Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızzz şeydaa bizde merak ediyoz bu kız nerelerdee bişeymi oldu diyee..meğerse tatil yapıyomuş neyse canım sen ii ol da..

ayy cnm 5.34 müü benm bildim 0.1 ve 10 arası negtftii..doktrmu vr dedi sana anlamdım??inşllh vrdırda yükselr değirnn

bende dyete yarın başlıyom allhın iznyle ramaznda da kesn kilo almşımdrrr...bakalım artıkk ne olck...kaçamak fln yapmm artıkk

evet canım 0-5 negatif 5 ve üstü pozitifmiş idrar tahlillerimde pozitif cıktı..dr var dedi 2 gün sonra tekrar yaptır değerin yükseliomu bakalım dedi kanamam başladı dedim değerini görmek lazım dedi bakalım ya yükselmiştir yada düştü hayırlısı ALLAH tan...

hayırlı olsun canım verirsin İNŞALLAH..yediklerine dikkat et ve yürüyüş ya en az 45 dk bol su iç..

mucizemmmm
hos geldiin canım nerelerdesin özlettin kendini 12.08
09.09 beklenen ümitle gelmesini istenmeyen tarihhh bebeişş gelsin artık yaaa kırmızılar diil

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun canım insallah bebiş haberin verirsin sendee bendeee isteyen herkesler insALLAH
AMİNNNNN

selam aranıza yeni katıldım.öncelikle benim gibi bebek özlemi çeken,hamile olan ve evlat sahibi olan anne ve anne adaylarına Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etmesini temenni ederek başlamak isterim.4 yıllık evliyim 2 senedir bebek istiyoruz bu iki sene zarfında pco lu olduğumu öğrendim ve iki başarısız tüp bebek uygulaması geçirdim,glukofen kullanıyorum ve bu gün soğan kürüne başladım.umarım 2012 yi hamile olarak biterebilirim önümüzdeki aylarda bakalım ne olacak,

kimsecikler yok şuanda burası benim ilk gözağrım ilk topiğim hamile olduğumu ilk sizlerle paylaştım ve büyük gün geldi çattı sonunda yrn genel anestesi altında sezeryanla allah kısmet nasip ederse ayberkime kavuşacağım dularınızı eksik etmeyin kendinize ii bakın

hade hayırlısı canım benım rabbım hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasıp etsın ınsaallah..allah yardımcın olsun canım benım

Geceeee
tuhfe
kader1982
bocegimm
buzin

kızlar nasılsınızzz özür dilerim yaaa sizlede ilkgilenemdim peki sizden ne hbr...yenii durumlr nsıl

AYY cANIM BENIM SENIN CANIN SAĞOLSUN NE GUZEL GEZIP DOLAŞMIŞSIN IKI DE BENIM YERIME GEZEYDIN YAA..
EVDEYDIM BAYRAMDA SIKILDIM AZCIK AMA OLSUNBEN HASTA OLDUM CANIM MASALLAHI VAR UNUNDE GELIYO BENIMKILER SAT 14 AĞUST. BAT 14 EYLUL SANA ZAHMET DEGISTIRIVER KUZUM
BU ARADA HERKEZIN GECMIŞ BAYRAMINI KUTLARIM KIZLAR RABBIM SENEYE BU BAYRAMA KADAR KUCAKLARIMIZI BEBİŞLE DOLDURSUN INSAALLAH..

Hayirlisiyla bebegine kavusursun Insaallah canim . Rabbim yardimcin olsun ve Insaallah kolay, agrisiz atlatirsin dogumu.
Sende bol bol ayetel kürsü oku canim. simdiden tebrik eerim canim

Allah razi olsun canim. Amiin diyorum duan icin. Insaallah hep beraber o günlerimizide burda paylasiriz, senye bayramda bebislerimize ne aldigimizi vs.....

Allah razi olsun canim. Amiin diyorum duan icin. Insaallah hep beraber o günlerimizide burda paylasiriz, senye bayramda bebislerimize ne aldigimizi vs.....

insallah canım benım.. allah senden de razı olsun
nasılsın bakem nasıl gectı bayram
kızz eliff hoşgeldın anacımm nerelerdesınız sız bakem meryemıde cok merak edıyorum neler yaptınız bakem gorusmeyelı meryemden haberın var mı o nasıl cınsıyetler kesınlestımı bakemm..ayy cok soru sordum yaww

hosgeldin canim. umarim önümüzdeki dönemde hamile haberini verirsin bizlere

cok sükür canim cok iyiym. Bayram cok güzel gecti. burda bayramlasma programi düzenledik cocuklara ailelerde vardi ve acik alanda piknik seklinde bayramlastik. Annemlerin yaninda akrabalarimizi aradik sirayla konustuk bayramlastik. isyerine tatli yaptim götürdüüm. böyle gecti benim bayramim hamd olsun. senin nasil gecti canim??

bende evdeydım canım akrabalar felan geldı işte..sonra ıkıncı gunu kız kardesımle kuzenım geldı onlarla 2-3 saat kadıkoyde gezdık onları yolcu ettım kadıkoyden b.çekmecede oturuyo bızımkıler..annemlerde koydeler zaten malum fındık mevsımı..onlarrlada telde bayramlastık ..ole gectı işte..

ne güzel bayram bi baska oluyor ya gercekten insan bayram icin biraraya geldiginde cok mutlu oluyor, akrabalarla ailelerle arkadaslarla gezmek cok hos oluyor. bende bugün cok yorgunum uykum var ama uyumamak icin direniyorum. aslinda misil misil uyumak varken

aaa..nıye dırenıyosun kız gıdıp yatsana madem uykun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…