oh ıyı yapmıssın tatlım benım
benım ablamnda ılkı yuksek ıkıncısı normal cıktı
sende geceden ac gıtmıştın cnm dımı şeker yuklemerıne
acab dıyoorum nıluferın aclık suresı daha kısa oldugundan yuksek cıkmış olabılımıkı belkıde yuksek degıl
kızz ben her sabah patates kızartıyom yaaabi ara canım deli gibi incir çekiyodu bir sürüü incir yedimm:18::18::18: ekmek az yerim zaten ben pilavda az ..yanı bunlarıda az da olsa yıyomm
Hergün müü.. Hemde kızartma, hemde patates.. Canım senin niye kilo aldığıun artaya çıktı..
Kız hergün yenirmi kızartma ..
oh ıyı yapmıssın tatlım benım
benım ablamnda ılkı yuksek ıkıncısı normal cıktı
sende geceden ac gıtmıştın cnm dımı şeker yuklemerıne
acab dıyoorum nıluferın aclık suresı daha kısa oldugundan yuksek cıkmış olabılımıkı belkıde yuksek degıl
benım annem falanda şeker hastası genetik olabılırmi?ama çok yuksek bulmadı zaten doktor,normalden bıraz yuksek dedi önemlı deil dedi,,şekeri kes dedi
bol buldum galiba patatesiya bu ara hergun kızartıyorum valla çeşit istiyorum ya kahvaltıda:)) yarından itibaren yok ceza bana
ohhh yedın o sabah pateteslerı cıktı tabı şeker
cnm sen kaç saat aclıkla yaptırmıştın belkıde dıyorum sabag guclu guxel kahvaltı yaptın ondan cıktı belkım okadar uksek olmucaktı
Tabiiki geceden aç gittim.. Ama labratuardaki dr. dedi ki baana; bu şekeri yüklüyoruz ya, eğer insanın vücudunda şekeri kullanmada bir bozukluk varsa, mutlaka çıkar.. Neticede şeker yükledik dedi.. Zaten ilk 50 lik yüklemede aç gitmek şartı yokmuş.. Bunuda bana iş bittikten sonra söyledi dr.
cnm gercekten pek bılgım yok genelde genetık dıye bılıyorum ama
tabıkı drun daha ıyı bılır zaten saba sormuştur ailede şeker varmı dıye ona göre degerlendırıyolar
ama ben ablamdan ve kasım topiğinden bıldıgım kadarıyla 140 ustune 2.yukleme yaptılar ama dr unun varıdr bıldıgı cnm benım
yok ozamn yemeye başlamamıştım patatesleri1 yumurta az peynır yemiştim ve açtımm yanii,,açmısın dıye sordu zaten..bıde beklemıştşk ordaa 5 saat geçmişti yanı üstünden
Ya yararlı birşeyde değil sonuçta.. Kızartma yani.. Boşver bencede.. Arada sırada yap bari..
he ışte onu dıcektım bızım dr geceden dıyo aclık 5 saat yetersız dıo 8 saat olmalıymış en az
amannn bunların da zaten hepsı ayrı telden calıyo
işte kan da bakılıyomu o şekere bilmiyorum ben .şeker yükleme yapmıcam ama kan ver dedi.
benımkıde oo yeter dedi yapalım dedi
ay ınan bende bılmıyorum cnm benım aam vardır bıldıgı pekala sen sorunca bu ne tahlılı dıye ne dedı ay nılufer kız ben catlardım he 1 ay sonraya hemncık ısterım telde ögrenmek
Kızlar varya, size çaktırmıyroum ama, akşamdan beri bende bir mide yanması varki, sormayın hee. Zor duruyorum burada..
BU naısl birşeydir yaa.. Yandı boğazım, parçalandı.. Bazen tutuyor böyle.. Gaviskonda içtim halbuki..
Birde benim velet hiç oturtmuyor artık beni.. O kadar tekemliyor ki, tamda kaburgamı.. Ayaklarımıdır, dizleri midir
tam midemde hissediorum sert sert.. O kadar sert ki karnımda.. Taş gibi.. Zor hareket ediyorum ben.. Acı veriyor bana.. Ve hemen hemen hep böyle.. Sizinde böylemi kızlar ya..
Birde karnım kocaman benim.. 5. aydan sonra çok büyüdü karnım.. Oğlumda ad böyleydi, ikiz karnı gibi karnım vardı.. Bunda da aynı.. Ayına göre çok büyük karnım.. Geçen bayramda kv. ye gelenler kaç aylık diye soruyorlardı bana hep.. bende kaç aylık gibi duruyor diye soruyrdum.. 7 den aşağı diyen olmuyordu.. Sizin nasıl karnınız.. Büyük mü? Benimki ırsi galiba.. Eğer Furkan'ıma benzerse, 1 ay sonra ben artık işlerimi yapamaz hale gelirim.. O kadar büyüyor ve geriliyor karnım..
Kızlar varya, size çaktırmıyroum ama, akşamdan beri bende bir mide yanması varki, sormayın hee. Zor duruyorum burada..
BU naısl birşeydir yaa.. Yandı boğazım, parçalandı.. Bazen tutuyor böyle.. Gaviskonda içtim halbuki..
Birde benim velet hiç oturtmuyor artık beni.. O kadar tekemliyor ki, tamda kaburgamı.. Ayaklarımıdır, dizleri midir
tam midemde hissediorum sert sert.. O kadar sert ki karnımda.. Taş gibi.. Zor hareket ediyorum ben.. Acı veriyor bana.. Ve hemen hemen hep böyle.. Sizinde böylemi kızlar ya..
Birde karnım kocaman benim.. 5. aydan sonra çok büyüdü karnım.. Oğlumda ad böyleydi, ikiz karnı gibi karnım vardı.. Bunda da aynı.. Ayına göre çok büyük karnım.. Geçen bayramda kv. ye gelenler kaç aylık diye soruyorlardı bana hep.. bende kaç aylık gibi duruyor diye soruyrdum.. 7 den aşağı diyen olmuyordu.. Sizin nasıl karnınız.. Büyük mü? Benimki ırsi galiba.. Eğer Furkan'ıma benzerse, 1 ay sonra ben artık işlerimi yapamaz hale gelirim.. O kadar büyüyor ve geriliyor karnım..
sormadım ne tahlili dıye ama ben şeker le alakalı dıye düşündüm ondan sonra dedi çünkü şeker yuklemye gerek yok tekrar kanda bakalım dedi.
cnm benımde haftada 2 kere faln oluyo ben yarendede kullanmıştım rennıe cıgneme tablet kullan ıann cok rahatlıcaksın gunde 3 kereye kadar kullanabvılıyosun
cnm benımde canımı yakıyo bazedn ufaklık bugunlerde canımı yakıyo bazende yaramazım benım kafa ustu pozısyonda cnm ya bızzımkıler onun etkısı olmalı benımde göbuş oldu kocaman ama heryerden aldım ben canım komplle yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?