Bak hala devam ediyor.. Kız sus.. Ayy canım sütte çekti yaa.. Evde sütte yok.. Bu gün sütçüm geleckti gelmedi.. Bak gördünmü bana yaptığını.. Kırk yılın bir başı canım süt istedi, evde süt yok...
ayy dur tartılıyım 2 dkk
ay sut ıcınce benımde ıcım bayıldı sankı he cnm kaç kg oldu enın benım 15.5
74,9 olmuşummayy 80 kıloyu geçmiyim yeter yaa off..
6-7 kılo almışım bende...kaç kılosun sen??
Ayy songül, 15,5 kilo mu aldın???Anaaaa..... Kız ben bu ay 100 gr. vermişim biliyor musun?
Kendim evde tartılıyordum, hiç kilo almadığımı farketmiştim.. O yüzden bebeğin kilosunu da merak etmiştim işte..
Ya bebekte almadıysa diye.. Ama şükür bebek iyi almış, ben vermişim.. Dr. yağlarından ve depolarından yemiş hep dedi..
Bu kadar halsizlik boşuna değilmiş yani komşum.. Diyorum elim kolum kalkmıyor, sürekli bayılacak gibiyim..
Ben şekerde var diye diyet yapmıştım birde. Bebek daha iyi beslenmiş valla diyetle hee..
Bu arada bende normal kilomdan 1 kg vermiş oldum sanırım.. Ay hiç anlamadım bu işi ben...
ooosupersın kuşum ya ben 57 ıle başladım 72.5 tum gcen hafta ne gerek varsa
Ayy songül, 15,5 kilo mu aldın???Anaaaa..... Kız ben bu ay 100 gr. vermişim biliyor musun?
Kendim evde tartılıyordum, hiç kilo almadığımı farketmiştim.. O yüzden bebeğin kilosunu da merak etmiştim işte..
Ya bebekte almadıysa diye.. Ama şükür bebek iyi almış, ben vermişim.. Dr. yağlarından ve depolarından yemiş hep dedi..
Bu kadar halsizlik boşuna değilmiş yani komşum.. Diyorum elim kolum kalkmıyor, sürekli bayılacak gibiyim..
Ben şekerde var diye diyet yapmıştım birde. Bebek daha iyi beslenmiş valla diyetle hee..
Bu arada bende normal kilomdan 1 kg vermiş oldum sanırım.. Ay hiç anlamadım bu işi ben...
inşallah veririm doğummdan sonra ya
nasıl yanı hamıle kalmadan öncekı kg den demı aşağı ındın aa ınanmıyorum sana cnm maşalla bebış ıyı ya guzel kg alıyo ya önelı olan o bız ana oğul bırlıkte aldık başımzı gıdıyoz demek cnm ondan sen halsızsın zaten öel oluruşbebek ıhtıyacını alırmış valla araızda en normal erva sen de hıc yok bende cok erva tam kıvaında
kaç kılosun sen nil..kaç kılo aldın şimdiye kadar
kız nerem normall:) kılolu hamile kalmasaydım ve bu şekılde kılo alsaydım iiydide zaten kıloluydum iice tombik oldum.80 kıloyu beklıyodum zaten de inş.onu geçmem..benım doğumdan sonrada gıtmıyoo yanı ervada gitmemişti,,,ama onda yiyip içip yatmıştım yaa bakanım vardıbunda yalnız olcam ervada olcak bıde üstüne hareketlı olunca gıderlr inşallahh
nasıl yanı hamıle kalmadan öncekı kg den demı aşağı ındın aa ınanmıyorum sana cnm maşalla bebış ıyı ya guzel kg alıyo ya önelı olan o bız ana oğul bırlıkte aldık başımzı gıdıyoz demek cnm ondan sen halsızsın zaten öel oluruşbebek ıhtıyacını alırmış valla araızda en normal erva sen de hıc yok bende cok erva tam kıvaında
Ben şu an 68 im canım.. Şimidye kadar 5 kg. aldım..
nılll oğlunda kaç kg aldı sen
Ben şu an 68 im canım.. Şimidye kadar 5 kg. aldım..
Oğlumda 12 kg. almıştım.. Ama doğumda fazla kan kaybından falan hepsi gitmişti, nasıl gittiyse..
1-2 kg kalmıştı bende...
cnm bıde benım gıbı hızlı alsaydın ne olcaktı puff
ama benımtek şansım 57 ıle kaldım bıde 1.70 gercekten aldıgım kg okadar göstermıyo heryerden orantılı alıyorum
hee ben verdın sandım cnm 5 kg cok ıyı maşalla canım benım aramızda az fark kalmış hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?