eymen eymen bende alıştım eymen adına ama ben eray dıcem banane
hahaha tamam sen eray de
tamamdır anlaştık ozman cnm benım
ben gidiyim cnm kız dolanıp duruyo ilgilniyim şunlada uyusun artık..
Gul selam canim nasilsin?
selam tatlımm çok şükür iyim sen nasılsın tatlımm konulara bakmıştım sonra çıktım hemen görmedim kusura bakma dün bugün test yaptım bende çift çizgiyi gördüm ALLAH ıma bin şükür yarın kan testi yaptırmaya gidicem İNŞALLAH güzel haberlerle dönerim iyi haber veririm size..
selam tatlımm çok şükür iyim sen nasılsın tatlımm konulara bakmıştım sonra çıktım hemen görmedim kusura bakma dün bugün test yaptım bende çift çizgiyi gördüm ALLAH ıma bin şükür yarın kan testi yaptırmaya gidicem İNŞALLAH güzel haberlerle dönerim iyi haber veririm size..
çok sevindim hadi gözün aydın canım hayırlı olsun yarın güzel haberlerle gelirsin inş.
AMİN tatlım İNŞALLAH bakalım kan tahlilide pozitifse süper olcak..RABBİM tüm isteyenlere nasib eder İNŞALLAH hepimiz için dua ediyorum..tebrk ederim cnm ..hayırlısıyla kucagına da alırsın..inş..
bizimde olur inş. kan testını de yaptır sonuçları yaz bize de...
Selam kizlar herkesin bayrami mubarek olsun ben tatildeym bayrami bitrdim evde pc bozuldu giremdm.telfonumu degistirdimde askeriyenn orda net var ordan giromm...sizleri cokk ozldim..merakta ediyorum yegenlwr nasil?degisklik varmi...ztn teli kullanmayda pek becermyomm ama siİzi cooooookkk ozledimm
AMİN CANIM İNŞALLAH yarın test sonucunu alır almaz haber vericem ..canim cok sevindim gozun aydin RABBIM sana kolay hamilelik ve hayirli dogum nasip etsin INSALLAH saglikli sihhatli hayirli bebisin olur darisi basimiza hayirlisiyla hayirli haberlerini vermeyi unutma KIB ALLAHA emanet ol:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
sağol tatlım İNŞALLAH yarın hayırlı haberle gelirim..slm kızlar herkesın bayramı murak olsun.gul cok sevındım .insallah kan testınde guzel haberler alırsın.
selam kızlar tahlil sonucum 5.34 malesef kanamam var sanırım kırmızılar gelio bu seferde ümidim gitti..dr söledim 2 gün sonra tekrar beta yaptır dedi kanama olunca yaptırsam çıkar mı ki..
doktorun birsey demedimi kanaman olunca çıkıp çıkmıcagı konusun daa bi an
çok sevinmiştim canımm insallah adet kanamman deildirr
lekelenmem var dedim tmm 2 gün sonra tekrar beta yaptır dedi..canım sorma bende ümitlenmiştim ama hayırlısı 2 gün sonra yinede yaptırcam kısmet belki üstüne görme flndır...
Gulcum merak etme INSALLAH ustune gormedir ya da yerlesme kanamasidir sen yat dinlen bacaklarinin altina yastik koy uzan kendini yorma is fala yapma tamam mi benim bildigim 5 ustu hamilesin demektir sen yine de dinlen bide druna sor bu durumlarda progestan veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?