Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aybuke tatlım nasılsın gecenlerde okudum problem yaşamıssın sımdı nasılsın tatlım

cuma cumartesi kötüydüm sancım çok çıktı şükürnidilatla doğumu durdurdular drum yurt dışında perşembe gelecek o zamana kadar bebişi tutucaz bugün tekrardan nst girdim 3 satte bir nidilat aldığım için sancı çıkmadı yormuyorum kendimi annemdeydim bugün ev geldim yrn annemler gelcek çarşamba temizlikci kadın evi temizletip annemlere geçicem doğuma kadar bakalım ama gerçekten artık ne ayağakalabiliyorum ne aybükeyle ilgileniyorum kendimi o yataktan öbür yatağa atıyorm perşembe günü bakalım drum ne diycek problem görürse cuma günü kesecek yada pazartesi salı zaten doğumum tarihini 3 eylül olarak kararlaşltırmıştık bakalım herşey perşembe günü belli olacak

hadı ya cnm buyuk gecmış olsun bı sebebı varmı tatlım aşanıalnların bıde dr unun olmamsı ınsanı kötu hıssettırıyo değilmı
ama sukur tatlım bak 38 haftalık olmuşsun yarende o haftada alınmıştı zaten nasıl bebışın gelışıı kaç gr hazırmı doğmaya cnm

cuma ve cumartesi akciğer gelişimi iğneside yapıldı gelişi herşeyi çok iyi edepsiz zaten çıkmak istiiyo r kilosu şuan 3 460 gr

EVET CANIM Bİ KIZIM OLACAK İNŞALLAH,SENİN BEBİŞİNİN CİNSİYETİ NE?
ay ben çok zor bi hamilelik geçirdim,kanamalarım oldu,mide bulantısı vs. düşünebileceğin bütün olumsuzlukları yaşadım
şimdide mide yanmam var yaklaşık 1 aydır
ama bütün bunlara rağmen bebişim çoooooooooooook iyi teyzesi
senin nasıl gidiyo

HADI YA CNM GECMIŞ OLSUN SANA CNM cok sukur ben çok rahat gecırıyorum cnm hamılelgımı kızımda tam bı kabustu şımdı ıse tamtersı nasıp olursa bızımde bı oğlumuz olcak bak buda vesıkalıgı ısım nedır annesı

ay canım benim allah bağışlasın kız bebek hamileliği zor olur diyolardı inanmazdım..... ben oğlumda çok rahattım
bende onu danışacaktım yaaa benim kızımın hala bi ismi yok
kafamız çok karıştı
önerileri alabilirim
oğluşunun adı ne olcak canım

cnm nasıp olursa oğlumuzun adı aras olucak hımmmm
kız ısmı olarak ceylın sare hoşum agıdıyo tatlım sızın varmı aklınızda ısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…