evet ben çok zayıftım 44 le hamıle kaldım şimdi 55 oldum daha dogrusu 15 gun önce 55 tim şimdi kaçım kimbilirgerçi şimdi normal standartlarda oldum ama çok hızlı kılo alıyorum doktor bu gıdışle doğuramıcaksın dedı gerçi bu durum işime gelmeye başladı gitgide doğumdan korkmaya başlıyorum
kuzum doğurmakta sıkıntı olmaz buyuk ablamda bırınde 30 bırınde 28 aldı ama normal doğurdu ıkısınıde
ama tırsmak konısında bılıyosun ustume yok ondan cesaret veremıcem sana:18::18::18::18:
evet ben çok zayıftım 44 le hamıle kaldım şimdi 55 oldum daha dogrusu 15 gun önce 55 tim şimdi kaçım kimbilirgerçi şimdi normal standartlarda oldum ama çok hızlı kılo alıyorum doktor bu gıdışle doğuramıcaksın dedı gerçi bu durum işime gelmeye başladı gitgide doğumdan korkmaya başlıyorum
ee kaç kılo doğurdu buda onemlı bellı bı kılonun üstünü özeller riske atmıyo hemen sezeryana alıyo bı tek devlet hastanesı zorla dogurtmaya ugrasıyo şimdi tek temennım gelişiminin iyi olmasıyesinde büyüsün
bende kızımda 47yle başlamıştım çok zayıf olunca baştan almaya başlıyon kılo,,,sende benım ilkı gibi enn fazla 65 67 yle dogum yaparsın..
gel beraber korkalım bende tırsmaya başladım:))))
cnm bırı 4250 gr bırıde 4100 gr ama tabı dıkışlerı falan oldu halıyle
cnm bırı 4250 gr bırıde 4100 gr ama tabı dıkışlerı falan oldu halıyle
valla bana 25 kılodan aşağı almıcam gibi geliyo ama çokda problem değil benım için kilo hayatımda ilk defa kılolu olucam
ahahah kız güldürdün benı tamam beraber korkalımbak hurma normal doğuma çok iyi geliyomuş doğumu kolaylaştırıyormuş ben tırım tırım hurma yıyom şimdi
hem kuran-ı kerim de de geçiyo peygamber efendımızde demiş hamıleler hurma yesın dıye aaa umut fakırın ekmegi kuranda geçiyorsa kesin faydası vardır deyıp saldırdım hurmaya
ablanın maşallahı varmış
hiç ablana çekmemişsin insan onun gibi azıcık cesaretli olur dimi ama
4250 dogurmuş tabı dıkışlerı olur ben derken bıle korkuyorum 4250 yı çıkartmak
evt biliyom bana da kv demişti yedim hpp zemzem suyu içtimm,, 17 saatte anca doğurdum
ama olsun yinede normal doğum en iisi tabi hiç bieşy kalmıyo dikiş vs..
ayy ben 2,500 kıloyu zor doğurdum kız
yawww bi onunla kendımı avutuyodum şimdi bütün hayallerimi yıktıninsan hee evet çok faydası varmış kolaylaştırıyomuş fılan derdı
he he ye ye çok ii geliyofırt diye çıkartıveriyon inankii
cnm aslında ırı cocuk daah kuvvetlı ıtermış kucuk bebk daha cok annenın cabasınla ılerlermış senın doğum belkıde ondaz uzunsurdu haftasında mı 2500 gr doğdu erkenmıydı
ahahah çok sağol ben bu gazla daha çok hurma yerim
neyse kızlar ben çıkayım iyi geceler tatlı rüyalar
ben ervada tam son adet tarihini bilmıyodum cnm.uydurmasyon bi tarıh vermiştimyanı tahmın etmiştim ona göre 1 hafta erkendi:)
büyük bebekde yırtılma çok oluyo ,, allah bi avazda kurtarsın derler ya hani o lafı çok ii anladım yaniiii
nasılda dunya terse döneuyo ıkıncılerde neredeyse ılışkı tarıhını ve sattınıde vercez dımı ama
cnm benım ya demek bu dr unda normal doğurtcak ılla senı ppffff anlamadım gıttı cnm ya sen nasıl mutlu ıstıyosan öyle yap cnm dımı ama senı doğum sırasında sakaryaya transfer edelım cnm benım bende normalden tırsıyorum kı doğurmadan bıde senın hıkayende kötu yanı
Ahha.. Geçen eşimdide diyor.. Adapazarında mı doğum yapsan acaba? diye..
Dedimki, bende bu şans varken, oradakilerde normal diye tuttururlar..
Ama ciddi ciddi de düşünmüyor değilim hee...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?