Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy cnm inşllhh bbeşş vrdır cnm benmm bak meryemde adet oldum demşti ama hamile oldunu öğrendkk inşllhh sennde bebğinb göbişindedir ..
evet cnm yedklerime dikkt ediyorum artık evet dışrda yürüyemesemde evde yürücem
canım hosgeldın tatıl nasıl gectı benım sat 14 agustos bat 14 eylul kıb
çok ii geçti cnm benm..arife günü geldik bayrımın 2. gnü tekrr gttk...çok ii dinlendm ama gelnce acısı çıktı
mucizemmmm
hos geldiin canım nerelerdesin özlettin kendini 12.08
09.09 beklenen ümitle gelmesini istenmeyen tarihhh bebeişş gelsin artık yaaa kırmızılar diil
hoş bulduk cnm benmmm...ayy inşllh bu son olurrr..bu ay bebğiimzn haberini alırızzz...
benmki kasıma kaldı artık..kasımdan sonra bebk plnları

seyda hosgeldın cnm ıyıce dınlenmışssındır umarım benım bat 6eylul sanırım
evet cnm ii dinldnm ...tamm cnm düzltrm tabloyuu
ayyy desene bebişimz artık geloo..hayrlısıyla gelsin cnm..sanada allh kolylık versin..inşllh ağrın sıızn olmasın cnm benmm

ayyy cnmmm herkes için dolştım çok ii geldi bu ttal eşimle bana valla yaaa..çok rahatladım denize güneşe doydum innkiiii...
düzltrm cnm benm hemn..biraz zor olcakk ama du bakalım pc bozuk halen telefondan yaıyorum şu an..yarın pcmde düzlcekk sorun kalmıckk...

sağol canımm ama malesef iyi sonucla gelememedim... değer düşmüş..İNŞALLAH diğer aylara artık

sat : 22 ağustos

bat :19 eylül canım..

kimsecikler yok ya....

Gönül; bir gün olur seni gönlünü alana ulaştırır.
Can; bir gün olur seni sevgiliye ulaştırır.
Sen de derdin eteğini elden bırakma
Çünkü o dert bir gün olur seni dermana ulaştırır.

HZ.Mevlana

Son düzenleme:
sağol canımm ama malesef iyi sonucla gelememedim... değer düşmüş..İNŞALLAH diğer aylara artık

sat : 22 ağustos

bat :19 eylül canım..

tatlım cok uzuldum rabbım hayırlısını nasıp etsın inşaalh en azından dogal yollarla hamıle kalabılıyosun cok sukur dusugun ayagı ıcerde olur derler rabbım en yakın zamanda hayırlıısnı gobısıne yerlesttırsın ınsallah bunu 2 kes yasayan bırı olarak senı cok ıyı anlaybılıyorum bundada vardır bır bıldıgı rabbım hayırlısı olsun cnm benım senı cok sevıyorum bak gor bır ıkı aya kalamz hamısım dıye yıne yazıcaksın nasıpse sakın umıtsızlıge kapılma

valla canım dr ilk söylediğinde çok üzüldüm okadarcıkken bile hissettimm inan..ŞÜKÜRLER olsun ALLAH ıma asla isyan etmiyorum. RABBİM tekrar nasib eder İNŞALLAH tüm isteyenlere de..desteğin içinde ALLAH RAZI olsun canım arkadaşım..

tabıkı cnm benım verende o alanda ondan gelene herzaman razıyız ıyıkı ınanclı ınsanlarız cok sukur

şeker ben çıkıyorum hayırlı geceler görüşmek üzere ALLAH a emanet ol tatlım..

kızzlar sizlere de sorum lütfen bilgisi olan yazsınn
ben idrar yanması yasıyorumm sürekliii tuva. gidiyorum bugün cumartesi
anasaglık eczane kapalıı
hasteneyi aradımm doktor yokmus acil die gidicem sanırımm
geçmeye nieti yokkk bilgisiii olan yardım etsinnnn lütfennnn

ben hep oluyoruum idrar yanmasıı bol su iç ..panik yapma yaw kendiliğinden bile geçer pazartesıye kadar geçmesse gidersin doktora,,tek kullanımlık toz veriyolar genelde..ve ayaklarını üşütmee

ben hep oluyoruum idrar yanmasıı bol su iç ..panik yapma yaw kendiliğinden bile geçer pazartesıye kadar geçmesse gidersin doktora,,tek kullanımlık toz veriyolar genelde..ve ayaklarını üşütmee

açık eczane bulup idrar yanması için toz aldım dün gece iç yatarken dediler dünkü kadar kötü diilim sükür
ama idrarımı yaparken yanma oluyo daha ama dünkü kadar sıkıştırmıyor çok sükür
çorapla geziyorum dünden beri çok saolasın

Kızlar merhaba benim sorum 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve geçen ay tüm hormon testlerimi yaptırdım geçen ay adetim 10 gün gecikmeli bir şekilde 21temmuz'da oldu bu ay 14 15 18 22 ağustos sadece peçeteye gelecek kadar yavru ağzı ve kahverengi bir lekelenmem oldu ve bu genelde hapşırıp zorladıgımda oldu şu an şeffaf akıntım devam ediyor.ayın 23'ünde uygun fiyatlı gebelık testi yaptım idrarda pozitiflik göremedim çok mu erken davrandım sizce gebelik olabilir miyim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim yaşayan var mı aranızda?

maydonoz suyu ıc cnm cok ıyı gelıyo

yaren naber.. Ne var ne yok..

Bu arada burada olan olmayan herkesede merhaba..
Giriyorum, kimseler yok, yazmadan çıkıyorum..
Aslında her girdiğimde yazmam lazım değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…