aa öyle konuşma ya inan içime sıkıntı girdi ..allah büyük umudunu kaybetme..
O umut bana hic ugramiycak
rabbim umudumuzu yitirmesin cnm benmmm...sabırla bu yolun üstesinden de gelicez...ben biliyorum ramzndan sonra sıkı bir diyuetle 2 3 ay içinde bebğim olck inşllhhhsanada Hayirli günler canim cok sükür iyiyim. sen nasilsin? Insaallah hersey yolundadir. özletme kendini.
Allah razi olsun canim. Rabbim saglikli hayirli evlat versin cümlemize Insaallah. Cok sevindim Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin, Hayirli olsun canim. Dualarin icin cok tesekkür ederim
Ümidini yitirme canim. Allahim seni yarin sevindirsin Insaallah. sonuc ne olursa olsun her yönüyle positif ol tamammi canim. cok kaptirma kendini ama yinede olumlu düsün.
evet canim sogan kürü miyom, kist vs. yok ediyormus ve bu tedaviden sonrada cogu kisinin hamile kaldigini kk duydum. Tabi önce Allahin Ol demesiyle Insaallah. Allah yardimcin olsun
cok güzel inan bastan sona kadar okudum türkcesini ve senin icin cok ümitliyim ben. Allahim bundan sonra edecegin tüm Hayirli dualarini kabul etsin Insaallah. Amiiiiiinn
ayy cnm ben okudum baktım cnm o ilcı bende kullndım tatlım ama bende öle zyıflama gbi olmadı cnm..ama ramzndan sonra yine kullncm cnm benmm...bakalım artık o ilac kaliteli yumurtlamıyda sağlıyor cnmmucizem hanimmmmm gelince feysinize bakar misiniz bi acaba
ayy cnm sen suyu ihmal etme inn bana cnm benmmm ..bak gerçekten su önemli cnmmm...sen kafana takma her şey yolunda olck cnm benmm...,Yok canım benim.. Ben her seferinde kaldığım yerden devam ediyorum.. her sefer en baştan başlanandanda yapmıştım.. Ama Rabb'im kabul etsin.. Öyle olmaz, ancak böyle olur diye birşey yok bence.. Herşey senin içtenliğinle alakalı..
Suuuu.. Ejh işte.. Çok ta içemiyorum henüz.. Ama yine 1.5 lt. ye çıkardım en azından.. Proteinim sıfırlanmadı evet ama sadece sudan kaynaklı değildir bu bance.. Bakalım bir sonraki tahlil nasıl çıkacak.. Onda da pratein hala var olursa, o zaman kafama takılır benim ..
Amaaan, benim dokotrlardan yana hiç şansın yokrur zaten.. Bakalım gelecek günler ne getirecek..
Ayhh. Şekerim inşaAllah sende hamile kalırsında, yok protein, yok mide bualntısı, yok yiyemiyoruuum, yok içamiyoruuum diye yakınmalarını dinleriz bizde.. Böyle oluyor işte.. Şunun şurasında 6 ay önce "ay niye olmuyor, niye hamile kalamıyorum " falan diye kafa patlatırken, şimdide bu mevzular.. Rabb'im sizlere de yaşatsında, o zaman sizde bişim başımızı şişirin böyle..İnnnşaAllah..
Kızlaarr.. Şimdi birşey diyecem, kızacaksınız.. Yaklaşık 2 sattir çarpıntı çekiyorum..Şİmdi geçti gibi.. Balkonda da bir serin hava var ki.. Şİmşekler çakıyor ama daha yağmur gelemedi henüz.. Buraları uyardılar hep, sele karşı.. Sanırım bu gece iyi bir yağmur yağacak..
Diyeceğim o ki.. Balkona çıkıp, aylardır görmediğim şimşekleri seyredesim var.. Ama sizde buradasınız, gitmek te istemiyorum..
Hazır azıcık rahatlamışken, bir nefes alıp geleyim, olur mu? 2 sattir bayağı yoruldum inanın...
kuzum hiçç böyle düşünmee umudun ne zamn geleceği belli mi olurrr ....bak ben 4 senedir her ay umut ediyom her ay bitti diyorum ama yeniden başlıyorum :) hayat böyle napalım bekliyoruz işte sevincemiz günü.... inş senin sevineceğin günde yakındır hayırlısıyla sen moralini yüksek tut.... hasta olup yeni aya daha güzel başla.... Allah a emanet ol kuzummmm ......herşeyin hayırlısı unuutma .....O umut bana hic ugramiycak
Moralim sıfır.!!!!!olacak gibi umutlandim bide salaklik bende ben kim hamile kalmak kim...
merthaba arkadasalar ben az önce sonuclarıma baktım ve 2,00 cıktı acaba hamılemıyımdır yada bu sonuc artarmı
bitanelerim canım arkadaşlarım allah hepinizden razı olsun iyi dilekleriniz teselleiniz için....hepinizi cok sewiyorum...çok istiyorum artık anne olmayı hamile birilerini görünce gözlerim doluveriyo...allahım belkide bizi böyle sınıyo sabrımızı deniyo...isyan etmiyorum allaha....inşallah MUCİZElerimize kawustursun hepimizi...
cnm senn sonucun 0.73 çıktı sen adet oldun mu...çok umutsuzzsun cnm yapma böle..daha dur cnm benm bu ay yummurtalık oluştu bu ay olmadı ama gelecek ay olur..vakti saati değldir cnm benmm
yok canım daha hasta olmadım...bugün olurum...
Gunün en gzl saatleri...iftar hazırlıkları hızlandı...allahım bidahaki ramazanı bebegimizle geçirmemizi nasip etsin inşallah...ben onunla ilgilencem diye zamanın nasil geçtiğini anlamayım inşallah:)
Gunün en gzl saatleri...iftar hazırlıkları hızlandı...allahım bidahaki ramazanı bebegimizle geçirmemizi nasip etsin inşallah...ben onunla ilgilencem diye zamanın nasil geçtiğini anlamayım inşallah:)
kiisss sen dogurdun mu cadi??? ayyy masallah yaa ne sevindim ahdi gözünaydin... nasil gecti dogumun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?