Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Aslında benimde akşamlşarı fırsatım olmuyor.. Şu an eşim içerde somurtmuş TV seyrediyor.. Kızıyor bana.. haklıda..
Ama arada kaçamak yapıyorum işte.. Birazdan çıkacağım bendee..

Hadi yaaa.. 27 gün mü kaldı.. Normal mi yapacak o.. Çok selamımı söyle ona. Görüşmek isterim aslında.. Birgün karşılaşsak ne iyi olur.. Gündüz falan..

Aa ne güzel, gezmelerdesin sen o gün.. İyi yiyi hadi iyisin..

a evt bundan alıciim inşallah..güle güle kullansın aras cıkk

aa 5,5 yaşındamı başladı furkan,,şimdi anneler biraz korkuyo ya wc işi falan nolcak falan..bende anaokuluna vercektım bu sene ama bebekle olmaz.

Evet canım, 5.5 ta verdim. Ne zorluklarla.. imdi de devlet okula alıyor millet vermek istemiyor çocuğunu.. 2 arkadaşım var, ikisininde çocukalrı 7 yi geçtiler.. Geçen sene vermeleri gerekiyordu, verömediler.. Yazık bence yaa.. Ömürlerinden 1 sene yemiş oluyorlar bence..

Kızlar ben yavaştan kaçıım.. Kocamcığım yalnız kaldı..
Bu kadar yeter.. Gene görüşürüz inşaAllah..
Hepinizi öptüm....

cnm erva 2008 doğumlu hangı ayda doğduuuu

2008 mayıs,, mayıs 5...
seneye eylülde 5,5 olcak inş.. sanada allah kolaylık versin hem okul hem bebek..okula başlaında bakalım neler olcak,anneler pek göndermek istemiyo,çocuklar küçük nolcak bakalım tecrübelerini paylaşırsın artık:))

evet cnm 27 gun kaldı sezeryan olucak ınasıp olursa oda benden hahahaa
cnm benı buıgun ayarlarım sohpet ederız guzel olur oda soruyo sızı
ayy arasta benı oturtmuyo sağa asla yatırtmıyo bıde hıc uyumuyo ben uyumadan ay onunda bı duzenı var

ee 7 yaşındda verilmezmi canımm abartmış onlar birazz:)) biraz zor olcak gibi 5,5 yaş ama allah yavrularımızada kolaylık versın bizedee

ooo cnm cok sanslısın ozman se neye anaokuluna gıdıcek sadece ocak subat mart zorunlu göndermeye

aaa seneye ilkokul zorunlu deilmi yani bize şimdii
öff çok karıştırdılar ya,,e göndermessem seneye bidahakı sene 6,6 yaşında başlıcak diğer çocuklarla yaşıtmı olcak??

cnm yabnce cok şanslısın herşeyı zmanında olucak 72 aydan öncesını zaten dr larda önermıyo kı bugun okul mudurumuz bıle dedı cnm hem buyuk olmuş olmucak kımse göndermez dılekce verıpte alın 1 e dıye seneye 2008 nusan soınrası komple anaokuluna gıdıcek zorunlu kesım sadece ocak subat mart

cnm sen sadece kendın ıstersen gönderıyosun seneye 1 e cnm

aa ii ozamn seneye anaokula gider ,, bizim için bişey farketmicek ozaman zaten öyleydi :))
bu seferde şey olurmu işte,,yaş farkı olurmu? ama bu karışıklıklar hep olucak ozaman,,bize kalıyosa gönderip göndermemek..
neyse rahatladım ya 1 sene daha büyüsün kızım anaokuluda görsün

ay sevindim ozaman ya:) yine düşündüğüm gibi olcak ozmaan bizim için bişey farketmıyo,,bebek de büyümüşolur kızım içinde daha ii olur,hayırlısı..

ay sevindim ozaman ya:) yine düşündüğüm gibi olcak ozmaan bizim için bişey farketmıyo,,bebek de büyümüşolur kızım içinde daha ii olur,hayırlısı..

evet cnm benım yaş olayıda olmucak cunku nısan sonrası hep anaokul olcak yanı yasa sadece ocak subat martı kapsıyo

huhuhhhuuuuuuu
kimse yokmuuu
söle bi baktım daaa
lamia meriii elifzadeee nesli hiç gelmess olmuss
inşALLAH iisinizdirr kıslarr........

bende ozluyorum her kesi eski sohbetleri ayy ne guzel gunlerdi o gunler kizlar INSALLAH hepiniz iyisinizdir kiz meri kac aydir unuttun bizi elif geliyor ama hic bisey yazmiyor ((( her kesden hayirli haberler gelmesini diliyorum bende dahil )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…