aynen ya bende ablamı saymıyom bana bişey bırakmıyo zaten o hep o yapıyo sağolsun:) bende elbise aradım zaten hep,,elbise aldımm..bende bi pardesü diktiriyodum yarın onu alcam inşallah şal aldım,bde kıza toka falan alırım yarın okadarr
merhaba hoşgeldin
var canım gelişmeler ama olumsuz yönde.eşim sperm testi yaptırdı düşük çıktı.sonuca göre tüp bebek dediler.bakalım test tekrarlanacak
hadı ya cnm pekal kesın tup bebek mı arttırma yolu yokmukı
şu an için normal yolla olması çok zor sen kendini bu fikre alıştır dedi doktor.tabi ikinci test çıksın o zaman kesin belli olacakmış
hadı ya ama her ay umtla beklemektense cözume ulaşması ıcın bişeyler yamak cok daha ıyı olacaktır tatlım bence eger nomal yola umut yok dosa dr unuz bence vakıt kaybetmeden tup bebek ıcın gırışımde bulunun derım
yok canım ya eğer kesin tüp bebek derse bile iki üç yıl bekleyeceğim.tüp bebek denilen olay öyle kolay değil.iice öğrendik cidden zor bi iş.bi de tüp bebekle doğan çocukların sağlık problemi yaşamaları normal bebeklere göre iki kat fazla.eşimle karar verdik iki üç yıl bekleyeceğiz.
tatlım msaygı duyarım fıkrıne ama onun dışında bı care yoksa 2 3 sene beklemek cok sabır gerektıren durum
he tup bebkle doğan cocuklar konusunda ınan hıc bı bıldım yok fat o kadr ertelemekte olan sonucu degışştırmıcekkı tatlım
canım eşimde doktor olduğu için o da biliyor.tüp bebeklerin çoğunluğunda sıkıntı çıkıyormuş.şu an için en son çare olarak düşünüyoruz.eşim tahlili tekrarlatacak yine sıkıntı çıkarsa tedavi olacak.en son olmazsa o zaman düşünüyoruz
cnm benı ınşalla tedavı ıle yukselme durumu olurda tup bebege gerek kalamz tatlım
bir gun bana mujde verecegıne adım kadar eminim.. canımsınn
bak göreceksin olacak..
Insaallah bidahaki sefere bizimle mutlulugunu paylasir, cok mutluyuuummmm hamileyiiiiiim diye yazarsin
burda icini dökebilirsin canim. bazen cok nadir gelebiliyorsakta buraya eminim arkadaslar yazini okudugunda cevaplayacaklardir.
seni cok üzgün gördüm (burdan nasil görüyorsam). zaman zaman bende bi cok arkadas gibi üzüldüm, bunaldim, agladim ve böyle iken cok alingan olmaya baslamistim yani bebek varmi? niye yok? ... (sayabilirim daha) sorularina cok hassastim belkide karsimdakileri kirmamak icin duygularimi, hissettigim üzüntümü gizliyordum. esimin yaptigi cocuk hakkindaki sakalar batmaya baslamisti. simdi düsünüyorumda aslinda esim beni ozamanlar buruk,üzgün, nesesiz gördügü icin ve eski neseme kavusmam icin espiriler sakalar yapiyordu. bende ciddiye alabiliyordum söylediklerini.
amaaaa esim ciddi ciddi bu cocuk konusunda yüzüme vuruyor dersen, Rabbim en kisa zamanda bu üzüntüden seni kurtarsin Insaallah esinde seni anlar yakinda ve gercekten öyle demek istememistir.
Kadir gecesi bol bol dua et canim.
Allahim icini ferhalatsinumarim bir anlik bir meseledir ve hersey yoluna girmistir.
yanlis birsey yazdi isemde hakkini helal et
oh kızın guke gule kullansın cnm bennım alletmışsın ne guzel ben de alırım ınaşlla kızıma gönlume göre
sen nasıl dıktırdın cnm gebelıkte nasıl model benım bıtane yandan baglı model var 2.5 ayım kaldı o tarz bışey alam heralde ama bı tunuk alıcam o kadar sende gule gule gıyı cnm benım
Kizlar Bugun kontrolum var bakalim yumurta buyumusmu.bu ay tek yumurtam var umutlu değilim nedense(
kızlar benım kırmızılar geldı sat 14 agustos bat 13 eylul ok
slm millet hepinizin kadir gecesı muberek olsun rabbim dualarımızı kabul eylesın inşaallah
hee bu arada benimde kırmızılar geldi kızlar allahtan iftardan sonra geldi orucum bozulmadı
sedefcim canım benım sizi süreklı takıp ediyorum sen hiç merak etme o bebek sana gelecek ben senden cok umutluyum bu sabrının mükafatını göreceksın biliyorum her ay senın için daha zor geçiyor ama sabret olacak
inşallah canım sende ne var ne yok daha sık gel özlüyoruz...bu aydan sonra bir ay daha catlatma iğnesi olcam ben yine olmazsa rahim filmim cekilcek aşılamaya gcecez...inş onlara gerek kalmadan gelir bebeğim.
sedefcim canım benım sizi süreklı takıp ediyorum sen hiç merak etme o bebek sana gelecek ben senden cok umutluyum bu sabrının mükafatını göreceksın biliyorum her ay senın için daha zor geçiyor ama sabret olacak
inşallah canım sende ne var ne yok daha sık gel özlüyoruz...bu aydan sonra bir ay daha catlatma iğnesi olcam ben yine olmazsa rahim filmim cekilcek aşılamaya gcecez...inş onlara gerek kalmadan gelir bebeğim.
ben iyiyim canım bu ay bende klomen kullandım cuma sabah randevum var bakalım hayırlısı olsun inş. bat :28-ağustos
inş. olmam hayırlısı inş. kuzum sanada bu bebek gelecek
benım kuzende aşılama yaptı birici tutmadı 2 nci tuttu 5 haftalık hamıle şimdi darısı sana da olsun inş.
ben iyiyim canım bu ay bende klomen kullandım cuma sabah randevum var bakalım hayırlısı olsun inş. bat :28-ağustos
inş. olmam hayırlısı inş. kuzum sanada bu bebek gelecek
benım kuzende aşılama yaptı birici tutmadı 2 nci tuttu 5 haftalık hamıle şimdi darısı sana da olsun inş.
amin canım amin kimseyi geri cevirmesin allah...benim batta 26-27 agustos az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?