merhaba kızlar ben geç geldim bugn baya misfirlerim vrdı...ben diyetime başldım biraz zorlnsamda ii gidiyor şimdiilk...
diğer kzılar umrım iiisinzdir..heee bu arada meriyi sorn çok oluyor hemen açıklıyayım..artık onu beklemyinn gelceni sanmıyorum...hamileliği zor geçiyor.. kayınvaldesi hasta onlarda kalıyorlrdı sanırım..o yzden beklemeyinn
şeydacım senın bu azmine hastayım kuzucum sen başaracaksınve bebişin senınle gelecek ve benım bat dündü hala gelen giden yok :18: yarın test
meriicim canım benım çok geçmiş olsun allah şifa versin bebişinide sağlıkla kucağına alsın
hadi bakalim canim yarin yaz mutlaka.melegin seninledir ins
yazarım sedefcim rabbım en kısa zamanda sanada nasip etsin inş.
offf offf geldım yıne kımsecıkler yok
nıl barı sen yazsaaydın şeker yukleme sonucunu diğer topiğe yazarken meraktayım cok
songüll gördünmüü bebişii??
cnm gttıımm gelduı mşimdi hemen yazayım dedım maşalla arasımız 1900 gr olmuş 10 gun önde gıdıyo 40 cm de herşey yolunda bende malesef 4 kg almışım
her ay yer değiştırıyo yne degışmış kafa ustu olmuş haberler şimdişlşk bu kar teyzesı
Masaallah. Allah yerim o 1900gr 40cm adami bencnm gttıımm gelduı mşimdi hemen yazayım dedım maşalla arasımız 1900 gr olmuş 10 gun önde gıdıyo 40 cm de herşey yolunda bende malesef 4 kg almışım
her ay yer değiştırıyo yne degışmış kafa ustu olmuş haberler şimdişlşk bu kar teyzesı
slm kıslar ..benim bi sorum olcaktı..bugün gebelik testi yaptım..5 dk içinde tek çizgiydi..iki saat sonra ıkıncı cizgi soluk çıktı..bu ne demek şimdi..biede bu zamana kadar yaptıgım testlerde sonradan da olsa ikinci çizgiyı görmemıstım..acaba diyorum bu defa 5 senenin ardından RABBİM MUCİZEMİ vermiş midir..
maşşallah tombikmi olcak nee?bende kilo aldım gibi hissediyorum ama bakalım kaç çıkcak.:)
güzel poz verdimi annesi arascık.
aa nil de bugun görcekti bebişi dimiii??
inşllh cnm azmin sonu güzel biticekk..sporumu eksit etmiyorum en byk desteğim o cnm...amn inşlhh sonuda ii olckk...şeydacım senın bu azmine hastayım kuzucum sen başaracaksınve bebişin senınle gelecek ve benım bat dündü hala gelen giden yok :18: yarın test yapacağım hayırlısı artık mınnosum
meriicim canım benım çok geçmiş olsun allah şifa versin bebişinide sağlıkla kucağına alsın
üzülme cnm ne olursun..yeni aya yeni umutlrla inşlhhharkadaslar benim umutlar bu ay da bitti bugun kirmizilar geldi ((( sat 30 agustos bat 27 eylul
oyy oyy maşllhh kuzummmmaaa benmm kocamn olmuş benimm oğluşummm boyuda maşllhhh yesin teyzelri onuuuu...cnm gttıımm gelduı mşimdi hemen yazayım dedım maşalla arasımız 1900 gr olmuş 10 gun önde gıdıyo 40 cm de herşey yolunda bende malesef 4 kg almışım
slm kıslar ..benim bi sorum olcaktı..bugün gebelik testi yaptım..5 dk içinde tek çizgiydi..iki saat sonra ıkıncı cizgi soluk çıktı..bu ne demek şimdi..biede bu zamana kadar yaptıgım testlerde sonradan da olsa ikinci çizgiyı görmemıstım..acaba diyorum bu defa 5 senenin ardından RABBİM MUCİZEMİ vermiş midir..
canım hamilelik olmadığı taktirde çift çizgi çıkmıyor..İNŞALLAH hamilesindir 1-2 gün sonra tekrar dene TATLIM.slm kıslar ..benim bi sorum olcaktı..bugün gebelik testi yaptım..5 dk içinde tek çizgiydi..iki saat sonra ıkıncı cizgi soluk çıktı..bu ne demek şimdi..biede bu zamana kadar yaptıgım testlerde sonradan da olsa ikinci çizgiyı görmemıstım..acaba diyorum bu defa 5 senenin ardından RABBİM MUCİZEMİ vermiş midir..
inş. cnm daha adet olmadım..adet olmazsam yarın tekrar yapıcam..inş bu sefer olmuşturMasaallah. Allah yerim o 1900gr 40cm adami ben
Insaallah hamilesindir canim.
valla cnm bilmiyorum ki sonradan çıkması zaten şüphe bırakıyo...yarın testı tekrarlıcam..hakkımızda hayırlısı...canım hamilelik olmadığı taktirde çift çizgi çıkmıyor..İNŞALLAH hamilesindir 1-2 gün sonra tekrar dene TATLIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?