni alırız..ay iftrdn sonra herkese öle olo cnm uyku baso innkii

evet yaaa rahim filmi nasil ki kizlar zor mudur??? :26::26::26:

iyi aksamlar bu arada herkese

iyi akşamlar canım bilen biri varsa bizi aydınlatır inş.ben anestezili rahim filmi istedim ama doktorum canımın acımıycanı adet sancısı gibi olduunu söledi...

ya canim ben almanyada yasiyorum ya arada yöntem farkliligi olabilir belki.. drum bana söyl anlatti... tamamen uyutcaklar, daha sonra rahimden mavi renkli bi sivi vercekler ve ultrasonla o sivinin yürüyüp yürümedigini yani kanallarin acik olup olmadigini kontrol etcekler dedi.. arkadasim oldu mesela, bilmiyorumki uyudum uyandim bitmisti dedi.. ama trde olan bi tanidik cok zor resmen rahmini disari cikariyolar demisti ve ben rahim filminden vazgececek duruma gelmistim ama sanmiyorum o kadar zor oldugunu.. bazilarinin cani tatli oluyo galiba

yok canım burda genelde anestezi vermiyolarmış...bide eger rahminde bi sorun varsa agrılı oluyoumş diye biliyorum...yoksa kolay oluyomuş...arkadasın cok abartmış bence...hem biz bebek istiyoruz onun için biraz agrıya sancıya değer...doğum sancısını düşünmek lazım bide

elde değil düşünmemek ama bakalım...3 ay bu yöntemi deniycez sonra rahim filmi cekilip aşılamaya gecilcek...rahim filmi cekindinmi senzormu
inşllh gerek kalmaz cnm bu ay sonnccu olur..bna 3 doktor istedi ben istemdim 1 senlk evlyken eşim gerek yok dedi..en sonncu doktorumda gerek duymadı bana...ztn o doktrda hamle kaldım düşük yaptım sonra da 6 ay bekledim şimdide bekloz cnm işte...

ii akşamlar cnm..rahm flmi kişiye göre değişiyo...acı eşine bağlı cnm..kimisi uyuşturulup yaptıyo..kimide gerk duymuyoo..ama eminmkii norml doğumdan daha kolydır...

ayy cnım onlar abrtmışlr ttalımmm...benm iki arkdşım oldu biri çok nazlıydı..ona yapıldı ağrı vr dedi...çok cnm acıdı dedi..ama kızın normldede acı eşiği düşük hemn acır cnı yani..öbürüde zor olmadı adet ağrısı gbi dedi..sıvı ilrledikçe o sıvı yakıyo sadce dedi ve ztn olan yapışıklığıda temzliyor ded..ki tüplerin tıkalı olmasıda sorun değil artık..tazikli suyla bi tanıdığımın tplerini açtılr benm...

iyi akşamlar canım..

bende 4 ay önce çektirdim rahim filmi..anesteli değildi.
ben çok ön yargılı ve korkarak gitmiştim..ama hiç korktuğum gibi olmadı.
Neredeyse hiç acımadı bile..sadece o sıvıyı verdiklerinde azıcık sızladı okadar..
2-3 dk birşey sürüyo..

dedigin gibi canim, raziyim yani acidan ölmeyiz sonucta, her sey bebek icin sanirim trde ve burda farkli yapiyolar.. komple anestezi ve mavi suyu verme olayini ben burda duydum.. valla bana anlatan tanidik da zaten kocaman karni yakinda dogurur, o kurtarmis pacayi gerci 4 yil beklemis o da allah bagislasin.. hani bi olayi atlatan sanirim sonradan abartmayi seviyo

all işte bak benm meleğim cvplamış bile...balımm benmm

ya benim merak ettigim trde farkli mi?? hangisi daha iyi?? demek ki orda da su veriyorlar, burda mavi renkli suyla bakiliyo dedi, hem drum hem de arkadasim.. genel anestezi oldugu icin agridan korkum yok ama iste merak ettigim o su aciyo mu gercekten?? rahim filminden sonra 3 ay mi ne hamilelik sansi artiyomus zaten...

merhaba cnm nasılsın bakım ben dırek hemen konuya gırıyorum buradada soruyolar tabı özelde devlette durum nedır bıleemıyorum ıster anestesıyle ıster canlı ay ben yapsam sanırım bayılmak ısterdım ben adet sancısı bıle bılmem hayattakı en buyuk emzırırken gögsumun yara olmasıydı

yaa cnm artık suyun rengini bilmicem bana doktr iki ilc yazmıştı o ilacları salıncak dedi..ve o ilacı saldıktn sonra ayrıntılı filmine bakılck demşti..ben istemmstm..bana ağrı kesici i. gel demşti...umuttepede ise öle anztesi yoktu orda da ıslak mendil ve peçete sonra çarşaf al gelrken dedi..o anda çektrcktm o zamnda diğer doktroum gerk yok dedi..aynıdır değişk bişey yoktr cnm

aaaaaaa geceeeeeee nasilsin kiz??? nerelerdesin canim yaaa hic karsilasmadik uzun zamandir

anladim canim artik o gün gelsin, iste adetimi bekliyorum adet olunca hemen arayip randevu alcam, önce anestezistle görüscem sonra da film cekcekler.. hayirlisi olsun bakalim, dedigin gibi ben hic duymadim rahim filmi cekerken cok kötü olan.. illaki aci duyulur ama napalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…