kuzum hiç gerginlik yapılcak bişiy yok ben 3 gün uykusuz kalmıştım boşu boşuna kasmışım .....benim anestezili olmuştu gerçi ama gerginlik zirvedeydi yani.... çok araştırdım ben abartanlar çok fazla ama hiç bişiy hissetmediklerini söyleyenlerde war.... eğer tüpler tıkalı falan olursa açıldını hissediyomuşsun öyle diyolar.... eğer cesaretin yoksa anestezili iste boşuna gerilme... ama ben anesteziyi boşu boşuna almışım işlem 2 dk bile sürmüyo o yüzden gerek yok sanki dr iyice konuş cesaretin yoksa anestezi iste hayırlısı olsun hakkında aklına takılan başka bişiy olursa sorarsın yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince ........Kizlar bugun doktora gittim.bu ay kist var bende 20 gun ilac kullancam..sali rahim filmim cekilcek.gerginim...rahim filmi cektirenler tecrubelerini yazarsa cok sevinirim.
kuzular ben geldim ama erken geldim galiba.... Henüz teşrif etmemiş kimseeeşükürler olsun atlattık hayırlısıyla bugünü yoruldum ama olsun.... Aşılamam yapıldı sonuç için 1 ekim i beklicez nasıl geçcek bilmiyorum ama beklicez artık....kafamda büyüttüğüm gibide zor falan olmadı eşim tahlil verdi yıkandı spermler sonra alıp kendi doktorumuzua geldik yattım önce rahim temizlendi akıntı falan kalmadı daha sonra ince bişiyle içeri enjekte ettiler hissetmedim bile... Sonra dr hadi hayırlısı umuarım güzel hbr alırız dedi :):):):):):) bende bol bol dua ettim inş kabul olurr .... Yarım saat dinlendim ... Bu gece ve yarın kesin ilişki dedi dr ben yasaklar diye düşünüyodum ama olmadı neyseki... Gerçi kasıklarım da ağrı var nasıl olcak bilmiyom ama öyle yani kuzular kasık ağrımdan başka bi şikayetim yok şükür tabi korkumu , endişelerimi ve sabırsızlığımı saymazsakkk akşam eğer fazla ağrım olmassa yine bakarım olmadı yarın inşşşş özledim sizlerii muhabbetinizi hepinize ayrı ayrı dua ettim bugün hamile olanlarada bekleyenlerede inş kabul eder rabbim öylede güzel bi güne denk geldiki şükürler olsun cuma günü rabbim yar ve yardımcımız olsun inşş.....
nillll napıyosunnnnn
erva sen nerelerdesın eşin gececıydı
nillll napıyosunnnnn
erva sen nerelerdesın eşin gececıydı
o dündü :))) bittiii
Neyse ben kaçtım..
nil imm yaaaaa........okudum diğer topikte yazdıklarını,,niye bukadar zorluyolar kii ben anlamadım yahuu..tamam artık yasak ama yinede isteyınce yapıyolar sezeryan ya.benımde zor oldu ilki biliyosun! bende basur dan korkuyom doğum sonrası çok kötü oluyor.doktor istersen yıne yaparız sezeryan ama normal de doğurabilirsin dedi onlara ilaç veriirz bişey yaparız dedı içimi çok rahatlattı. seni niye bukadar zora sokuyolar anlamadım hiç
arkadaşım doğurdu 2 gün önce onunda doktoru illa normal diyomuş çok korkuyodu kız..neyse suyu geldi falan doğuramamış sonra sezeryana almışlar..sennde öyle olur belkı duruma göremi alıcaklar sezeryana anlamadımkii ben..ama bu da can ya seninki sağlık problemin yüzünden sebebin var,,ayy çok sinir oldum doktoruna
aaa ne kadar da cabuk bıttı cnm ya ee napıyon akşamdan berıdr
burada kesmek ıcın can atıyolar ordakı duruma bak ne şans
iiym.bugun çarşıya çıktım yoruldum birazz..ana kucakları çokpahalı geldı ya 130 ,140 150değişiyo fiyatlarr senınkı nekadardı
cnm bence acele etme almak ıcın ben civilden 70 yada 74 tl ye aldım hem özellıklerıde otoya da bağlanabılıyo
eee başka neler baktın
burdada var civil orayamı baksam acaba? bide bi yer vardı orda ben sormuştum 70 civarı hatırlıyorum..ama bugun oraya gidemedim orayada tekrardan bakarım.kışlıklarda çıkmış şükürr:) herşeye baktım :) çok hoş şeyler var,erkek kıyafetlerinede bakmaya alıştım:))
haha senınde gözler kayıyomı kız kıyafetlerıne cnm elınde olmadan yaren hemen uyarıyo annekardeşım erkek olcak dıyo
bak cnm cıvıle baby go benımkı hanı tasarımda guzel 44 e de vardı ama bebk ıcınden ucacak gıbıydı sevmedım hıc bak cıvıl net magazayda bak bazı şeylerı kafada belırle cnm belkı ordanda alacagın şeyler oluyo oda her ımkanı sağlıyo taksıt yapıyo peşinde ındırım yapıyo
evt ya kız kıyafetleri daha çok dikkat çekiyo tabi:))
baktım internetten şimdii 78 diyoo..çarşı tarafında bulamassam oraya giderim artık..
iiym.bugun çarşıya çıktım yoruldum birazz..ana kucakları çokpahalı geldı ya 130 ,140 150değişiyo fiyatlarr senınkı nekadardı
selam canlarımm bugün 25.günüm dayanamadım test yaptım yine...2. cizgi silikte olsa çift çizgi çıktı...az önce lavoboya gittim kahverengi lekelenme oldu yerleşmemidir acaba...yarın tekrar yapıcam dua edin bana RABBİM bu ay meleğimi göndermiş olsun...bata 2-3 gün var..gelmesin kırmızılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?