evet canım daha başındayız bakalım
ya kızlar benim tam mide kısmı varya hani göğsümün altından iki parmak sonrasını düşünün kaya gibi sertleşti iki gündür ve şişti bu göbüşmü oluyo demek yani
Canım benim, biliyorsun benim psikolojik bazı rahatsızlıklarımda var.. Hamileiğim ilerledikçe kendimde güçsüzlük hissediyorum.. Sıkıntılarım artıyor.. Bugünlerde iyiyim hamdolsun.. Bir ara berbattım.. Hatta o ara kk ya bile girmedim.. Ne bileyim işte songül.. Ben böyleyim işte..
Birde eskiden uzun uzun yazışırdık, kalabalıktık.. Şimdi herkes bir köşede.. Hamiel kalanlarda çekildi köşelerine snaki.. Topiğe yazık oldu aslında.. Umarım kış yaklaşırken herkes döner..
ben hiç yumurta yiyemiyorum yumurtadan tiksindim dahada geçmedi tiksintim gerçi onun yerine süt yoğurt havuç suyu falan içiyorum bence yeri doluyordur diye umuyorum
bişiy sorcam sağlık ocağında 20. ve 24. haftada aşı yaptıran varmı aramızda sen yaptırdınmı songül beni aradılar bugün de ordan ben kayıt yaptırmamıştım kayıt ettiler beni birde böyle söylediler
Canım mide, bağırsaklar yukarıya itiliyor.. Alt kısım bebiş için ayrılıyor yaa..
O sertlikte bağırsaklar ve mide sıkıştığı için oluyor..
olsu cnm benım kalanlarda yeter kalanlarlada mutlu olmalıyız normalde yerı gelıyo ben bı arkadaş bulup bu tarz şeykerı onuşup dertleşemıyorum sır veremıyorum burada 1 kışıyle sohpet etsem banaıyı gelıyo
cnm hep olumlu duşun olumlu olsun bak herşey yolunda yolunds gıderek bebegını ınşalla sağlıcakla kucagına alacaksın bebek aşkıyla yandık umudumuz bu topik oldu nasıpse de 2012 de alcaaz beblerımızı kucagımıza
Evet, sağlık ocağında 20. haftada ve ondan sonraki ayda yani 24. hafatda aşıların var.. Ben 2. aşımı dün vuruldum.. Hamilelikteki bitti şükür.. Sonraki bebiş 3 aylık olunca...ben hiç yumurta yiyemiyorum yumurtadan tiksindim dahada geçmedi tiksintim gerçi onun yerine süt yoğurt havuç suyu falan içiyorum bence yeri doluyordur diye umuyorum
bişiy sorcam sağlık ocağında 20. ve 24. haftada aşı yaptıran varmı aramızda sen yaptırdınmı songül beni aradılar bugün de ordan ben kayıt yaptırmamıştım kayıt ettiler beni birde böyle söylediler
olsu cnm benım kalanlarda yeter kalanlarlada mutlu olmalıyız normalde yerı gelıyo ben bı arkadaş bulup bu tarz şeykerı onuşup dertleşemıyorum sır veremıyorum burada 1 kışıyle sohpet etsem banaıyı gelıyo
cnm hep olumlu duşun olumlu olsun bak herşey yolunda yolunds gıderek bebegını ınşalla sağlıcakla kucagına alacaksın bebek aşkıyla yandık umudumuz bu topik oldu nasıpse de 2012 de alcaaz beblerımızı kucagımıza
evet cnm bende 5.ayda ve 6.ayda aşımı oldum 2 doz halınde gıt cnm sağlık ocagınada takıbın yapılsın hem varmı cnm kullandıgn ılaclar
Evet, sağlık ocağında 20. haftada ve ondan sonraki ayda yani 24. hafatda aşıların var.. Ben 2. aşımı dün vuruldum.. Hamilelikteki bitti şükür.. Sonraki bebiş 3 aylık olunca...
hımm anladım canım süper bi açıklamateşekkür ederim
birde 2013 unutmayalım lütfen
tamamdır mesaj alınmıştır gidicem ve vurdurcam aşılarımı Allahım o günleri nasip etsinde inşallah
Ahahah.. Doğruuu.. Artık 2013 de varr....
Ayyy nasıl midem bulanıyor benim yaa... Hala atlatamadım şu mide bulantısını heee.. Gece bile uyurken mide bulantısı uyandırıyor beni..
anladım canım olmak gerekiyor yani peki o zaman napalım olurus artık sen öyle diyosan
ben 1 hafta önce folbiolu bıraktım elevite başladım canım birde 7.ayıma kadar günde bir tane corasprin verdi doktorum onun dışında bir ilaç kullanmıyorum
kendim zaten hamileliğimin ilk ayında tansiyon defteri yapmıştım düzenli olarak onu ölçüyorum her zaman doktorum da bayılıyor bu huyumahep 9 a 6 yada 10 a 5 düşük ama çok iyi dedi doktor
aah canım benim ya ben daha hiç bulantı yaşamadımsana nasıl bi çözüm bulsam bilemedim
Doğru söylüyorsun.. Bu tür topiklerde insna kendini buluyor...
Ben topik için üzülüyorum canım, güzel bir kalabalığı vardı buranın.. Rabb'im nasip ettide, kaç kişi hamile kaldı.. Olmayanlarada nasip olsun inşaAllah..
Songüüül.. Midem fena benim yaa.. Gidip bir elimi yüzümü yıkayayım.. Bir uzanayım ben..
İçim bir tuhaf...
cnm pekala neden cosasprın verdıkı kan pıhtılaşmamı varkı onu dışında kullanımı uygnmu bılmıyorum
cnm bende folbıol den sonra elevte başladım 1 ayda 7 kg aldım dr estı hemencık bıdahakı ay 1.5 kg aldım sadece aman dıkkt derım
tansıyonda benımde duşuktur yuksektense dr lalrın tercıhı duşuk cnm
kan degerlerın nasıl ben 3.aydan sonra başaldm kan suruba gercı degerler ıyı ollsada 4.aydan sonra takvıye şart
tatlım sanırım daha önce düşük yaptığım için verdi onu bide zaten kan sonuçlarım çıkmıştı onu verdiğinde bi bildiği vardır heralde diyorum
kan değerlerim iyi canım sanırım şu anda bi takviye henüz vermedi 31 ağustosta kontrolüm var belki o zaman verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?