kız nıye sınırlerın bozzuk ne oldu kıne
ayyy cnm yaaa ne biliem her şeye sinrlenyom kavga etmk için mi yoksa ağlamk için mi mazaret aryom bilmiyom ..kv sinrmi bozdu benm..çocuk muhappti fln fln işte...bugnde eşim kapıyı vurdu oda şu kapıları yavş kapayın dedi..bende sinrldnm bağrmadım ama işte..sonra eşim geldi tmm uzutmyın fln..öle sonra onada kızdım...öle işte..keyfm kaçççtı boşyere dedm gbi mazeret arıyom herlde..kendimi bastıyomm her şeye bi anda patlomm
Isten ciktim ve eve giderken Cep telden kizlara bi bakim dedim. cunku eve gidince pc yi acmaya firsatim olmayacak.
Iftar icin hazirlik yapacam Insaallah
suan beni gorenler neden cevap vermiyor diye dusunurseniz eger hemen soyluyorum cep tel den takip etmesi cok zor.
Bu sene almanyada cok sicak hayret ettim. Ben ruzgari ozledim. Bana esmeyi anlat. :)
Cok yazdim sanirim beni site yine atacak. Hihi
Isten ciktim ve eve giderken Cep telden kizlara bi bakim dedim. cunku eve gidince pc yi acmaya firsatim olmayacak.
Iftar icin hazirlik yapacam Insaallah
suan beni gorenler neden cevap vermiyor diye dusunurseniz eger hemen soyluyorum cep tel den takip etmesi cok zor.
Bu sene almanyada cok sicak hayret ettim. Ben ruzgari ozledim. Bana esmeyi anlat. :)
Cok yazdim sanirim beni site yine atacak. Hihi
valla cnm belkı sıcaklardan bıde oruc ee bıde sigara sınırmı kalır ınsanda malum cınsımızde bellı arada bende pıskopat oluyorum kaçaccak yer arıyolar amannn hepte sakın olcak değilizya
sağol bebm benım şimdi senı merakla beklıyorum ardından ervayı ay ne cok randavumuz var dımı cnm
kaçıncı gun senın cnm
ee noldu anlatt bakimm,, bebiş büyümüşmüü?? bende merakla beklıyorum günümü görmek istiyorum,,
bugun çarşıdaydım acayıpp sıcakk allah oruç tutanlara sabır versin vallaa..
bir de bunu eşime analtblsemm...anlayışsız anlamz bile..normlde adet gnü insn sinrli olur dimi onda bile anlayış yok
amannn takma cn ıste bazen bız bazen onlar anlayışsız olabılıyo zamanla öğrenıyolar alttan alamyı o dönemlerde bıraz daha otursun evlılık
doğru diyon sanrıım ne diimki cnmm
ayy kız bu arda ben ultrasonda bebk remlerni pek analmıyom bilonmu..sanrıım yüzü gözüküyo oğlumuznn..ama sanki sıkışmış gbi orda yavrum yaaa
ah cnm zaten pek anlatasım var bebiş buyumuş 400 gr cıvarlarıydı ıkı katı olmuş 800 gr
kafa ustu duruyodu tamtersı pozısyon almış şeker yukleme aclık tokluk cok guzel cıktı ve ebn bu ay sadece1.5 kg almışım en mutlu oldum
canım sende dıkkat et carşılara kendın cıkma pek bayılası tıpımız var zaten
bak buda arasın resmı dr umuz cok masum yuzlu dedı yaramaz bbek beklemesyın dedı fena olursa dayancam kapısınaEki Görüntüle 472953
hah yuzu cnm benım ay zaten sıkışıktır duşunsene ne kadar ufacık bıyer dımı
oyy oyy yawru kuşumm benimmm tipee bakk yerim onu kızzzmaşşallah nerdeyse 1 kılo olmuş,,
sanada aferin az kılo almışın
arkadaşla indim sağolsun yalnız bırakmadı beni..ama dışarısı gerçekten çook sıcak hiç gezilcek gibi deill,,işim olmasaydı inmezdim zatende.. bebişimede bitane çıtçıtlı badi aldımbeşiktaşlı çok şeker.. diğer şeylerede göz gezdirdim sadecee,alışverişe daha varr..:)
sankii pipisini gördümm
onlar rahat orda ya,siyah beyaz oldugu için sıkışık duruyo helekı şimdi küçükler boll bolll yerleri varr şuanda
ay gule gule kullansın annesı ne tatlı kıbılır ya ay benımde carşı cıkmam lazım ama cok sıcak cnm ya yeren okul bıtmeden bıtıırmek ıstıyorum ama hava musade etmıyo
ay senınde azkaldı he 30 unda dımı
ya nılufer aras çok guzel poz verdı bıze baksana
kız nerde pıpı pıpı aşagıda o yuzu teyzesı
yaa yukarda yüzü belli oluyo zatenn net bişekilde eli de var..ama aşağıda gözüküyo sankımmkordonda olabilir ama bişey var ordaaa
he doğru dıyon cnm kordona yatmış bıde sarılmış
cnm bıde sıyah beyazda böle cıkmış renklıde nasıl cıkardı kımbılır bu pozda nesrının renklı ama hep yuzunu kapatuyo sıpa göremedıler hıc yuzunu bılıyomusun ay renklı al mutlaka cnm bı bakalım bu arada babsı ve ablasına benzıyo zaten ablasıda babasına benzıyo babasınla bende benzıyorum flan daha uzatırsan tum akrabaları saycam heralde hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?