Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım test yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin RABBİM MELEĞİMİ BAĞIŞLASIN sıkı tutunsun meleğim bana...

güllllllllllll cnm benım ınankı cok sevıdnım tatlım ya
ay ılacını kullan mutlaka dıkkatte et kndıne ay ıyıkı gıtmışsın gayet guzel degerınde
ınşala önce kese ora kalp atışı en sonda kucagında sağlıcKLA görursun bebeışını

slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok ozledım hepınızı
gull canım tebrık ederım ınsaallah tutunur bebegın sana
şeydacım cAnım ben dun adet oldum kuzum yaa yıne sat 14 eylul bat 14 ekım ınsaallah ekımde hamıle kalırım 24 ekımde evlılık yıldonomumuz allahın ıznıyle 2.yılımızı dolduruyoruz ınsaallah esıme guzel bı yıldonumu hedıyesını bebek haberıyle verırım

Aslm canim hosgeldin
bende seni cok özledim
yeni döngün hayirli olsun Insallah evlilik yildönümü hediyenizi ekimde alirsiniz canim. Güzel Paketlenmis icinde positif testlerile yok yoook kan tahlil sonuc kagidi icinde verirsin esine

LAMİŞİMMMMMMMMMM çok sevindimm ALLAHIM hayrlısıyla nasip eder insALLAH canımm benimm güsel haberlerini almayı çok istiyorum canımm benim hakkında hayırlısı olsunn canımm

GÜLL bebegin tutunur sana ,insALLAH ÇOK SEVİNDİMM artıkkk o kadar az kişiyiz kii hamiş olmayann insallah 2012 bitmeden hepimizz hamişş kalırızzz

buu aradaa benim eşim sigortası yatmadıgı için ben asılama için gidemiyorum doktoraaaa
grip oldum anasaglıgı ilaç yazdı eczaneden alamadım bi baktım kii eşim sigortası 3 aydır yatmamıss
konustuu gerci yatırdık deemişler ana 1 ay geçmesi gerekiyormusonun için sanırım kasıma kaldıı
benim asılamaaa isiiii belki bunda da bi hayır vardır bilemiyorummm yasayıppp görecemmmm
ALLAHIN izniyleee

CANLARIM benimm hepinizi çok seviyorum sizlerle bilgileri paylaşarak bu yola başladım devam ediyorum RABBİM İNŞALLAH hepimizin kalbine göre verir haftaya pazartesi kese görcez kısmetse lekelenmem devam edio kahverengi ama az az gelio progestan a başladım ALLAHım bağışlarsa yiyecek ekmeği varsa kucağımzada alırız İNŞALLAH dualrınızı eksik etmeyin benim dualrım sizlerle..

kızlar nasılsınız gelıyorum kımse yok zaten uzun zamanda gıremedım kafam okulla mesgul o yuzden cok yogun gecıyo bu ay kızımı dusunmekden adet gunumu bıle unutmusum henuz olmadım am gecen ayda 5 gun gecmısdı o yuzden 23 ne kadar beklıcem hakkımızda hayırlısı olsun
gulcum senın adına cok sevındım allah hayırlısını versın ınsallah darısı ısteyen herkezın basına olsun

AMin canım çok sağol İNŞALLAH hamişsindir..

canlarım sıcaklardan memlekete kaçmıştım o nedenle uzun zamandır gelemedim ama hepinizi çok özledim
Gül hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip eder inş. ilacını iç yat dinlen

cnm hayırlı olsun yeni döngün...ilk önce sana hediye olsun sonra eşine hediye olsun inşllhhh
ztn gtmek ve gtmemekte karrsızdın cnm ..ii oldu bak..hayırlısı olsun cnm benmmmm...

cnmminşllhh kananmn durur vedeğerin yükselir cnm benim..keseinide kalp atışında kucnda da gorrsün cnm inşllhh..HADİ hayırlısı olsunn

cnm seni listeden çıkrmadım bilgilerini yeniledim zmn otmatkman düzelcek o...ne zmn adet olursun b,ilemdim için yazmadım...sen adet oldunda satını batını yaz düzenlerim..
bu arada artık düşünme söle böle olcktı diye..bende çok düşündüm inn hiç bir yararı olmuyo..al bende diyim benimde olsaydı şmdi doğmuş hatta 2.5 aylı olcktı..o yzüden hiç düşünme sen sağlıklı ol yiterrr

selam tel.den grıyorum msjkarınızı goremıyorumama haber verıym dıe gırdım memleketteyım sabah azkananamoldu dr gıttım degerıme bakıldı 380 ıgmnne verdı 6gun arayla vuruncam cokbsukur ıyım dmdı fua edın öpuyorum sızı

oh cnm maşalla degerın artmış herşey yolunda gözukuyı

Bugun rahim filmim cekilcek kizlar.cok tirsiyorum ama yaptirmam gerek..ins sonuclar temiz cikar

günaydın canım benım allah yardımcın olsun dualarım senınle içini ferah tut ama yalnız gitme yanında bırı olsun sonuçlarda temız cıkar inş. zaten tüp tıkalıysa bıle bu işlemle açılan cok sedefcım

kızlar benım kırmızılar gelmedı ve dayanamayıp kan tahlılı verdım saat 3de alıcam bana dua edın lutfen ama ıcımde hıc umutyok hayırlısı olsun inşallah

Bugun rahim filmim cekilcek kizlar.cok tirsiyorum ama yaptirmam gerek..ins sonuclar temiz cikar

korkma cok basit bi işlem anastezi ise tabi uyudum uyandım ben hiç birsey hissetmemiştimm
inşALLAH bi sorun çıkmaz canımm hayırlı haberlerinle gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…