Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kizlar saclarim cok mat ve dokuluyo hint kinasi aldim kahve ve az miktarda kizil karistircam hint kinasi kullanan varmi saci guclendirdigini duydum

valla güya ysaklandı ama isteyince yapıyolar yine..devlet hastanelerinde bi tek normal diye tutturuyolar özelde hemen alıveriyolar sezeryana:)
benmm normal dogum olcak zaten ama basurdan korktugumu söyledim doktora..ben senı alır sezeryan yaparım hiç farketmez ama yıne çıkar dedi..istersem sezeryan olabilirim yani hiç sorun falan yokkkenn..ama devlette zorla doğurtturuyolarrr

Ahha.. Geçen eşimdide diyor.. Adapazarında mı doğum yapsan acaba? diye..
Dedimki, bende bu şans varken, oradakilerde normal diye tuttururlar..
Ama ciddi ciddi de düşünmüyor değilim hee...:44:

cmm bak cok cıddı söyluyorum öle bı nıyete gırıp karar verırsenız ben dr u sezeryanını ayarlar gel bugnde yaptıralım derım
sen cıddı cıddı duşun derım aslında dr ların senı anlamsı gerekıyo drumundan dolayı öle degılmı ama

Arkadaşım, sezeryan kalktı ama benden başka herkes sezeryan oluyor, bu nasıl iş anlamadım ben..
Ya sezeryanın kalkmasına bende birşey demiyorum, millette cılkını çıkarmıştı. Yakın tanıdıklarımdan
duyduğun hikayeler var.. Devlete boşuna masraf.. Ama yinede suş bizim doktorlarda.. Kolaylarına geliyor diye va özellerde azıcık fazla para kazanacapız diye milleti sezeryan denizinde boğdular.. Bizim millette Allahtan arıyor zaten.. "Devletin malı deniz , yemeyen keriz" misali.. Yahu bunun dvelete hakikaten çok maliyeti var.. Yeri gelince herkes milliyetçi kesilir ama bu tür çıkar durumlarında herkes kendi kesesine çalışır- konuşur..
Doktorların halt yemesi yüzünden bugün ben ve benim gibiler böyle çekiyoruz işte...

Allah Allahaaahhh.. Bu Trabzon mu bir tek uyuyor bu yasağa yaa.. Kız özelde yalvarıyorum olmuyor, devlete yalvarıyorum olmuyor.. YaHu ben keyfimden mi istiyorum sezeryanı.. Kalbimde sorun var, azıcık araştırsalar görecekler.. Doğum esnasında kalbim 200 lere çıkarsa kim ne yapacak bana.. Hadi onu es geçtim diyelim, panik atağm var ben,im.. Kendini telkin edemez oldum bu hamilelikte. Tabii işte herşeyde böyle gıcığıma gıocığıma ilerleyince, sinirlerim iyice laçka oldu.. Ee hadi onuda geçtik.. YaHU.. İlk doğumum ebemin dediğine göre onbinlerce doğumdan ancak birinde rastlanır türdenmiş.. Sen bir daha normal doğum yapamazsın dedi bana kadın.. Ama sadece sözlü olarak deid.. Aklıma hiç gelmedi o zaman yazılı birşeyler almak. Zaten ben ayılıp bayılıyordum, bilincim tam yerinde değildi.. Ben yaşamışım işte 1 tane normak doğum. Denemişim işte.. Niyedirki bu zorlama.. Gene gene gene doktorların halt yemesi, başka hiçbirşey değil.. Devlet kesinlikle yasaklamadı ki, bizim dokotrlar milleti yıldırmak için böyle davranıyorlar işte.. Devlete karşı hınçlarını bizden çıkarıyorlar..

Ciddi cidii düşünüyorum tabi songül.. Neden düşünmeyeyim.. Sadece önümüzdeki ayı bekliyorum.. Bakalım ne diyecekler.. Bebeğin büyüklüğü olsun, kardiyolojiyle görüşmelerim olsun, psikiyatri olsun, tüm şartları zorlayacağım.. Genede zorluk çıkarırlarsa, artık Adapazarı yolcusu olurum herhalde.. Herşey önümüzdeki aydaki görüşmelerime bağlı..

cnm benım ınşalla herşey gönlune göre olur tamam normal ısteyenı sezeryana yönlndırmesınler ama sezeryan ısteyenede baskı yapmasınlar derım cnm sen tum kontrollerını yap ben senın ıcın tum göruşmelerı yaparım senı ben cok ıyı anlaıyorum cunku bende normal doğum olucAK korkusunu cok derınden yaşayanlardanım kaldıkı senın bebegın ırı bu anede ne gıbı sorunlara yol acabılıyo en yakın ablamdan bılıyorum buyuk olan ablamdan

Komşum, nerdesin sen kaç gündür yaa. Bende seni telle arayacaktım, birşey mi oldu diye.. Sonra baktım bazı topişklere selam vermişsin, vazgeçtim.. Ablanlar gitti mi?

Komşum, nerdesin sen kaç gündür yaa. Bende seni telle arayacaktım, birşey mi oldu diye.. Sonra baktım bazı topişklere selam vermişsin, vazgeçtim.. Ablanlar gitti mi?

cnm benım ablamlar vardı senle telle konuşurken gelmışlerdı ya
dun gece gıttıler bende gecelerı fırsat bulabılırsem gırdım tabı bızım topikte benden başka kımse olmayınca sesım solugum cıkmadı
dun gece erva elif ben burdaydım gece gelırler heralde yıne gelde bıraz laflaalım olmazmı
sen neler yaptın cnm benım bıkaçgundur

Vallahi bir grip oldum, songül, anlatamam.. Öksürmekten öldüm. Bebeğe birşey olacak diye ödüm koptu.. Ay ne zormuış ya hamileyken öksürmek.. 4 gündür yemediğim şey kalmadı.. Rabb'ime şükür, şimdi azaldı biraz.. SAbahları ve gece zorluyor sadece..
Yani yattım buhafta hep.. O kadarda işim var.. Ahh diyorum, bir kalksam, şunuda yaparım, bunuda yaparım.. Ama ben 1 aydır yüklü tır gibiyim.. Yerimden kımıldayıpta, birşey yapamıyorum ki.. Bebeğin birden irileşmesine verdim artık bunuda..

ay cnm benım gecmış olsun ınsan öksuruken bışey olcak dıye korkan aman dıkkat
benımde bugun cookkkk ışım vardı şukur hallettım bayasını banyo falan ovcam ama kendıme mola verdım şimdilik
cnm senın bu gebelıgın benım yarendekıne benzıyo benımde gucum olmazdı hemen yorulur herşey gözumde buyurdu aslında ozaman dahaa genctım ama neden ters oldu bılmem
bı daha yıne aynı tarıhte gıdıcez dımı ttalım

Songüüüüüüüüüll.. Neredsin kız.. Birazdan eşim gelecek.. Yemek faslı falan.. Ben şimdilik kaçıyorum..
Akşama ara ara bakarım, sizi yakalayabilirsem gelirim.. Ne zamandır sohbete hasret kaldık he..
Hadi şimdilik püyorum çok, görüşürüz....

Doktora mı? Beni 1 ay sonra çağırdı.. Ama araştırma 15 de bir çağırıyor hep.. Ayın 14 ünde araştırmaya gideceğim.. 1 i gibide özele.. Senin ne zaman.. Seni daha sık çağırmıştır belkide... 15 e indirdi mi?

haha tamam tatlım 11 den sonra burada oluruz sanırım ervada gelır elifide cagırırız şeyda eşinin duruma göre gelır kızlarada duyuralım ıkı sohpet edelım hee aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok ttalım yıne 1 ay sonra dedı 34 olucam ondan sonra 15 e duşucek
cnm sen ne guzel 15 te bı göruyosun bebgınnı

yok ttalım yıne 1 ay sonra dedı 34 olucam ondan sonra 15 e duşucek
cnm sen ne guzel 15 te bı göruyosun bebgınnı

Kız ne görüyorum.. Ben görmüyorum kii. Dr. bakıp bakıp duruyor, benim birşey gördüğüm yok.. SAdece kontrol işte.. Zaten o yüzden gittim ya özele tekrar..
Aa ben seni daha sık çağırmıştır demiştim.. Ha o zaman aynı tarihlerde gideceğiz yine.. Bakalım tosun paşalar ne olmuş.. İnsan merak ediyor ya.. Hele şu halde ben, kilo aldımı diye daha çok merak içindeyimm..
Eşim geldi songül.. Ben çıkıyorum.. Gece uğramaya çalışırım inşaAllah.. Güzelde olur, herkes gelirse.. Hadi kendine iyi bak komşum..

yok cnm ayda bır cagırdı bende merak edıyoru cnm benım bu ay hıc beklemıyodum bu kadarr
neyse cnm bende cıkıcam sımdı akşam göruşuruz nasıppp olursa

aminn cnm benim çok saoll,,ayy heleki bugun görünce bir an önce zamanı gelsede doğsa sevsem dedim ya rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin..
minn cnmm ..rabmm nazarlardan korusun hepinizi canlarım benmmm

olumlu düşünemene çok sevndim cnmm benmm..rabbm tez zamnda bebşiniz versn kucnza

sizin ordaki doktorlar da var bişey ozman salı günü hastanede sıramı beklerken,arkadaşım geldi 40.haftasında kız,ntsde sancı gözüküyo ama açılma vs..yok,, ayrıca o gölcükteki devlet hastanesinde doğum yapcakmışş parasız olduğu için,özelede içi rahat etsin güzel baksınlar diye gelmeye başlamış,,özeldeki yani benım gittiğim yerdeki doktor,sezeryana hazır 40 hafta olmuş tık yok istersen yaparım sezeryan diyor,,e kızda para yok ,,doğumu devlette yapcam diyo,,devletteki doktorda normal doğuracaksın diyomuşş..ne olcak kızn hali bilmem allah yardım etsin.. zaten işimiz dualarla insanın saglığının hiç önemi kalmamış artık..
benım doktorda normal yaparsın dedi ama desemki sezeryan olsun tamam dicek yani hiç bir zorlama yokk..
doktordan kaynaklanan bi durum bence,bazı anneler normal istiyo herşeyi iiyse normalse normal doğuruyo ama kadın yok istemiyom derse ya da senin gibi başka rahatsızlıkları varsa sezeryanda yapar yanii,,
sen benım doktoru görsen varya bi oturup konuşsan ağzın kulaklarında çıkarsın odadan,,doktor birazçözümlü olmalı strese sokmamalı hastasını ya.
ayrıca ben ervayı,araştırma hastanesinde doğurdum bi ton ögrenci izledi doğumu..15 saat boyunca açılma olmamasına rağmen sezeryana almadılarr beni..hiç unutmuyorum o günümü ölüyorum artık dedim ya bu kadarmışş,,bunca zorlamanın manası yok,acı çektirmemin manası yok olmuyosa al sezeryana keyiften istemiyoruz ya!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…