Serophene kullandim adet duzensizligi yaparmi acaba,ama gecen ayda kullandim adetim gununde olmustu
ttatlım acaba kullandıgın ılaçlarmı yaptı duzensızlık erken olmuşun bayagı
songüü ü ül yaren nerdesin
yaren nbr cnm iyi bayramlar nasılsın
aybuke tatlım nasılsın gecenlerde okudum problem yaşamıssın sımdı nasılsın tatlım
cuma cumartesi kötüydüm sancım çok çıktı şükürnidilatla doğumu durdurdular drum yurt dışında perşembe gelecek o zamana kadar bebişi tutucaz bugün tekrardan nst girdim 3 satte bir nidilat aldığım için sancı çıkmadı yormuyorum kendimi annemdeydim bugün ev geldim yrn annemler gelcek çarşamba temizlikci kadın evi temizletip annemlere geçicem doğuma kadar bakalım ama gerçekten artık ne ayağakalabiliyorum ne aybükeyle ilgileniyorum kendimi o yataktan öbür yatağa atıyorm perşembe günü bakalım drum ne diycek problem görürse cuma günü kesecek yada pazartesi salı zaten doğumum tarihini 3 eylül olarak kararlaşltırmıştık bakalım herşey perşembe günü belli olacak
hadı ya cnm buyuk gecmış olsun bı sebebı varmı tatlım aşanıalnların bıde dr unun olmamsı ınsanı kötu hıssettırıyo değilmı
ama sukur tatlım bak 38 haftalık olmuşsun yarende o haftada alınmıştı zaten nasıl bebışın gelışıı kaç gr hazırmı doğmaya cnm
cuma ve cumartesi akciğer gelişimi iğneside yapıldı gelişi herşeyi çok iyi edepsiz zaten çıkmak istiiyo r kilosu şuan 3 460 gr
oh cnm maşalla gelışımıde ıyı cıger gelışımde bence bekleme derım 3 eylulu perşembedeb sonra al sağlıcakla kucagına bebişini
zaten doğuma girmeden msj atarım cnm çıkmam lazım kendine ve bebişlerine iyi bak ii akşamlar
tatlımmbenım ya lıse arkadaşlarım geldıler sağolsunlar azönce gıttıler bende hemen geldım napıyosun bakalım nerdesın aylardır bı kızın olacakmış cok sevındım tatlım ya doğuma az kalmış nasıslsın nasıl bı gebelık gecırıosun
EVET CANIM Bİ KIZIM OLACAK İNŞALLAH,SENİN BEBİŞİNİN CİNSİYETİ NE?
ay ben çok zor bi hamilelik geçirdim,kanamalarım oldu,mide bulantısı vs. düşünebileceğin bütün olumsuzlukları yaşadım
şimdide mide yanmam var yaklaşık 1 aydır
ama bütün bunlara rağmen bebişim çoooooooooooook iyi teyzesi
senin nasıl gidiyo
HADI YA CNM GECMIŞ OLSUN SANA CNM cok sukur ben çok rahat gecırıyorum cnm hamılelgımı kızımda tam bı kabustu şımdı ıse tamtersı nasıp olursa bızımde bı oğlumuz olcak bak buda vesıkalıgı ısım nedır annesıEki Görüntüle 492748
ay canım benim allah bağışlasınkız bebek hamileliği zor olur diyolardı inanmazdım..... ben oğlumda çok rahattım
bende onu danışacaktım yaaa benim kızımın hala bi ismi yok
kafamız çok karıştı
önerileri alabilirim
oğluşunun adı ne olcak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?