Kızlar merhaba benim sorum 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve geçen ay tüm hormon testlerimi yaptırdım geçen ay adetim 10 gün gecikmeli bir şekilde 21temmuz'da oldu bu ay 14 15 18 22 ağustos sadece peçeteye gelecek kadar yavru ağzı ve kahverengi bir lekelenmem oldu ve bu genelde hapşırıp zorladıgımda oldu şu an şeffaf akıntım devam ediyor.ayın 23'ünde uygun fiyatlı gebelık testi yaptım idrarda pozitiflik göremedim çok mu erken davrandım sizce gebelik olabilir miyim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim yaşayan var mı aranızda?
ıyı cnm sen nasılsın
Valla yorgunluktan ölüyorum songüüül.. Ev uçmuş gitmiş pislikten.. Eşimle biraz temizledik bugün.. Öldüm öldüüüm.. Halbuki o süpürdü ben sildim, üstelik viledayla.. Anaaaaam, ben sıfırlanmışımda haberim yok..
yaren sende 30. haftalara geldin hee..
Ah bende 30. haftaların özlemindeyim.. Bende bir gelebilsem..
Bir an önce hamileliğim bitsin istiyorum.. Şöööyle 39. haftama gelsemde, doğursam..
Şıp diye.. Ne güzel olurdu..
Burada hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarda, bir gün gelecek,
ah bir 38. 39. haftalar gelse diye hayıflanacaklar.. Ne garip değil mi...
Biz insanlar hiç sıkıntıya gelemiyoruz...
en kötusude bugun yap yarın aynı sar baştan ya hergun supuruyorum ertesıgun bı bakıyorum yok suğurmeden olmucak nankör anacım ev ışı
bak ne guzel eşinle yapıyosunuz asıl ış bebiş olduktan sonra başlıyo aynı zmanda okulda olucak
ay cnm benım ben yarende aynı senın moddaydım am şimdi hıc sabırsızlanmıyorum hamıelıgın nkeyfını cıkartıyorum bence sende öyle yap cnm oh ılgı alaka öncelık o bıçım cok sındıre sındıre yaşıyorum
bı dr a herhafta gıtsem ıyı olcak zaman gecmıyo kontrol ıcın
ya sorma.. şimdi mis gibi olduk.. Ama nasıl devamı gelecek bilmem..
Kız her hafta kontrol mü olur.. Ben bıktım hastaneye git gel.. Yok istemem ben öyle her hafta har hafta.. Gerçi sen doktorunla iyi analşıyorsun.. Ondan belkide.. Ben çok rahat geçiremiyorum hamileliğimi ya, o yüzden bir an önce geçse de bitse istiyorum vallahi.. Rabb'im büyük.. Sana da maşaalah diyelim.. Aslında olması gereken seninki gibi.. Bakma bizim ekstradan sorunlarımız var..
Mucizem nasilsin gulum?
Ben suan trendeyim eve gidiyorum ve 1saat sonra evimdeyim Insaallah. Cepten yaziyorum
Mucizem ozledim seni canim nerelerdesin. Seni gordugume cok sevindim
Yaren
Nil
Buzin
Deniz
Erva sizde iyisiniz Insaallah
Evet guzel olur canim beraber yolculuk yapa yapa sohbet edelim.
Hamd olsun Iyiyim. Sarjim dayanir Insaallah. Arada cekmeyen yerlerde net gidiyor ve uzun surebilir cevap vermem ama bilki sana yazabilmek icin ugrasiyorumdur
Sen neler yapiyorsun?
Mucizem nasilsin gulum?
Ben suan trendeyim eve gidiyorum ve 1saat sonra evimdeyim Insaallah. Cepten yaziyorum
Mucizem ozledim seni canim nerelerdesin. Seni gordugume cok sevindim
Yaren
Nil
Buzin
Deniz
Erva sizde iyisiniz Insaallah
ah cnm benım bak ne kadar zor şartlarda yazıyosun ay ben yazama sanrım basım döner trende
cnm ben ıyıyım aynı bıldıgın gıbı kk daım akşamları bakınıyorum öle
ayy cnm bende otobus tren farketmez cnm elmde bir şeye bakrak yolculuk yapim tmmdr işimmm başm miğdem maffolurr
ayy cnm benm bi kaç gün evdeydm sonra bi 5 6 gn cebeciye gittim.sonra evet geldim temzlik yaptım.sonra kerpeye gttk orda kaldım..arife gnü geldikk bayramın 2. gnü gene gttk.salı gecesi geldik eşim ,işe gtti 2 gn son bi cumrteside gttk geldik işte öle kuzummmaynen kuzucuk anlat bakalım sen tatılı nerelerdeydın neler yaptın bız evde kös kös otururuken
Yaren evet canim aslinda trende uzun sure kitap okuyamam 5dk sonra midem bulanir ama tele bakip okuyup yazabiliyorum
Mucizem ben agustosun basinda 1hafta evdeydim. Izin hakkimida ekimde kullanacagim Insaallah ekimde turkiyedeyim
ayy cnm benm bi kaç gün evdeydm sonra bi 5 6 gn cebeciye gittim.sonra evet geldim temzlik yaptım.sonra kerpeye gttk orda kaldım..arife gnü geldikk bayramın 2. gnü gene gttk.salı gecesi geldik eşim ,işe gtti 2 gn son bi cumrteside gttk geldik işte öle kuzummm
ohhh ekimde memlektine gtcn demek sevndim valla cnmm
ayy cnm benm bi kaç gün evdeydm sonra bi 5 6 gn cebeciye gittim.sonra evet geldim temzlik yaptım.sonra kerpeye gttk orda kaldım..arife gnü geldikk bayramın 2. gnü gene gttk.salı gecesi geldik eşim ,işe gtti 2 gn son bi cumrteside gttk geldik işte öle kuzummm
ohhh ekimde memlektine gtcn demek sevndim valla cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?