cnm aslında senın ramazanda ölçtugun ateş bıraz yanıltıcı olabaılır ancK namazdan sonra uzun uyursan gecerlı kı bıldıgım kadarıyla sen uykucu değilsın bayan songul gıbı
şeydaaa avatarın pek guelmış ck b eyendım benım eşim geldı spor salonundan ben cıkıyorum cn öptum çok
songülm ben ne yaptım bilsen..filili koydum ii hoş zonra gezindim evde tabii anammm bi baktım akmışş..meğer o yatrken koyulkmışş...ne gldm kenime yaaa
teşekkür ederim böcüğüm...
ah seni unuturmuyum ben..o an ölesine yazdım canımın içi..
insan bazen en yakınındakini bile aklına getiremiyor..
sakın öle düşünme..üzülürüm inanki
Ewet yazılarımız silinmiş bizim????
Herkese merhabaa.. Nasılsınız kızlar?
Niye silinmiş yazılarınız ya? Yazık olmuş..
Kizlar cok utanarak bisey sorcam size esimle beraber olduktan sonra 1saat kadar yattım tuvalete gittiğimde cok azda olsa kanlı akıntı geldi .adetime 1hafta fln var ondan olabilirmi
iyiyiz tatlım sıcaklarla mıcadele bugun acaip sıcaktı ya
sen napıyoo tarafta havalar nasıl
ay cnm bılemedım ama belkım yerleşme lekelenmesı falandır yada durtulunce erkenmı geldı adtın dıcem ama o işe bakarsak herkez erken olmalı dımı ay yerleşme dıyelım öle olsun cnm ya
OooOoo.. Songülde gelmişş.. Amaaan songül komşum, neydi dünle bugünkü sıcak.. Benim ev o kadar serindir yani, ama evde duramıyorum.. Çok etkileniyorum ben sıcaktan yaa.. Tansiyon yerlerde..
inş canım ya...bide annem şey der adetine yakın zaman beraber olmayın der olacagı varsada düşer fln der...oyle olabilirmiki???
inş canım ya...bide annem şey der adetine yakın zaman beraber olmayın der olacagı varsada düşer fln der...oyle olabilirmiki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?