kızlar kadeh duası diye bir şey varmı ben hiç duymadım ama rüyamda kadeh duasını oku diyolrdı bana
yan yatmışş ve oracıkda minik bir pipi varnerde görsem tanırım ayy ölcemm gülmekten
bizimkinin yüzüde açıktı hep eller yukarda uyuyodu son gördüğümdeeevt bu da babaya benzicek ablaya benzicekk..ervada daha ultrasonda kım görse aynı baba diyodu harbıde öylee kız versiyonu resmenn çok benziyoo
haha kız çocuklarıda hep adamlara benzettık he ben cok ıstyodum onlara benzesın ama eşimde bana ıstıyodu benım gönlume göre oldu ama
cnm plesenta benı aşagıdaydı oda yukarı çıkmış şekerde ıyı kg de ıyı arasta ıyı amannnn daha ne ısterımmmm
şimdikk gidiyom gelirim sonra yıne burda olursanız konuşuruz.by
amannn bu akşamda ne motıve olmuştum hep anlatasım var kız cenemı duşk gördunde kurtardın mı kendını muck sana
biriside bize benziyeydi iiydiamaann saglıklı olsunlarda gerisi boş valla babaya benzesin napakk dimi
amannn napalım byenmışız adamlarımızı almışız dımı ama
yok kız sen anlat yeterki,, onlar hakkında konuşmak hoşuma gidiyo,,msj çektım ya sana şimdi çay may ister bu adamsonra burda olursan devam ederız..öptümm
inersende erken inme 4den sonraa gerçekten çok sıcak fena oluyo insan.. ayy evt yaa bir ann önce gitmek istiyorumm..gecen ay renklı fotosunu vermemişti bu ay isticemmm:)
evet gerçektende güzel poz vermiş baya bellıoluyo..ablasına benziyoo diiimm sanaa
selam kızalr ben bugn doktra gttm yumurtlıklarım var ama istenieln boyutaa değiler..yani öne çıkıp bycek boyda olan yok...birde azar yedem madem çocuk iston fekarlık yap yediklerine dkkat et dedi...diyet yapmıyom dyede çok üzüldüm kızlar yaaa...çarşmba gel bida bkalım dedi..öle işte..olmadı bidaki aya kaldık
ümitsizleşme hemen tatlım ya,,ayrıca dıyet olayınıda çok kafana takıyon ,,bu kadar zor olmamalı kendı başına veremıyosan dıyetisyene git ver,,ve kesin kararlı olarak git 2 günde vazgeçip bırakmaa..bakalım çarşamba nolcakk belkı büyürlerr,,
ahh cnm benm diyetsyenlere gttm kdr başka km gtti ayy hemen vazgeçyorum...kafaya takmalıyımki verim...ben değil dr sölüyo cnm...ayyy büyümesn ztn istemyom küstm ben ona...ramznda da diyet olmzki ama yaaa...bakalım ne olcek...
selam kızalr ben bugn doktra gttm yumurtlıklarım var ama istenieln boyutaa değiler..yani öne çıkıp bycek boyda olan yok...birde azar yedem madem çocuk iston fekarlık yap yediklerine dkkat et dedi...diyet yapmıyom dyede çok üzüldüm kızlar yaaa...çarşmba gel bida bkalım dedi..öle işte..olmadı bidaki aya kaldık
selam canlarrr hayırlı iftarlar herkese...benim bat şaştı yine ..daha 3 gün var gelio bişiler :44::44:
sat:27 temmuz
bat:24 ağustos mucizemm
selam canlarrr hayırlı iftarlar herkese...benim bat şaştı yine ..daha 3 gün var gelio bişiler :44::44:
sat:27 temmuz
bat:24 ağustos mucizemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?