Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm aslında senın ramazanda ölçtugun ateş bıraz yanıltıcı olabaılır ancK namazdan sonra uzun uyursan gecerlı kı bıldıgım kadarıyla sen uykucu değilsın bayan songul gıbı

ayy geçen ay fasulyeydi bu ay ramazn girdi..diyom ya 6 saat vr değerlendr değerlendirebildin kdr..zor yani...
cnm ben uyurum ama bu ramaznda böle oldu...saat 4 5 gbi yatom ee sıck olo 10 gbi kalkm bida uyumuyom...yanıltıcı olck bakalım...ama ayın 16 da ader olmazsam ben bilomki hamileym geçkme şansı olmıck çnkü progestan yazdı adetn 19 gnü başlıcm içmeye eğer bbek oluşrsa koly tutunsun..olmazsada zamnnda adet olm diye

songülm ben ne yaptım bilsen..filili koydum ii hoş zonra gezindim evde tabii anammm bi baktım akmışş..meğer o yatrken koyulkmışş...ne gldm kenime yaaa

ayy kızz güldürdün benii gce gecee bende fitil kullanmıştım,gece yatarken koyuyon kalkmıcnn ii geliyo ama,,kullan mutlaka..ben hamile kaldığım ay aşırı yanma vardı hatta idrar tastını yapıcağım zaman bile afedersin minicik idrarla yapmıştım aşırı yanma vardı bılıyosun yanma olunca az ve sık idrar geliyo...

üzülme sen aşkitom ben ole yalancıktan duygu sömürüsü yaptım sana
özledim kız seni kaç ay oldu görüsemedik yaw

ayyy benm aklım karştı bugn burda en son yazılan yazılar yok bilonuzmu sizz yaaa..regenn sedefn benm yazılarım yok

Bekledim bekleidm kimsecikler gelemdi ve şeyda kaçar....hepiniiz öpüyorum...en yakın zamnda buluşmak konuşmak dileğiyle ..muckkk

merhaba guzel bayanlar sıtede calışma vardı sılınmış bugunkı mesajlar 2012 kasım annelerı topiğinde belkı 20 den fazla sayfa sılınmış
eee napıyonuz bakım

Kizlar cok utanarak bisey sorcam size esimle beraber olduktan sonra 1saat kadar yattım tuvalete gittiğimde cok azda olsa kanlı akıntı geldi .adetime 1hafta fln var ondan olabilirmi

Kizlar cok utanarak bisey sorcam size esimle beraber olduktan sonra 1saat kadar yattım tuvalete gittiğimde cok azda olsa kanlı akıntı geldi .adetime 1hafta fln var ondan olabilirmi

ay cnm bılemedım ama belkım yerleşme lekelenmesı falandır yada durtulunce erkenmı geldı adtın dıcem ama o işe bakarsak herkez erken olmalı dımı ay yerleşme dıyelım öle olsun cnm ya

iyiyiz tatlım sıcaklarla mıcadele bugun acaip sıcaktı ya
sen napıyoo tarafta havalar nasıl

OooOoo.. Songülde gelmişş.. Amaaan songül komşum, neydi dünle bugünkü sıcak.. Benim ev o kadar serindir yani, ama evde duramıyorum.. Çok etkileniyorum ben sıcaktan yaa.. Tansiyon yerlerde..

ay cnm bılemedım ama belkım yerleşme lekelenmesı falandır yada durtulunce erkenmı geldı adtın dıcem ama o işe bakarsak herkez erken olmalı dımı ay yerleşme dıyelım öle olsun cnm ya

inş canım ya...bide annem şey der adetine yakın zaman beraber olmayın der olacagı varsada düşer fln der...oyle olabilirmiki???

OooOoo.. Songülde gelmişş.. Amaaan songül komşum, neydi dünle bugünkü sıcak.. Benim ev o kadar serindir yani, ama evde duramıyorum.. Çok etkileniyorum ben sıcaktan yaa.. Tansiyon yerlerde..

sorma cnm ya ben zten gebe değilkende gelemezdım sıcaga ıanan bugun böle bunaldım vantratör karşısında bişey yok ta ee bı supurge yapıyorum fenalıklar geliyo ıcıme ypmadanda olmuyo hele akşam yemek yerken fenalık gelıyo ıcıme

inş canım ya...bide annem şey der adetine yakın zaman beraber olmayın der olacagı varsada düşer fln der...oyle olabilirmiki???

yok yavrum ınanam asen onlara bız beraber olduk hatta bebk calışması yaptık ben gec yuurtladıgım ıcın adete kadar hıc bırakmadık derken zaten bebk varmış kızımdada aynı şekılde bebk tutunacaksa o engel değil tatlım benden örnek el bak bişey olmadı bı daha devamı gelmedı dımı cnm

Umarim bu mubarek gunlerde guzel haber alirsin insallah benim sukur boyle ssorunum olmadi ama olabilirdi yalniz okudugum bir yaziyi paslasmak istedim belkide biliyosunuzdur hepsini okuyamadim cunku ari sutu ve poleni kisirlik tedavisinde yada sorun olmadigi halde gebe kalamayanlara yumurta catlamasinda erkek sperm kalitesi sayisi gibi bir cok seye fayfasi varmis isterseniz gonulden diliyorum hanimdan allah hayirlisiyla kucaklarinizi doldursun ve bu yolda sabirlar versin

Varya biz kadınlar işte hep böyle senaryolar üretiriz.. Canım dur bakalım hele.. Bu lekelenmeler her zaman olabilir.. Rahim yaraları, bebek yerleşmesi, yumurta çatlaması.... hepsi sebep olabilir buna.. Ve hatta bence sebepsiz bile olabilir kiii bende ara ara olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…