Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayyy canim benim hadi gözünaydin yaa.. kavustun bitanecigine
tsk ederım canım arkadasımm kavustuk Rabbım isteyen herkese nasip etsın inş.. uzun zamandır gormuyordum seniii..sende durum ne regen ??

hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun ınsallah darısı başımıza
Allah razı olsun bıtanem aminnn inş...

tsk ederım canım arkadasımm kavustuk Rabbım isteyen herkese nasip etsın inş.. uzun zamandır gormuyordum seniii..sende durum ne regen ??

Allah razı olsun bıtanem aminnn inş...

canimcim ben de pko cikti iste onun icin ilaclara basladim ama bulanti öldürüyo beni simdi de disciden geldim of of of... ne anlatayim sana baska hic bi degisiklik yok.. burdan güzel haberlerinizi aldikca seviniyoruz.. kendimiz de güzel haberler verecegimiz günü bekliyoruz

selam kızlar ya bişi sorcam adetin 6.günü yumurtlama olurmu mide bulantısı-bel kasık ağrısı ve şeffaf uzayan akıntı var..

selam kızlar ya bişi sorcam adetin 6.günü yumurtlama olurmu mide bulantısı-bel kasık ağrısı ve şeffaf uzayan akıntı var..

valla kuzum ben bu yumurtalaın psıkolojısını cözemedım bı kadının senelerce bebegı olmamış meger kadın aderlıyken yumurtluyomuş gerısını sen duşun bence sen adet bıtttımmı başla hemen calışmalara belkıede erken yumurtluyosun

songüll nbr 2 gündür iftara gidiyoduk bi giripde anlatamadım
bebişimi gördüm sonundaa:) ilk defaa hemen girdikk demekkı geç gitmek gerekıyomuşşş:)) aa bide 6.aydan itibaren fiyat artıyomuşş benim randevu 42 yken oldu 66 tl
kız 66 tl istiyince şaşırdım sankı son 2 ayda artıyodu değişmiş heralde
neyse,yarım kiloyu geçmiş artık büyümüş,,oruç tutuyomusun dedi tutmuyom dedim he ii dedi,,tutuyom deseydım tutma dicekti kesin
yüzünü kapatmış bizim sıpa bi türlü açmadı ,,öksür dedi belkı oynar şöyl bi tepişti ama yok istifini hiiç bozmadı yine görünüyo yüzü ama yarısı elle kapalı yüz üstü yatar gibiydi,,
pipisinide gösterdi doktor
açmısın dedi nezaman yedın dedı enson,,ben bidahakı ay mı olur dedım yok dedi yiyeli bi kaç saat olduysa yaparız dedi,,neyse şeker yüklemeside yapıldı o iş de bitti:) bi dahakı ay gelince bakarız sonucuna dedi, kötü bişey çıkarsa ararız zeten ddi şimdi boşuna bekleme dedi..
dün de sağlık ocagında aşımı yaptırdım, dün hiç agrı sızı olmadı gece kolum agrımaya başladı bugunde aşı yeri sızlıyor agrıyor arada..

Son düzenleme:

ah cnm kıyamam sana gecms olsun nesrınınde agrmstı cnm herseyn yoluna olmasna cok beklememene cok sevndm şeker de aradan cıkms oda guzel cıkr ınsalla muayne ucretıne gelnce 8 ue 9.ayda ucrat cıkıyodu degsms ama bana zaten hep mantksz gelıyo neden ucret sabıt degılkı sebep ne acaba bızım fıx 42tl her sartta bebek buyuyunce bakmak dahamı zor oluyokı

merhabalar ya benim bi sorum olucaktı benim yumuşlar 18mm de iki yumurtam çatladı klomen kullandım ilk defa bitanesi 20 falan dedi o çatlamamıştı adetin 13 günü idi yani sormak istediğim 18 mm iyimidir bebiş için bu mmlerde hamiş kalan varmı

Aa iyi, şeker yükleme işinde bitmiş.. Bende cumz günü 2. aşım için gideceğim.. 1. sinde benimde kolum çok ağrımıştı, 3 gün üstüne yatamadım, gece ağrıdan uyandırmmıştı.. Ama 2. de ağrımıyor dediler..
Vee ben bilmiyordum büyüyünce fiyatı arttığını.. Ne saçma yaa.. Yol yolabildiğin kadar politikası..

nıl nıl ınşalla yaklayabılmışımdır senı nıllllllll nasılsın

bilmiyorum canım ya hiçte umudum yok bilmiyorum kük degilmi mmri birde adetin 13 günü çatladılar erken degilmi buarada iki tane catladı 16_18cıvarı dedi doktor bilmiyorum işte ya öburude catlıyabilirde catlamayabilirde dedi çatlatma iğnesine gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…