seni burda birakmaya gönlüm razi gelmiyor ama dayanamiyorum daha fazla canim bana müsade. yine gröüsürüz Insaallah.
Allaha emanet ol canim öpüyorum
ayy cnm inşllhh bbeşş vrdır cnm benmm bak meryemde adet oldum demşti ama hamile oldunu öğrendkk inşllhh sennde bebğinb göbişindedir ..evet canım 0-5 negatif 5 ve üstü pozitifmiş idrar tahlillerimde pozitif cıktı..dr var dedi 2 gün sonra tekrar yaptır değerin yükseliomu bakalım dedi kanamam başladı dedim değerini görmek lazım dedi bakalım ya yükselmiştir yada düştü hayırlısı ALLAH tan...
hayırlı olsun canım verirsin İNŞALLAH..yediklerine dikkat et ve yürüyüş ya en az 45 dk bol su iç..
çok ii geçti cnm benm..arife günü geldik bayrımın 2. gnü tekrr gttk...çok ii dinlendm ama gelnce acısı çıktıcanım hosgeldın tatıl nasıl gectı benım sat 14 agustos bat 14 eylul kıb
hoş bulduk cnm benmmm...ayy inşllh bu son olurrr..bu ay bebğiimzn haberini alırızzz...mucizemmmm
hos geldiin canım nerelerdesin özlettin kendini 12.08
09.09 beklenen ümitle gelmesini istenmeyen tarihhh bebeişş gelsin artık yaaa kırmızılar diil
evet cnm ii dinldnm ...tamm cnm düzltrm tabloyuuseyda hosgeldın cnm ıyıce dınlenmışssındır umarım benım bat 6eylul sanırım
ayyy desene bebişimz artık geloo..hayrlısıyla gelsin cnm..sanada allh kolylık versin..inşllh ağrın sıızn olmasın cnm benmmkimsecikler yok şuanda burası benim ilk gözağrım ilk topiğim hamile olduğumu ilk sizlerle paylaştım ve büyük gün geldi çattı sonunda yrn genel anestesi altında sezeryanla allah kısmet nasip ederse ayberkime kavuşacağım dularınızı eksik etmeyin kendinize ii bakın
AYY cANIM BENIM SENIN CANIN SAĞOLSUN NE GUZEL GEZIP DOLAŞMIŞSIN IKI DE BENIM YERIME GEZEYDIN YAA..
EVDEYDIM BAYRAMDA SIKILDIM AZCIK AMA OLSUNBEN HASTA OLDUM CANIM MASALLAHI VAR UNUNDE GELIYO BENIMKILER SAT 14 AĞUST. BAT 14 EYLUL SANA ZAHMET DEGISTIRIVER KUZUM
BU ARADA HERKEZIN GECMIŞ BAYRAMINI KUTLARIM KIZLAR RABBIM SENEYE BU BAYRAMA KADAR KUCAKLARIMIZI BEBİŞLE DOLDURSUN INSAALLAH..
ayy cnm inşllhh bbeşş vrdır cnm benmm bak meryemde adet oldum demşti ama hamile oldunu öğrendkk inşllhh sennde bebğinb göbişindedir ..
evet cnm yedklerime dikkt ediyorum artık evet dışrda yürüyemesemde evde yürücem
sağol canımm ama malesef iyi sonucla gelememedim... değer düşmüş..İNŞALLAH diğer aylara artık
sat : 22 ağustos
bat :19 eylül canım..
tatlım cok uzuldum rabbım hayırlısını nasıp etsın inşaalh en azından dogal yollarla hamıle kalabılıyosun cok sukur dusugun ayagı ıcerde olur derler rabbım en yakın zamanda hayırlıısnı gobısıne yerlesttırsın ınsallah bunu 2 kes yasayan bırı olarak senı cok ıyı anlaybılıyorumbundada vardır bır bıldıgı rabbım hayırlısı olsun cnm benım senı cok sevıyorum bak gor bır ıkı aya kalamz hamısım dıye yıne yazıcaksın nasıpse sakın umıtsızlıge kapılma
valla canım dr ilk söylediğinde çok üzüldüm okadarcıkken bile hissettimm inan..ŞÜKÜRLER olsun ALLAH ıma asla isyan etmiyorum. RABBİM tekrar nasib eder İNŞALLAH tüm isteyenlere de..desteğin içinde ALLAH RAZI olsun canım arkadaşım..
tabıkı cnm benım verende o alanda ondan gelene herzaman razıyız ıyıkı ınanclı ınsanlarız cok sukur
Kizlar bugun catlatma ignemi oldum yumurtalarin biri 26 biri 18mm.pazartesi kontrole gitcem
ooooooo 26 oldukca ıyı degılmı cnm
kızzlar sizlere de sorum lütfen bilgisi olan yazsınn
ben idrar yanması yasıyorumm sürekliii tuva. gidiyorum bugün cumartesi
anasaglık eczane kapalıı
hasteneyi aradımm doktor yokmus acil die gidicem sanırımm
geçmeye nieti yokkk bilgisiii olan yardım etsinnnn lütfennnn
ben hep oluyoruum idrar yanmasıı bol su iç ..panik yapma yaw kendiliğinden bile geçer pazartesıye kadar geçmesse gidersin doktora,,tek kullanımlık toz veriyolar genelde..ve ayaklarını üşütmee
kızzlar sizlere de sorum lütfen bilgisi olan yazsınn
ben idrar yanması yasıyorumm sürekliii tuva. Gidiyorum bugün cumartesi
anasaglık eczane kapalıı
hasteneyi aradımm doktor yokmus acil die gidicem sanırımm
geçmeye nieti yokkk bilgisiii olan yardım etsinnnn lütfennnn
yaren naber.. Ne var ne yok..
Bu arada burada olan olmayan herkesede merhaba..
Giriyorum, kimseler yok, yazmadan çıkıyorum..
Aslında her girdiğimde yazmam lazım değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?