Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

benım annem falanda şeker hastası genetik olabılırmi?ama çok yuksek bulmadı zaten doktor,normalden bıraz yuksek dedi önemlı deil dedi,,şekeri kes dedi

kızz ben her sabah patates kızartıyom yaaa bi ara canım deli gibi incir çekiyodu bir sürüü incir yedimm:18::18::18: ekmek az yerim zaten ben pilavda az ..yanı bunlarıda az da olsa yıyomm

ohhh yedın o sabah pateteslerı cıktı tabı şeker
cnm sen kaç saat aclıkla yaptırmıştın belkıde dıyorum sabag guclu guxel kahvaltı yaptın ondan cıktı belkım okadar uksek olmucaktı

Hergün müü.. Hemde kızartma, hemde patates.. Canım senin niye kilo aldığıun artaya çıktı..
Kız hergün yenirmi kızartma ..

bol buldum galiba patatesi ya bu ara hergun kızartıyorum valla çeşit istiyorum ya kahvaltıda:)) yarından itibaren yok ceza bana

Tabiiki geceden aç gittim.. Ama labratuardaki dr. dedi ki baana; bu şekeri yüklüyoruz ya, eğer insanın vücudunda şekeri kullanmada bir bozukluk varsa, mutlaka çıkar.. Neticede şeker yükledik dedi.. Zaten ilk 50 lik yüklemede aç gitmek şartı yokmuş.. Bunuda bana iş bittikten sonra söyledi dr.

benım annem falanda şeker hastası genetik olabılırmi?ama çok yuksek bulmadı zaten doktor,normalden bıraz yuksek dedi önemlı deil dedi,,şekeri kes dedi

cnm gercekten pek bılgım yok genelde genetık dıye bılıyorum ama
tabıkı drun daha ıyı bılır zaten saba sormuştur ailede şeker varmı dıye ona göre degerlendırıyolar
ama ben ablamdan ve kasım topiğinden bıldıgım kadarıyla 140 ustune 2.yukleme yaptılar ama dr unun varıdr bıldıgı cnm benım

ohhh yedın o sabah pateteslerı cıktı tabı şeker
cnm sen kaç saat aclıkla yaptırmıştın belkıde dıyorum sabag guclu guxel kahvaltı yaptın ondan cıktı belkım okadar uksek olmucaktı

yok ozamn yemeye başlamamıştım patatesleri 1 yumurta az peynır yemiştim ve açtımm yanii,,açmısın dıye sordu zaten..bıde beklemıştşk ordaa 5 saat geçmişti yanı üstünden

banada dr mutlaka ac gel dedı bı aclıga bı toklıuga bakcaz dedı bı ılk ac en baktılar bıde o karışımı ıctım 1 saat bekledım öyle ölçtu

işte kan da bakılıyomu o şekere bilmiyorum ben .şeker yükleme yapmıcam ama kan ver dedi.

yok ozamn yemeye başlamamıştım patatesleri 1 yumurta az peynır yemiştim ve açtımm yanii,,açmısın dıye sordu zaten..bıde beklemıştşk ordaa 5 saat geçmişti yanı üstünden

he ışte onu dıcektım bızım dr geceden dıyo aclık 5 saat yetersız dıo 8 saat olmalıymış en az
amannn bunların da zaten hepsı ayrı telden calıyo

işte kan da bakılıyomu o şekere bilmiyorum ben .şeker yükleme yapmıcam ama kan ver dedi.

ay ınan bende bılmıyorum cnm benım aam vardır bıldıgı pekala sen sorunca bu ne tahlılı dıye ne dedı ay nılufer kız ben catlardım he 1 ay sonraya hemncık ısterım telde ögrenmek

Kızlar varya, size çaktırmıyroum ama, akşamdan beri bende bir mide yanması varki, sormayın hee. Zor duruyorum burada..
BU naısl birşeydir yaa.. Yandı boğazım, parçalandı.. Bazen tutuyor böyle.. Gaviskonda içtim halbuki..

Birde benim velet hiç oturtmuyor artık beni.. O kadar tekemliyor ki, tamda kaburgamı.. Ayaklarımıdır, dizleri midir
tam midemde hissediorum sert sert.. O kadar sert ki karnımda.. Taş gibi.. Zor hareket ediyorum ben.. Acı veriyor bana.. Ve hemen hemen hep böyle.. Sizinde böylemi kızlar ya..

Birde karnım kocaman benim.. 5. aydan sonra çok büyüdü karnım.. Oğlumda ad böyleydi, ikiz karnı gibi karnım vardı.. Bunda da aynı.. Ayına göre çok büyük karnım.. Geçen bayramda kv. ye gelenler kaç aylık diye soruyorlardı bana hep.. bende kaç aylık gibi duruyor diye soruyrdum.. 7 den aşağı diyen olmuyordu.. Sizin nasıl karnınız.. Büyük mü? Benimki ırsi galiba.. Eğer Furkan'ıma benzerse, 1 ay sonra ben artık işlerimi yapamaz hale gelirim.. O kadar büyüyor ve geriliyor karnım..

ay ınan bende bılmıyorum cnm benım aam vardır bıldıgı pekala sen sorunca bu ne tahlılı dıye ne dedı ay nılufer kız ben catlardım he 1 ay sonraya hemncık ısterım telde ögrenmek

sormadım ne tahlili dıye ama ben şeker le alakalı dıye düşündüm ondan sonra dedi çünkü şeker yuklemye gerek yok tekrar kanda bakalım dedi.

cnm benımde haftada 2 kere faln oluyo ben yarendede kullanmıştım rennıe cıgneme tablet kullan ıann cok rahatlıcaksın gunde 3 kereye kadar kullanabvılıyosun
cnm benımde canımı yakıyo bazedn ufaklık bugunlerde canımı yakıyo bazende yaramazım benım kafa ustu pozısyonda cnm ya bızzımkıler onun etkısı olmalı benımde göbuş oldu kocaman ama heryerden aldım ben canım komplle yanı

ay o mide yanmas çok fenaaa,,bi ara geceleri uyku uyuyamıyordumm gece uyanıp geziniyodum yatakda yatamıyodum,,ay çok fena..bu ara yok allahtan aman olmasınnnnnn..
benımde karnım ayıma göre bıraz fazla buyuk ebe ikizmi çok buyuk demişti çok hareketlı maşşalh bazen canımı yakıyo..kafa aşağıdaymış ya baskı yapıyo kasıklara bazen oralarımda agrıyo

Son düzenleme:

Yok yok songül, dediğim başka.. Karnım hep taş gibi ve durduk yerde bile acı veriyor.. Olmuyromu sizin öyle..
Ara sıra bebek sivrilirde kasılır ya karın.. Benim hep öyle işte.. Doktora sormadımda, neden sormadıysam..
Normal değil bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…