Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merhaba canım seni kutluyorum canım hayırlı bir bebişin olur inşallah sende hayırlı bir anne olursun inşallah

hoşgeldin kaçak nerelere kayboldun? Allah'ıma şükür çok iyiyiz büyümeye devam ediyoruz

Tuhfe hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş.

he kız maşallah büyümüş cinsiyeti ne zaman öğreneceksin maşallah ya sizi böyle görmek güzel darısı benim bizim hepimizin başına

merhaba canım seni kutluyorum canım hayırlı bir bebişin olur inşallah sende hayırlı bir anne olursun inşallah
inşallah canım darısı sızlerde olsun
tuhfe hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş.

inşallah canım bıde gorsem içim rahatlıcak sankı bırı gelıp saka yaptık dıcek gıbı gelıyo

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnmm çokk sevindimmm...allah sorunsuz bir hamilelik göstersin ve bebğini kucnda sağlıkla göstermeyi nasip etsinnn
Cadı seni çok özledim hep aklımdaydın nasılsın ne var ne yok

caddııı sen nerelerdesin baklımm..artık umudumu yitrmiştim senden bir daha gelmezsin diye...nasılsın bakalım özledik seniii

iki güzel haber gördüm..çok sevindim ...gül ve tuhfecim tebrik ederim..inşallah hayırlısıyla kucagınıza da alırsınz...hamişler dualarınızda bizi unutmayın..sene bitmeden bizde hamiş kalalım..olmazsakta seneye devrederiz artıkın ne edek ..:))

selam kızlar ceptn grıyorrum zor oluyo bıtaz cuma donuyorum bugün dt tahlılmyaptırdım 800 cıktı Maşallah şükürler olsun Rabbıme melegim büyüyo ysvas yavas tübelere gttım dua ettım hepimiz iöin Rabbım kabul eder İnşallah öpüyorum dizi grşmek üzrte

Masaallah canim. Rabbim pit pitlari duymanida nasip etsin Insaallah

Merhaba şeydacım bende sana cok kırıldım biliyon mu özel msj atmama ragmen beni silmizsin listeden Canın sağolsun Yeni batı ve satı söylüycem ama günüm geçiyo bi düzene girsin liste başına alırsın artık

Biliyor musun gül çok çok çok mutlu oldum Özelden msjınıda aldım Beni çok mutlu ettin Duydum ki Rabbimde seni mutlu etmiş Hayırlı olsun Ömrü güzel olsun bebişinin

arkadaşlar merhaba nasılsınız? uzun zamandır bu topiği takip edemedim.morallerim çok bozuktu bir süre uzak durmak iyi gelir diye düşündüm bebekle ilgili topiklerden.ama bu seferde tüp bebek araştırmasına koyuldum.bu sürede ise kayde değer tek gelişmem tüp bebek tedavisine başlamış olmam.inşallah herşey yolunda giderse allahımda nasip ederse 2012 yılında bebeğime kavuşmak istiyorum.tabiikide bu şu an benim için hayalden ibaret ama olsun.

arkadaşlar merhaba nasılsınız? uzun zamandır bu topiği takip edemedim.morallerim çok bozuktu uzak durmak istedim bir süre ama tabi kk dan uzak duramadım.bu sürede kayde değer olan tek şey ise hayatımda tüp bebek tedavisine başlamış olmam.allahım nasip ederse herşey yolunda giderse tabi güzel rabbiminde izniyle 2012 yılında belki bebeğime kavusurum.şimdilik güzel bir hayal tabiikide bu benim için ama bakarsınız belki tüp bebek tutar.

ay hadı bakalom canım benım ya ınşalla hayırlı habelerle gelırsın bellımı cnm tarıhı

ay hadı bakalom canım benım ya ınşalla hayırlı habelerle gelırsın bellımı cnm tarıhı

yok cnm ilk randevumuz dündü ege ünv. dosyamız açıldı 19 ekimde tüm test sonuçlarımız teslim edilmiş olacak inşallah.genetik testi istediler eşimden o biraz uzun sürüyor.diğer tüm testlerimiz tamam bir o kaldı.yeni testler istemezler ise eğer dosyamız heyete çıkacak en az 2 ay daha var kararın çıkmasına cnm.nasıl gececek zaman bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…