canım test yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin RABBİM MELEĞİMİ BAĞIŞLASIN sıkı tutunsun meleğim bana...
iyi tatlm şen naslsn utu yapıyorum bı gule bakm dedm cokmutlu oldum
slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok ozledım hepınızı
gull canım tebrık ederım ınsaallah tutunur bebegın sana
şeydacım cAnım ben dun adet oldum kuzum yaa yıne sat 14 eylul bat 14 ekım ınsaallah ekımde hamıle kalırım 24 ekımde evlılık yıldonomumuz allahın ıznıyle 2.yılımızı dolduruyoruz ınsaallah esıme guzel bı yıldonumu hedıyesını bebek haberıyle verırım
güllllllllllll cnm benım ınankı cok sevıdnım tatlım ya
ay ılacını kullan mutlaka dıkkatte et kndıne ay ıyıkı gıtmışsın gayet guzel degerınde
ınşala önce kese ora kalp atışı en sonda kucagında sağlıcKLA görursun bebeışını
slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok ozledım hepınızı
şeydacım cAnım ben dun adet oldum kuzum yaa yıne sat 14 eylul bat 14 ekım ınsaallah ekımde hamıle kalırım 24 ekımde evlılık yıldonomumuz allahın ıznıyle 2.yılımızı dolduruyoruz ınsaallah esıme guzel bı yıldonumu hedıyesını bebek haberıyle verırım
CANLARIM benimm hepinizi çok seviyorum sizlerle bilgileri paylaşarak bu yola başladım devam ediyorum RABBİM İNŞALLAH hepimizin kalbine göre verir haftaya pazartesi kese görcez kısmetse lekelenmem devam edio kahverengi ama az az gelio progestan a başladım ALLAHım bağışlarsa yiyecek ekmeği varsa kucağımzada alırız İNŞALLAH dualrınızı eksik etmeyin benim dualrım sizlerle..LAMİŞİMMMMMMMMMM çok sevindimm ALLAHIM hayrlısıyla nasip eder insALLAH canımm benimm güsel haberlerini almayı çok istiyorum canımm benim hakkında hayırlısı olsunn canımm
GÜLL bebegin tutunur sana ,insALLAH ÇOK SEVİNDİMM artıkkk o kadar az kişiyiz kii hamiş olmayann insallah 2012 bitmeden hepimizz hamişş kalırızzz
AMin canım çok sağol İNŞALLAH hamişsindir..kızlar nasılsınız gelıyorum kımse yok zaten uzun zamanda gıremedım kafam okulla mesgul o yuzden cok yogun gecıyo bu ay kızımı dusunmekden adet gunumu bıle unutmusum henuz olmadım am gecen ayda 5 gun gecmısdı o yuzden 23 ne kadar beklıcem hakkımızda hayırlısı olsun
gulcum senın adına cok sevındım allah hayırlısını versın ınsallah darısı ısteyen herkezın basına olsun
cnm hayırlı olsun yeni döngün...ilk önce sana hediye olsun sonra eşine hediye olsun inşllhhhslm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok ozledım hepınızı
ztn gtmek ve gtmemekte karrsızdın cnm ..ii oldu bak..hayırlısı olsun cnm benmmmm...buu aradaa benim eşim sigortası yatmadıgı için ben asılama için gidemiyorum doktoraaaa
grip oldum anasaglıgı ilaç yazdı eczaneden alamadım bi baktım kii eşim sigortası 3 aydır yatmamıss
konustuu gerci yatırdık deemişler ana 1 ay geçmesi gerekiyormusonun için sanırım kasıma kaldıı
benim asılamaaa isiiii belki bunda da bi hayır vardır bilemiyorummm yasayıppp görecemmmm
ALLAHIN izniyleee
CANLARIM benimm hepinizi çok seviyorum sizlerle bilgileri paylaşarak bu yola başladım devam ediyorum RABBİM İNŞALLAH hepimizin kalbine göre verir haftaya pazartesi kese görcez kısmetse lekelenmem devam edio kahverengi ama az az gelio progestan a başladım ALLAHım bağışlarsa yiyecek ekmeği varsa kucağımzada alırız İNŞALLAH dualrınızı eksik etmeyin benim dualrım sizlerle..
selam kızlar nasılsınız bakımmm...ben sılınmısım lısteden ama olsunn gelıorum arada nadırde olsa gıremıorum cunkı yıgenıme bakıorum sımdılık..cok ozledım sohbetlerımızı...ben gayet ıyıyımm gecen ay 2 kez adet gordum ama sımdı sanırım ayın 25 ınde olucam allahın ıznıyle 7 ekımde de esım gelıck yanıma calısmalara devam anlıcanız:)) bebegım sımdı benımle olsaydı bende bu ay sonu cınsıyetını ogrenıcektım ama nasıp deılmıs artık ne yapalımm umudumuzu yıtırmeyıp onumuzdekı maclara devam edıoruzz:))) sızlerı unuttugumu sanmayın olurmu akllımdasınız ama soledım ömerımız cok yaramaz canavar gıbı durmak bılmıo e halıyle yoruluorum bende
solım dedımm sonra bırden cekıp gıttı demeyınnn:)))) sızlerı sevıorum arada yıne ugrarımm kendınze ıyı bakın canlarımm optmm hepınızı.. buarada allahım herkeze annelık duygusunu yasatsınn herkezı evlat sahıbı yapar ınsallahh..dualarımdasınızz ıyı geclerr..
selam tel.den grıyorum msjkarınızı goremıyorumama haber verıym dıe gırdım memleketteyım sabah azkananamoldu dr gıttım degerıme bakıldı 380 ıgmnne verdı 6gun arayla vuruncam cokbsukur ıyım dmdı fua edın öpuyorum sızı
Bugun rahim filmim cekilcek kizlar.cok tirsiyorum ama yaptirmam gerek..ins sonuclar temiz cikar
Bugun rahim filmim cekilcek kizlar.cok tirsiyorum ama yaptirmam gerek..ins sonuclar temiz cikar
kızlar benım kırmızılar gelmedı ve dayanamayıp kan tahlılı verdım saat 3de alıcam bana dua edın lutfen ama ıcımde hıc umutyok hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?