Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
zeynep nbr tatlım nasıl gıdıyo annelık ay oğlunu gördum facede ay cok tatlı maşallaa bayıdlım nazar olmaz ınşalla ay benımde oğlum öle olsun ya cok guzel maşalla

ıyı tatlım sen nasılsın bakalımmmmm nasıl gıdıyo bayram

iiyim cnm,,benim için 1.gün bayram bitti zaten sabah kayınvalıdeye gidilıyo sonra kendı anneme akşam yemek falan orda oluyo,,bugun de eşim işte zaten..ama çok yoruldum 1.gün ya sabahtan akşama kadar...yoruldum çok..

ay tatlkım bızımde öle 1.gunu oluyo eşimin calışması ışıme gelıyo ınan cok yakınlar tamamda mutlulukla gıdıyoum ama uzaktn olanlar falan varya ondan yırtıyorum
kuzum ya dr um bu hafta yokmuş randavum kaldı pazartesıye sınır oldum ama kadıncagızıznda hakkı yapsın tatılde bende pazartesı gıttıgımde dı nlenık olsun dımı ama

cnm nasıp olursa oğlumuzun adı aras olucak hımmmm
kız ısmı olarak ceylın sare hoşum agıdıyo tatlım sızın varmı aklınızda ısım

vardaaaaaaaa yok
yazim hemen
oğlumun adı alper kağan
babası a harfi olsun diyo nedense
babamız AYÇA,NESLİŞAH
ben SELİN,KAYLA,ALARA,ALMİNA....:84:
çocuk doğacak şeker siparişi verdik bizden isim bekliyorlar .........
ama biz çok karasızız

aslında ceylini bend düşündüm çok hoş aslında olabilir
başka önerisi olan varmı yaaa
kızımın adı yok

bizde ööle çok gezme işlerini ıraktık y arabada olmayınca heryere yürünmüyo çocukla..hele bu halde hiiç yürüyemem okadar..arkadaşım geldi bugun onunla oturduk bugun anca.:) bi de benım çok kötü mide yanmalarım başladı ya ervada 8.ayda başlamıştı bunda erken başladı olsun biraz daha büyüsün bebecik zaman geçsin biraz:)

hımmm hemen duşunelım acelya yegenımın adı azra arya ay bak gelmemdede aklıma bak

aa benımde bu akşam lıse arkadaşım geldı 2 tane cok guzeldı ıkısınde bebesı var erkek arasın arkadaşları
cnm benım yarende ekşime cok oluyodu rennıe cok ıyı gelıyodu ama daha sımdılık başlamadı bakalım ne olcak şimdi aman cagırmayım gelmesın dımı ama

üzülme benim oğlumun adı da yok yani bana sorsan bellide babayı kandırmaya çalışıyom
isimde söyliyim: mira ,, ebrar ,, bi kaçtane daha vardı ama aklıma gelmedi şimdiii

üzülme benim oğlumun adı da yok yani bana sorsan bellide babayı kandırmaya çalışıyom
isimde söyliyim: mira ,, ebrar ,, bi kaçtane daha vardı ama aklıma gelmedi şimdiii

olsun cnm doğuma kadar alışır bence eşin
ne demışler soyadını babasından adını annesınden alırmış bebk dımı ama

Son düzenleme:

ne ii geliyo anlamadım??,,aman demede nazar değmesin,,

ama daha erkekn cnm ya yaren de 8.ayda gelmıştı cnm ennıe dıye cıgneme hap vermıştı dr

diyorum ya erva dada 8.ayda başlamıştı benim,,ama bunda başladıı çok kötü yapıyo ya gece falan oluyo hele bazen uykumdan uyanıyorum...dok.gidince söylicem bişey yazar illakı

Son düzenleme:
diyorum ya erva dada 8.ayda başlamıştı benim,,ama bunda başladıı çok kötü yapıyo ya gece falan oluyo hele bazen uykumdan uyanıyorum...dok.gidince söylicem bişey yazar illakı

evet cnm ya sıkıntılı bı surum oluyo ekşiyo acı su gelıyo ıykkkkkkkkkk hıc özlememişim ınşalla gelmez banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…