Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
songüüüllllllllll bende sana bakıyodummmmmmmmm..
ay bugun neler olduu,,acil doktor gittim bugunn..kaç gündür sulu akıntı oluyodu ebe su sızdırabilirsin dedi panik yaptım moralim çokk bozulduu
sonra dok.aradım,gel dedi,, neyse gittim önce doğumhanede baksınlar dedi,,indim vajınaya kağıt koydular kız su deil dedi,, aşırı akıntın var dedi..
sonra nstye bağladılar,,gayet güzel dedi,,sonrada doktor çağırdı ultrasona girdim,,suyu herşeyi normal dedi ..su olsaydı eksilme oluırdu herşeyi iidedi,,zetn su olsaydı salmazdım seni yatardın hastanede dedi,,
ayy neyseki iiyimiş problem yokk bebişimide görmüş oldum,sıpa yukarı dönmüş kafa yukardaydı bu sefer.. 1.600 gr olmuşş.. ilaç falan yazdı akıntı için,çok yorucu bi gündüü

Son düzenleme:

ay cnm benım ya ınan yuregım agzımda okudum bı an öyle korktumkı anlatamam neysekı sonu ıyı gelmış cnm ya cok gecmış olsun
acaba neden öle fazla akıntı oluyokı cnm
ay bebişin cok buyumuş annesı aras gıbı dmeek her gıdşte mod değiştirıyo
ay bende korkuyorum bı an a nıden su gelme vb seyler yaşamak cn ya

cnm benım ya başlamak karar vermek bıle buyuk bı aşama ınşalla bebışınız sıze 2 ay sonra merhaba der

bende çok korktum bişy olcak diye erken doğum falann..daha küçük yani,,neyseki bişey yokmuş..ervada çok fazla su gelmişti,,onu anlamamak imkansızdı zaten ama..damla damla gelen de oluyomuş,,sürekli çamaşırım ıslanıyodu,,su gibi..aman neyseki deilmiş gittimde içim rahatladı.bebeğide görmüş oldum:) büyümüş kuzucuk..antibiyotik ve fitil verdi işte..zaten ayın 4 ünde randevu gene.

cnm ben hıc bılmıyoru su gelme olayını falan ama ddıgın gıbı azar azardaa gelirmış hay Allah ama tek guzel yanı bebişinin görmen olmuş baka aşagıda 1400 gr yazıyo senın tosuncuk 1600 gr gaalıba ablasından ırı doğcak annesı
oh 15 gun sonra yıen dr a

ervada çeşmeden gelir gibi gelmişti,kesinlikle tutamıyosun yani şakır şakır akıyo,, ama kiminin 1 bardak yarım bardak kadar geliyo mesela dikkat etmek lazımm:18 aa evt bennımde dikktımı çekti 1.400 yazıyo.aynen biraz daha tombik olcak galiba:) aynen tek güzel yanı bebeğimi görmek oldu,,15 gün içinde ne kadar büyümüş olcak bakalım:)
kimseyede anlatamdım.acayip stress yaptım ..bi sen biliyon eşim hariç kımseye bişey demedim içimde tutunca kötü oldum dün ağladım bir sürü..neyse kasıklarım falanda çok ağrıdı ben yattıyım şimdi sonra burda olursan konuşuruz

aa bu arada kan almışlardı ya şekere bakılmış yükleme yapmadan nasıl yüksekmi diye normal dedi..şeker sorunumda yok yani şükür.. bi şu akıntı işte kurtulamdım şundan

Son düzenleme:

ah cnm benım hadı yat dınlen gecmmış olsun sanada

cok sevindim canim Rabbim saglikli hamilelik ve kolay bir dogum nasip etsin sana.
Masaallah

arkadaşlar butun ii dıleklerınız için tesekkurler sızlerede göstersin allah inanki dualarımdasınız mucızem artık terfı ettım benı ust lısteye taşıyı ver artık

aa bu arada kan almışlardı ya şekere bakılmış yükleme yapmadan nasıl yüksekmi diye normal dedi..şeker sorunumda yok yani şükür.. bi şu akıntı işte kurtulamdım şundan

ooooo cnm ışte ona cok sevındım bak aklımada takılmıyo degıldı
ay madem böle kolaı var ne dıye bıze ıcıttırıp bekletırler oralarda bılmem
cnm akıntı senın kankan oldu bırakmıyo peşını

ya benım sonuc 155 cıktıya sence sonuc nasıl kesındır demı bı aksılık cıkmaz dımı cok korkuyorum

cnm benım maşalla sonuc guzel kulakları cınlasın nılın 19 dan ukseldı şimdi önemlı olan saglıcakla yukselmesı 2 gunde 2 ye katlamsı
bı daha yaptırcanmı cnm

cnm benım maşalla sonuc guzel kulakları cınlasın nılın 19 dan ukseldı şimdi önemlı olan saglıcakla yukselmesı 2 gunde 2 ye katlamsı
bı daha yaptırcanmı cnm
canım pazartesi gıtcem dr
aaaaaaaaaaaaaaa ınanmıyorum 87 lısın he ay ben 85 lı yım cnm sen hangı ara tuhfeyı dunyaya getırdın kaç yaşında benı beklemışın bak geldım

evet ben 87 lıyım kızım 2007lı 20 de anne oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…