Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kizlar bugun doktora gittim.bu ay kist var bende 20 gun ilac kullancam..sali rahim filmim cekilcek.gerginim...rahim filmi cektirenler tecrubelerini yazarsa cok sevinirim.
kuzum hiç gerginlik yapılcak bişiy yok ben 3 gün uykusuz kalmıştım boşu boşuna kasmışım .....benim anestezili olmuştu gerçi ama gerginlik zirvedeydi yani.... çok araştırdım ben abartanlar çok fazla ama hiç bişiy hissetmediklerini söyleyenlerde war.... eğer tüpler tıkalı falan olursa açıldını hissediyomuşsun öyle diyolar.... eğer cesaretin yoksa anestezili iste boşuna gerilme... ama ben anesteziyi boşu boşuna almışım işlem 2 dk bile sürmüyo o yüzden gerek yok sanki dr iyice konuş cesaretin yoksa anestezi iste hayırlısı olsun hakkında aklına takılan başka bişiy olursa sorarsın yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince ........

oo kuzucugum benım hadı gecmış olsun 1 ekım bıze bayram olsun
cnm benım ya cokta zor degıl anlattıgına göre cnm ya ben ılk senden duydum aşılama sonrası o gunılışkı yı
acaba nedenkı ıcerı destekmı gönderılıyokı

Neyse ben kaçtım..

nil imm yaaaaa........okudum diğer topikte yazdıklarını,,niye bukadar zorluyolar kii ben anlamadım yahuu..tamam artık yasak ama yinede isteyınce yapıyolar sezeryan ya.benımde zor oldu ilki biliyosun! bende basur dan korkuyom doğum sonrası çok kötü oluyor.doktor istersen yıne yaparız sezeryan ama normal de doğurabilirsin dedi onlara ilaç veriirz bişey yaparız dedı içimi çok rahatlattı. seni niye bukadar zora sokuyolar anlamadım hiç
arkadaşım doğurdu 2 gün önce onunda doktoru illa normal diyomuş çok korkuyodu kız..neyse suyu geldi falan doğuramamış sonra sezeryana almışlar..sennde öyle olur belkı duruma göremi alıcaklar sezeryana anlamadımkii ben..ama bu da can ya seninki sağlık problemin yüzünden sebebin var,,ayy çok sinir oldum doktoruna

burada kesmek ıcın can atıyolar ordakı duruma bak ne şans

iiym.bugun çarşıya çıktım yoruldum birazz..ana kucakları çokpahalı geldı ya 130 ,140 150 değişiyo fiyatlarr senınkı nekadardı

cnm bence acele etme almak ıcın ben civilden 70 yada 74 tl ye aldım hem özellıklerıde otoya da bağlanabılıyo
eee başka neler baktın

cnm bence acele etme almak ıcın ben civilden 70 yada 74 tl ye aldım hem özellıklerıde otoya da bağlanabılıyo
eee başka neler baktın

burdada var civil orayamı baksam acaba? bide bi yer vardı orda ben sormuştum 70 civarı hatırlıyorum..ama bugun oraya gidemedim orayada tekrardan bakarım.kışlıklarda çıkmış şükürr:) herşeye baktım :) çok hoş şeyler var,erkek kıyafetlerinede bakmaya alıştım:))

haha senınde gözler kayıyomı kız kıyafetlerıne cnm elınde olmadan yaren hemen uyarıyo annekardeşım erkek olcak dıyo
bak cnm cıvıle baby go benımkı hanı tasarımda guzel 44 e de vardı ama bebk ıcınden ucacak gıbıydı sevmedım hıc bak cıvıl net magazayda bak bazı şeylerı kafada belırle cnm belkı ordanda alacagın şeyler oluyo oda her ımkanı sağlıyo taksıt yapıyo peşinde ındırım yapıyo

evt ya kız kıyafetleri daha çok dikkat çekiyo tabi:))
baktım internetten şimdii 78 diyoo..çarşı tarafında bulamassam oraya giderim artık..

evt ya kız kıyafetleri daha çok dikkat çekiyo tabi:))
baktım internetten şimdii 78 diyoo..çarşı tarafında bulamassam oraya giderim artık..

cnm bende baktıgıda öyleydı nedense magazda daha uygun buyuk ıhtımal 70 e eLDIM tum urunler nettte daha pahalı kargoudamı koyuyolar ne

selam canlarımm bugün 25.günüm dayanamadım test yaptım yine...2. cizgi silikte olsa çift çizgi çıktı...az önce lavoboya gittim kahverengi lekelenme oldu yerleşmemidir acaba...yarın tekrar yapıcam dua edin bana RABBİM bu ay meleğimi göndermiş olsun...bata 2-3 gün var..gelmesin kırmızılar..

Son düzenleme:

canim INSALLAH hamilesindir dualarim seninle bu sefer INSALLAH annesine sikica tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…