Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canim INSALLAH hamilesindir dualarim seninle bu sefer INSALLAH annesine sikica tutunur
AMİN DİLBERİM İNŞALLAH .. az öncede abdest alıyodum lekelenme oldu..yerleşmemidir ilk defa kahverengi oldu..kırmızı gelir bende..ben şimdi namazımı kılamazmıyım ki..

AMİN DİLBERİM İNŞALLAH .. az öncede abdest alıyodum lekelenme oldu..yerleşmemidir ilk defa kahverengi oldu..kırmızı gelir bende..ben şimdi namazımı kılamazmıyım ki..

bitanem INSALLAH yerlesmedir, bence namaz kilmanda bi sakinca yok bol bol dua et dualar oku RABBIM kabul eylesin benim de dualarin seninle

bitanem INSALLAH yerlesmedir, bence namaz kilmanda bi sakinca yok bol bol dua et dualar oku RABBIM kabul eylesin benim de dualarin seninle
sağol dilberim benim AMİN İNŞALLAH..tekrar abdest aldım namazımı kılcam..dua edicem bolbol..seninde tesbihini çektim tatlım..dualerimdasınız..

cnm benım ya okudum ve cok heyecanlandım bata 3 gun kal sılık cızgı cok normal yarında kanda baktır derım
cnm lekelenme kırmızı taze kan olmadıktan sonra hıc takma kehverengı yerleşme lekelenmesı olabılır
yarında guzel haberleı ver ınşalla bıze dularım sneınle

ayyy canım benim iyiki geldin deli olcam ya yok kırmızı diil sabah kahve 2-3 damla gelmişti..durdu..şimdi yine gelio ara ara kahverengi..kaç gün sürer ne kadar sürer bilemiorum..

ayyy canım benim iyiki geldin deli olcam ya yok kırmızı diil sabah kahve 2-3 damla gelmişti..durdu..şimdi yine gelio ara ara kahverengi..kaç gün sürer ne kadar sürer bilemiorum..

cnm bıkaç gun suren duydu hatta onun adet oldugunu sanan bıle duydum yanı eger böyle adet gıbı kırmızı yoğun olmazsa korkma zaten yerleşmeyede adete 2 3 gun kala oldugunu söyluyolar
baktırcakmısın cnm kanda

canım kanda baktırıymmı bende şaşırdım.. gecen ayda baktırdım hastalandım.. kararsız kaldım günümümü beklesem..baktırsamda yarın pazar kime göstercem.. pzr akşam memelekete gidiyorum hemen giderim orda hem muayene olurum hem tahlil yaptırım diede düşünüorum pzrtesi günü adet günüm zaten..sence napsam..bilemedim..

cnm ben nedense hep hep yarın pazartes dıy duşundum
bence pazartesı kanda baktır dıcem ama memlekete gıdıcem dıyosun uzakmı sıze cnm eger uzun yol ıse gıtmesen daha ıyı olur tam tutunma dönemı hanı memlekette gıtsende dr a kese ıcın erken

kastamonu canım ailemle gidicez eşim fln.. cumada döncez..bilmiorum ki sorun olurmu yol acaba..bide namaz kılcam ama lekelenme oluyo ara ara napsam ki...

kastamonu canım ailemle gidicez eşim fln.. cumada döncez..bilmiorum ki sorun olurmu yol acaba..bide namaz kılcam ama lekelenme oluyo ara ara napsam ki...

cnm kaç saatlık yol acaba
cnm normalde özur olarak gecıyo ama bun bılemedım adetsonu olsa kılınıyoda bunda bılgım yok

6 saat fln sürüyo cnm

cnm bılemeedım şimdi aslında bı dr adanışıp cıkman daha ıyı olur
ya bıde olur Alla muhafaza bışey kendını suclarsın haftasonuna gelmesı ıyı olmadı sankı dımı
gıdebılecegın danışabılecın bı kadın doğum uzmanı varmı cnm bu saatte yada kanda baktırabılecgıız yer

6 saat fln sürüyo cnm

cnm bılemeedım şimdi aslında bı dr adanışıp cıkman daha ıyı olur
ya bıde olur Alla muhafaza bışey kendını suclarsın haftasonuna gelmesı ıyı olmadı sankı dımı
gıdebılecegın danışabılecın bı kadın doğum uzmanı varmı cnm bu saatte yada kanda baktırabılecgıız yer

Op. Dr. Hüseyin Mutlu şöyle diyor: “Hamilelik süresince özellikle ilk aylardan itibaren seyahat yapılabilir. En güvenli dönemler 18 ile 24 hamilelik haftalarıdır. İlk 3 ayda kanama gibi sorunların ve düşük olasılığının yüksek olması nedeniyle sakıncalar vardır. 36 hamilelik haftasından sonra ise birçok uçak şirketi hamilelerin uçakla seyahat etmesine izin vermez.”

canım tahlil yaptırmaya gidiom şimdi gelince yazarım..dua et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…