Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım içine ssinmiosa 1-2 ay daha bekle istersen..biraz daha bekle düşün olmadı yaptırırsın..

bilemiyorum işde napsam die düşünüyorumm beklemek daha iyi sanırımm
sen napıosun nasılsınn
iyim çok şükür tatlımm..denemeye devam aynen..umudunu yitirme moralini bozma tatlım..RABBİM isterse öyle böyle verecek biz elimizden geleni yapalım yeter..başka bi dr daha git sor canım 6 ay önce ameliyat olduğunu ne yapman gerektiğini iyice sor bence..

inan artrıkk üzülmüyorum adet oldum mu aglamıyrum sanırım ALLAHIM sabrını verio
ne hissettigi bilmiyorum hastaneye gitmek asıla yada tüp bebek hep amaliatı mı aklıma getiriyor
çok korkuyorum belki de ondan ama sanırım biraz daha zaman geçmesi geerek nasipse olur belkidee
belkidee nasip asılamadadır poffffff çok karmasıgım çokkk

dilberim nasılsınn nerlerdesin facce yede gelmiosun hiçç neler yapıosun

bence biraz bekle tatlım kendinii topla kafanı dinlendir..ondan sonra sağlıklı karar verirsin..hayırlısı olsun belki bu süre zarfında kendiliğinden olur..RABBİM gönlüne göre versin canım

bence biraz bekle tatlım kendinii topla kafanı dinlendir..ondan sonra sağlıklı karar verirsin..hayırlısı olsun belki bu süre zarfında kendiliğinden olur..RABBİM gönlüne göre versin canım

aminn canım cümlemizin vakti zamanı gelmeden hiç bişiy olmuyor gercekden bendee ondan acele etmek istemiyorum
öle yada böle geçti zaman nasip de ne varsa o olur ALLAHIN izniyle

aminn canım cümlemizin vakti zamanı gelmeden hiç bişiy olmuyor gercekden bendee ondan acele etmek istemiyorum
öle yada böle geçti zaman nasip de ne varsa o olur ALLAHIN izniyle

AMİN tatlım İNŞALLAH..ben çıkıyorum canım görüşmek üzere ALLAH a emanet ol..

dilberim nasılsınn nerlerdesin facce yede gelmiosun hiçç neler yapıosun

canim kusura bakma gormemisim mesajini iyi olmaya calisiyorum canim sagol sen nasilsin ? ya bu aralar biraz yogundum ablam nisanlandi darisi tum bekarlara. bugunde moralim cok bozuk esim sperm testi verdi sonuc beni mahfetti aglamaktan gozum acilmiyor
canim bence sen asilamani yaptir , esim 2-3 ay daha bekleyelim sonra tup yaptiririz diyor ama bende asilama istiyorum bakalim artik cook uzuluyorum artik gucum kalmadi

Son düzenleme:
şeydam adet tarihim 2 eylül 2 ekim sana msj attım özelden ama yalnış yazmısım..eklersin cnm ...bol bebişli haberler duymak dileğiyleee

çok sıkıcı bugün ağlamak istedim ağladım...kendi kendime konuştum deli gibi...neden dedim bir çok soruma cevap alabilmek için..ama bir baktım kendimden başkası cevap olmadı yüreğimdeki sorulara ...

tatlım sen biliyorsun ben aşılamadan kaçtım ay hamile kalmıştım..her şey nasip kızmat işi..yıprnmak istmyorsan oluruna bırkk cnmmm..ama aşılamada da biraz garntioluyor..spermlerin kaliteli olanları sağlam olanlrı ayrılıyor..karar senn
ayy cnm benm yaaaa..rabbm hepimizn şifasını versn cnm benmm..ağlamyın ne olur yaaa..bak bol bol incir yedr eşine..keçiboynuzu yedir inşllh şifasını verr..sonuçta hepimz bir spermden geldik hayata..rabbm istedkten sonra tek spermlerde olcak bbşler
çok sıkıcı bugün ağlamak istedim ağladım...kendi kendime konuştum deli gibi...neden dedim bir çok soruma cevap alabilmek için..ama bir baktım kendimden başkası cevap olmadı yüreğimdeki sorulara ...

cnm sende ağlama oluruna bırkk inn bana kafanı rahat bırkk..bol bol dua et..kendini çok dinleme olumlu şeyler yap olumluı düşün

bugn kendi kendime öle düşünyorum yaa dedm şeyda bebek istyon tammda bu rhatlığı bi da bulmıcksınn.ii düşün dedimm kendi kendimii..iyiki olmmış şu zaman kdr..iice herkesi öğrendimm ancaaa şimdiden sonra olursa olsun

Aşılama, tüp bebek bunları yaşamış bir insan olarak arkadaşlar tek tavsiyem sağlam bir psikoloji olmalı diyorum. Buzln arkadaşım bende kötü bir ameliyat geçirdim, tek yumurtalığım alınmıştı, diğerinde de dermoid kisti vardı ve tembeldi. Benim ne aşılamalarım ne de tüp bebek tuttu. Kendiliğinden moral ve inançla 4 yıl sonra oldu. Belki ilaçlar yumurtalığımı çalıştırdı oldu ama tek bildiğim şey mutlu olacaksın ki hormonların çalışsın. Şimdi kızım var ona her baktığımda şükrediyorum. Lütfen mutlu ol ve inan olacağına kendine zaman ver mutlu ve hazır olmak için...

tedavi görüyordu esin neden bi yüksel me olmuyor ki senin de ben gibi sansın demekki asılama yada tüp beebek
baska yol yok sannırımm nasipimiz belki ordadır canım nedim artık konusamıyorum da
bebem yapmaa böle neden aglıyorsunn bunu sen bana diodun hep kısmet diilmiş ne kadar
sorgulasak da bi cevabı yok sanırım takdiri ilahi yada yapılan hataların bedeli belki de yüce AALLAHIM bize
sundugu bi kader bilemeyizz sabretmek den dua etmekden baska bişiy yapma aglama artık hep aklımda hep gömlümdesin
unutmaa canım benim
o kadar canım sıkkın kii artık pes die bagırmak istiyorum doktora gidicem ama intihap için gidicem
amaliat yapan doktoraa dicem asıla demştiniz biras daha beekleyebilirmiyim bakalım nedicek aslında
hiç içimden gelmiyor nedense doktora gitmekk.......

ALLAH bagıslasınn cok sevindim ama benim kanallarımda sorun var geciş olmuyor sanırım amaliat bi işe yaramadı
asıla istemiyorum nedense gitmek istemiyorum tüp bebek ondan da çok korkuyorum amaliat gibi bi işlem demişlerdii
ama ne zamana kadar beklerim bilmiyrum işde
seninde nasibin normal yolla gelmiş o kaadar acı yasamıssın olumsuz asılama tüp bebek
ALLAHIM mukafatını vermiş sonra bakalım bende bir gün hamile oldugumu yazabilecekmiyim burayaaa

bebişimi gördüm bugun..allaha şükürr iimiş..1.150 gr olmuş minik oğluşumm..
1hafta önden gidiyo dedi..aşağıda dönmüşş kafa aşağıda ayaklar yukarda,,normal doğurursun gene dedii :)
geçen ay şeker yüklemem yapılmıştı,,150 çıkmş,biraz yüksek dedi tatlı yeme dedi
yine kan ve idrar alındı..

MaşaAllah.. Bak işte yine dr. farkı.. Geçen benimde şekerim 150 çıktı, ortalığı velveleye verdiler.. 2. kez 100 lük yükleme falan mahvoldum ben.. Seninki sadece şekerli yeme demiş, o kadar..
Gelişmelerin güzel gitmesine sevindim canım yaa.. İnsan nasıl rahatlıyor, değilmmi? Senle aramızda 4 gün var sanırım.. Ben senden 4 gün büyüğüm hehe...
Ama benim bebiş geçen hafta yani 27+4. haftada 1414 gr. çıktı.. Bana aşırı geldi.. Doktorda biraz tombicik olacak dedi ama biraz ne demek yaa.. Resmen tombik işte.. 3 hafta ilerden gidiyor.. Yinede bana normal yaparsın, yaptırırım ben sana diye ısrar etti. Kafayı yiyeceğim en sonunda yaa. Burada hangi doktora gitsem, normalde ısrar ediyorlar bana.. Bu seferde panik atağım tutuyor, aklımdan çıkmıyor, ilk doğumum geliyor aklıma.. Ayy delirmemek işten değil..
Sen normal istiyorsun değil mi? İnşaAllah herşey gönlüne göre olur canım yaa.. hepimizinde...

5 yıllık evliyim 4 aşılama ve 3 tüp bebek denemesi sonuç 0
acizim elimden hiç bir şey gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum her şeye gücü yeten her şey elinde olan rabbim derdime derman verecek ama sabretmek çok zor.

ay yok ya ben çok mu yüksekki dedim yok dedı normalı zaten 140 dedi senın 150 dedi çok yüksek deil sınırda dedi,tatlı ve hamur işi yeme dedi,,şeker yüklemeye gerek yok kan ve idrar tahlılı yapılcak yıne okadar verdık kanı falan 1 ay sonra bakıcak duruma..
1 hafta önden gidiyomuş benimkide kilosuda normal güzel dedi,,
normal yaparsın yine dedi bende basurlardan bahsettim,,ben seni keserim farketmez dedi :)) ama yne baskı olur yıne çıkarlar dedi .. ilaç falan veririz ayarlarız onları dedi:))
öyle yani normal olacak yine heralde,benımde ilki kötü geçti doğum ama zaten sancı çekicen açılma olcakk falann filann kolay deill,,mecbur çekicez yeterki doğumdan sonra çabuk ayaklanıyım ben önemli olan o benım için..

oy oyy maşşllh benm yiğenlerimeeee..ay sizi böle okumak öyle güzelki anlatamm yaaaa...rabbim sorunsuz sağlıklı hayırla bebğinizi versin kucanıza aminn

ALLAH yar ve yardımcın olsun cnm benmm..rabbim sabrınıda dermanınıda tez amnda versin cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…