Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Rahim filmi cektirdinmi sen canım nasil oluyo anlatsana.anestezili çekiyomusunuz dedim doktoruma anesteziye gerek yok dedi

canım benım cok tesekkur ederım gunde ıkı al dedı ama ben hep 1 alıyorum unutuyorum yaa..alarm da kurmadım hatırlayım dıyecanım yaa ınssaallah guzel haberı verırım bu ay herkese bazı belırtılerde arttı ama ne bılım baktım kı cok kaptırıyorum kendıme dur dıyorum dızgınlıyorum kendımı hayal kırıklı olmasın dıye
allah razı olsun canım dualarınız ıcın cok tesekkur ederımsevıyom anam hepınızıyaaa ben merıyı ozledım benım catlak hatunum hıc gelmıyo artık konusursan slm sole canım ona

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!...
nerdesınız benım kırmızılar gelmedı daha sızce test yapmalımıyım ama negatif cıkmasından cok korkuyorum

nerdesınız benım kırmızılar gelmedı daha sızce test yapmalımıyım ama negatif cıkmasından cok korkuyorum

bence geç bile kalmışsın canım senın bat dokuzuymus 9-10-11 tam uc gundur gelmemiş inşaallah bu ay hamiş çıkarsın ınsaallahcanım ne kaybedıcen kı kucucuk bı test mı korkutuyo kız senıben her ay yapıyodum ıkı tane uc tane..hep aklıma %50 ıhtımalı koyup yapıyodum sen de oyle yap canım gercı son ıkı aydır zamanında geliyo yapamıyorum hem yarın belkı bende yaparım bak bız burdayız destek oluruz sana herzaman bak yarın ozellıkle senın ıcın gelıcem ınşaalah testı yapmıs olursun veee o guzel müjdeyi verirsin bıze..hee bı de ben testı yaptıktan sonra banyodan cıkıyorum hep dua edıyorum allahım hayırlı sonuc neyse onu cıkar bana dıye

evet agladıkdan sonra insan rahatlıyoo dogruu
insan ne yaparsa kendine yapar derler acaba diorum ben bi hatamı yaptım da bunun cezası mı buu
ALLAHIM yoksa sınıyormuu bilmiyorum ama ALLAHIM büyük napalım vermiyorsa vardır bi sebebii
bazen oluyo doluyo insan işdee
Rahim filmi cektirdinmi sen canım nasil oluyo anlatsana.anestezili çekiyomusunuz dedim doktoruma anesteziye gerek yok dedi

evet ben özelde cektirdim kadın yatırdı hiç korkma igneyi vurcam basın dönecek hemen uyucaksın dedii
uyandıgım da esim yanımda doktor felan gitmişti hiç birşey anlamadım
agrım da olmadı hiç ama eve gidince bütün gün yattım hiç kalkmamıstım
çok basit birşey korkmana cekinmene hiç gerek yok yanii

buzin canım ağlama dua et şükür et dün bi abla vardı burda 9 yıldır bebeği olmuyodu 9 yıldan sonra rabbimin canı istedi verdi bende 2 yıl uğraştım 1 iğneyle hamile kaldım şimdi yeni hamileyim hepiniz duamasınız rabbim çilenii doldursun

biliyorum asılaama ile olmustu demi ALLAHIM tamamına erdirsin kucagına aldıgın günleri göstersin inşALLAH
2 seneyi gectii ben de istiyorum ama olmuyor işde amaliat oldum bekle dediler bekletim yine olmadı
eylül de asılama için gel demiş ti doktor bakalım arayıp konuscam ne decek asılaa yapılacak heral dee
ALLAHIM büyük nasip se olur istesin yeter

evet ya meri nerde niye gelmiyor??? bebisi nasil? bende özledim meriyi
burdan cagiriyorum
merriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ay hadi Insaallah hamilesindir canim cok heyecanli. normalde gecikirmiydi? bugün kacinci gün??? yarin sabah erkenden bi test yaparsin

ay ciddimisin ben hamile oldugun kismi kacirmisim canim kusura bakma.
Allahim cok güzel bir haber bu Allah hayirli ve saglikli gebelik, hayirli ve kolay dogum, ve hayirli evlatlar nasip etsin canim sana Insaallah
kac haftalik hamilesin??ilk gebeligindi degilmi??
ay gercekten cok sevindim Masaallah. buda benden sana

iyim canım benim sen nasılsın...catlatma iğnesi olmustum gecen ay nasip degilmis tutmadı...şimdi birazdan doktora gitcem yumurtalara bakcak....bu ay inş tutr...

hadi hayirlisi Insaallah gittinmi canim doktora?hayirli ve güzel haberler getir bize Insaallah

pek gecıkmıyo 2 aydır ama hsgden sonra bı ay 10 gun gecıkmısdı

kız nasıl sabrediyosun:))yarın sabah hemen test yap bize yaz sonucu...hadi baklım gelsin bebek
tamam sızın ıcın yapıcam

off kızlar bugün çok fenayım ya çok moralim bozuk.doktor yumurtan büyümemiş salıya kadar bekleyelim deyince ağladım bi anda tutamadım kendimi...tek yumurtayla hamile kalınırmı kızlar.

off kızlar bugün çok fenayım ya çok moralim bozuk.doktor yumurtan büyümemiş salıya kadar bekleyelim deyince ağladım bi anda tutamadım kendimi...tek yumurtayla hamile kalınırmı kızlar.

tatlım benı hc sıkma canını bılıysun yumişlere ıyı beslenme duzenlı uykuda gereklı ee malum mubarek ramazanda yemek duzenıde uyku duzenı de bozulyo ınşalla bı daha kı aya cnm benım bu ay olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…