teşekkür ederim.. ben aslında 29 günde bir adet olurdum iki ay öncesine kadar ki kızlığımdada hiç şamadı fakat bu iki aydır 31_32günde oldum neyse işte aslında benim sormak istediğim bide bu yumurtalar belirli bi olgunluğa ulaşmadan çatlıyomu acaba böyle bişey duymuştum birde progestoron iki aydada farklı çıktı anlamadım
anladım canım bebek olmuyo diye gidenlere de normalde alttan bakılıyomuş doktor senin gibi çok zayıflarda herşey karından ultrasonla gözüküyor dedi.belki yumurtada karından gözükür:)
haha cnm benım ınşalla öledır ama kg olarak şekercınınkızı zayıftı onada vajınal bakıldı
ama ben söle bışey hetırlıyorum ben her yı yıllık kontrole gıderdım dr uma doğum kontrol hapı kullanıyodum
karından usg ıle baktıgında bana bıraktıgnda hamıle klabılırsın yumurtaların cok guzel demıştı demekkı karındanda gözukebılıyo bu mantıla baktıgımda
enson gıttıgımde 3 ay ara verelım olmassa aşılama dedı o 3 aylık sure ramazanda bıtıyo muhtemelen eylude gıderım artık tekrar
ben bekarkende gittiğimde ultrasonla karından bakılması için tuvalete sıkışmak gerekiyo ya bana gerek yok diyodu doktorlar.bu doktorda alttan muayene gerek yok diyo.burdaki ultrasonda iiymiş.bu arada ben zayıf ötesiyim eşimde yağ tabakası sıfır olduğu içn her türlü gözükür diyo.ama rahim filmi çekilirken mecbur açcam:)
öncelikle sizinde hayırlı uğurlu olsun evlatlarız maşl..evet ben tedaviye yeni başladım günde 1 tane klomenle 5 gün kullandım bide bu çatlatma iğnesini yumurta büyüklüğüne göre yapılıyoya bazı doktorda kendiliğinden çatlamasını soyluyomuş ya kist yaparsa yani çatlamazsa niyede çekiniyorum
cnm benım usg cıhazı ve kg duruu cok önemlı ondan yırttın
rahım fılmıde bence anestesı altında yaptır acıda duymazsın acmak zorundada kalmazsın malum bölgeyı
hadı ya duşunsene 31 mart doğumlu gıdıyo ama 1 nısan gıtıyo
bak doğumunun erken olmasıda okulda nasılda etkılı oldu ay bende ıstemedım hıc göndermeyı ama elımızden bışey gelmedı arkadaşım bakalım yaşıcaz görcez
ee calışmlar nasıl cnm
ay hadı bakalım cnm benım ya az zman kalmış ınşalla gerek kalmaz tatlım ya
ne güzel moral veriyon canım ya valla çok pozitif yönde etkiledin beni.yarın baktırayım da şu prolaktine ben sana haber veririm şimdi ben kaçıyom canım yarın erken kalkıp tahlile gitcem.öpüyorum kendine dikkat et
çok teşekkür ederim canım ya inş.dua ediyorum hayırlısıyla olsun diye
zannetmıyorum artık benım umudum yok
hım artık bende dua edıyorum tatlım benım senın ıcın
bak yarın dr a gıdıceksın ıyıce dınlen uyu yumişlerın bunada ıhtıyacı var ama yarın yaz tamamı bak ararım senı topiklerde yoksa
Kan verdim sonucu alicam 1 saat sonra..o zamana kadar adet olmazsam(
Moralim sıfır.!!!!!olacak gibi umutlandim bide salaklik bende ben kim hamile kalmak kim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?