Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
nilll napon hatunumm benmm..nasılsınn...

İyiim canım sağol guzuuuum..

Ayy yareeen aramışsın beniii.. Ama ben açamadım teli.. Hasteneden geldim eve..
Tansiyonum öyle bir düştü kii.. Kafam yan yan gitmeye başladı..
Şu saat oldu hala çıkaramadım.. O kadar tuzlu ayran içtim, çekirdek ydim..
Yok.. Büyük tansiyonum düşük.. 10 olmayınca rahatlayamam sanırım..

Buraya da haber veririrm dediğim için geldim.. Valla güya ayrıntılı ultrason..
Normal ultrasonun biraz daha uzunu... 10 dk. asistan baktı.. 10 dkç da hoca baktı..
Gerçi benim için yeterliydi ama, anlatılanlar yüzünden fazla baklentilerim vardı sanırım..
USG kağıdında 3 boyutlu yazıyordu, normal usg ile karşılaşınca hayalkırıklığına uğradım...
Ama elhamdülillah birşey çıkmadı.. Hoca bir aksilik görünmüyor dedi..
Sonucu yarın alacağım, bunlar ağızdan aldığım kısa bilgiler..

Benden bu kadar gacılar.. Gidip uzanayım.. Kafa hala dönüyor..
Öptüm hepinizi.. Sık sık gelin e mi..

Ana....
Ben cevap yazana kadar herkes gitmiş..
Neyse ben yinede sefiyom sizi...

ayy cnmm benm aman amnn bi aksilik çıkmasında ii bariii yaa çok sevndim.ayy cnm ayaklrnı havaya dik cnm ..ii gelr cnmm...
bol bol su iç
bu arada beni kk atmış cnm burdyım ben

ayy cnm bari gelcekse hemen gelsinm kırmızıların belki gelmez bebek habrn gelr...o kdr uzktamı araba

heralde yaa gelemedi gitti ya yok canim agriyo karnim, hele dün gece üc kere felan uyandim geldi gelecek diye.. gelir bu zikkim ben alistim yani gelmesine zaten daha günü de gelmedi agrilarin olmasi güzel en azindan gecikmicek öyle cok.. sen napiyosun??

napim cnm yemeği fazla kaçırdım soda içom işte...bende cuma gttcm doktora gelştimi diye ama ağrım yok o yzden gelştini düşünmyomm..bakalım ne olckk...

napim cnm yemeği fazla kaçırdım soda içom işte...bende cuma gttcm doktora gelştimi diye ama ağrım yok o yzden gelştini düşünmyomm..bakalım ne olckk...

yumurta takibi icin mi canim?? insallah gelismisdir ya öyle düsünme.. illa agri olmasi mi gerekiyor gelisirken :44:

yemegi fazla kacirmak da cok pis oluyo yaaa nefes alamiyosun miden agrio felan cok sükür benim midem yari bos sayilir.. böyle daha rahatim.. zaten bagirsaklar da calismiyo o bi kenarada benim yakin bi arkadasim ramazan basladigindan beri iki kilo verdi yaaa masallah o da pkolu... darisi basimiza benim diyete hiz vermem lazim gerci adet önü sistim ben biraz da

ayy cnm benmm bende hep ağrı olo..keşke gelşmiş olsa ne güzl olur....

evet cnm çok pis olo ee sen ne yiyn sahurda ifterda....arkdşın nsıl kilo verdi kız..ne yiyo banada dedn bende verm kilo

ayy cnm benmm bende hep ağrı olo..keşke gelşmiş olsa ne güzl olur....

evet cnm çok pis olo ee sen ne yiyn sahurda ifterda....arkdşın nsıl kilo verdi kız..ne yiyo banada dedn bende verm kilo

valla bitanesi bilmiyom ki kendi de hayret ediyo, ama sundan dolayi galiba, biz yeni bi ekmek kesfettik, protein ekmegi diye.. hem tuvalete cikmana yardimci oluyo cok iyi hem de yok az karbonhidrat iceriyo.. e aksama kadar ac, bir de hareket ediyo hafif yürüyüsler felan yapiyo.. bir de d.k hapina basladi belki onun da etkisi vardir diye düsünüyoruz.. hamur isi cok önemli yaaa hamur isinin her türünden uzak durcan valla.. bir de yagi tamamen kesenler var resmen, onu yapmamaklazimmis o da kilo alimina sebep oluyomus.. yagi azaltcakmisiz ama iyice kesmicekmisiz..

ayy cnm ben ekmek yemiyom ama sahurda yiyom..ölürüm açlıktan yoksa...yürüyşnde etkisi vrdır cnm onn .ben yapamıyom bayılck gbin olom..ayy bakalım yaaa..gerçi bende kilo aldım ramzndan önce 85.6ydım bugn tartıldım yemekten önce 82.5 ama yemkten sonra 83.9 oldu çok su içtim ondan herlde
evet yağı kesmek ii değil azltıcksın...her şeyden yiceksin...krbnhidrt protein yağ.kalsium hepsinden

ben listede yokmusum yaaa daha yeni farkediyorum o kadar umutsuzum ki artik listeyi bile unutmusum

dogru canim ama diyette karbonhidrati azaltcaksin bu bi gercek.. ben sana bi liste yollucam feysten hatta dur yazam bu arada..

aaaaaaaaaa ac karnina 82,5 ciktiysan süperrrrr.... zaten gercek kilon o... kiloyu yiyerek icerek artirabilirsin ama azaltamazsin unutma tartin dogruyu gösteriyorsa hic tereddüt etme bak vermissin.. masallah masallah devami da gelir insallah

ben listede yokmusum yaaa daha yeni farkediyorum o kadar umutsuzum ki artik listeyi bile unutmusum

aaa cnm önceden de deim bilgilerini ver eklim senide...sat bat doğum tarihi evlilik yılı...

gerçi önceden bu topik kurulurken tepki göstermş hata listeye çalıntı demştin ama neyse...yeri geldimi sölim dedm

ayy cnm benmm aminn inşllh gerisi gelr bakalım artık ..o zamn ramaznn son gnü belli olur benm kilo bakalım artık ne olcekk...

ver cnm innki burda versen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…